Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daha fazla nasıl uyuyabilirim?

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Vardiyalı çalışıyorum uyku düzenim çok dengesiz o yüzden bazen az uyumam gerekiyor bazen bol bol vaktim oluyor , alışkanlıklar yüzünden az uyuduğum günün akabinde yine normal 6 saat falan uyuyorum ama istiyorum ki 10-12 saat uyuyabiliim.

İnternette bakınıyorum hep aynı şeyler var , bildiğiniz tavsiye ettiğiniz life hack tarzı şeyler var mı şöyle kafayı koyup 10-12 saat uyumamı sağlayabilecek?
Sosyal ağlarda paylaş

Atarax reçetesiz benim bildigim, aslında alerji ilacı yan etkisi uyku yaptıgı için uyku sorunu olanlara veriliyor genelde. anti depresan olmaması iyi yane. İyi tarafı etkisini çabuk gösteriyor aynı gün işe yarar genelde benim uyku sorunum vardı olur olmaz gece 4-5 e uyanır uyuyamazdım daha sonra, doktor bu ilacı verdi, bu ilacı aldıgımda rahat uyuyabilmeye başladım. Kötü tarafı gün içerisinde de uykulu oluyorsun bazen öğle saatlerinde bir yerde uyanıp yatsam moduna girebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

6 saat neyine yetmiyor abi hadi çok yorgunsun 8 saat uyu. sonrası hiç mantıklı gelmiyor bana. eğer uyku yapıcı bir şey almadyısam ;) 6 saat yetiyor bana.

Ya bir gün hiç vaktim olmuyor hiç uyumuyorum sonra öbür gün çok vaktim oluyor istesem 20 saat uyurum o kadar müsaitim ama 6 saat falan uyuyup uyanıyorum ki tabii bu durumda 24 saatte 6 saat değil 48 saatte 6 saat uyumuş oluyorum bu da biraz uykusuzluk yapıyor , hergün yapılacaka iş değil yani , işte arada sırada çok çok müsait olup hiç işim olmadığında kafayı vurup yatıcam o yüzden lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Vardiyalı çalışıyorum uyku düzenim çok dengesiz o yüzden bazen az uyumam gerekiyor bazen bol bol vaktim oluyor , alışkanlıklar yüzünden az uyuduğum günün akabinde yine normal 6 saat falan uyuyorum ama istiyorum ki 10-12 saat uyuyabiliim.

İnternette bakınıyorum hep aynı şeyler var , bildiğiniz tavsiye ettiğiniz life hack tarzı şeyler var mı şöyle kafayı koyup 10-12 saat uyumamı sağlayabilecek?

Günışığından otomatik olarak etkileniyor ve uyanma dürtün ortaya çıkıyor olabilir. Ben kabin memurluğunda "perde" yöntemini kullanıyodum. Bu tür şeyleri öğretmişlerdi. Tamamen güneş geçirmeyen perde + göz bandı ile 23 saat uyuduğumu bilirim.

Bence bunu bi' dene derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...