Mithat Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Vardiyalı çalışıyorum uyku düzenim çok dengesiz o yüzden bazen az uyumam gerekiyor bazen bol bol vaktim oluyor , alışkanlıklar yüzünden az uyuduğum günün akabinde yine normal 6 saat falan uyuyorum ama istiyorum ki 10-12 saat uyuyabiliim. İnternette bakınıyorum hep aynı şeyler var , bildiğiniz tavsiye ettiğiniz life hack tarzı şeyler var mı şöyle kafayı koyup 10-12 saat uyumamı sağlayabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 eğer sabah uykunu almış olarak kalkıyorsan bence hiç fazla uyumaya kasma. 6 saat uyku yeterliyse ne mutlu sana. daha fazla ve rahat yumak istiyorsan böyle bitki çayı tarzı şeyler var. özellikle bi bitki vardı unuttum şu an ama onlara bi bakabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 uyku dediğimiz şey kaçan birşey yatmadan önce rektal tıpa takarak uyursan kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 atarax çak bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Borastus said: atarax çak bir tane Şu tarz bilgilerle gelin bana. Atarax reçeteli mi reçetesiz mi , deneyen var mı aramızda , varsa sağlıklı mı sıkıntısı var mı işe yarıyor mu? Kaç para? Bunlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Atarax reçetesiz benim bildigim, aslında alerji ilacı yan etkisi uyku yaptıgı için uyku sorunu olanlara veriliyor genelde. anti depresan olmaması iyi yane. İyi tarafı etkisini çabuk gösteriyor aynı gün işe yarar genelde benim uyku sorunum vardı olur olmaz gece 4-5 e uyanır uyuyamazdım daha sonra, doktor bu ilacı verdi, bu ilacı aldıgımda rahat uyuyabilmeye başladım. Kötü tarafı gün içerisinde de uykulu oluyorsun bazen öğle saatlerinde bir yerde uyanıp yatsam moduna girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 He o olmaz işte. Bana uyumadan yarım saat evvel alıp , uyanınca etkisi geçeni lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 6 saat neyine yetmiyor abi hadi çok yorgunsun 8 saat uyu. sonrası hiç mantıklı gelmiyor bana. eğer uyku yapıcı bir şey almadyısam ;) 6 saat yetiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ben uyumak için atarax içerdim baya işe yarıyor feci uyutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Jeeztro said: 6 saat neyine yetmiyor abi hadi çok yorgunsun 8 saat uyu. sonrası hiç mantıklı gelmiyor bana. eğer uyku yapıcı bir şey almadyısam ;) 6 saat yetiyor bana. Ya bir gün hiç vaktim olmuyor hiç uyumuyorum sonra öbür gün çok vaktim oluyor istesem 20 saat uyurum o kadar müsaitim ama 6 saat falan uyuyup uyanıyorum ki tabii bu durumda 24 saatte 6 saat değil 48 saatte 6 saat uyumuş oluyorum bu da biraz uykusuzluk yapıyor , hergün yapılacaka iş değil yani , işte arada sırada çok çok müsait olup hiç işim olmadığında kafayı vurup yatıcam o yüzden lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 günde 10 saat çalışan,4 saat yol giden biri olarak anlatıyorum: haftasonları kış uykusu modu. haftaiçleri her fırsatta uyku. sosyal hayat mı? o da ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Mithat said: He o olmaz işte. Bana uyumadan yarım saat evvel alıp , uyanınca etkisi geçeni lazım. unisom deneyebilirsin ataraxtan hafif ama uyutuyor yine de. zor uyanma sorunu yaşamadım bununla. atarax kullanırken kafa kalkmıyodu sdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 antihistaminik almayın abi uyuyacam diye, ertesi gün ölünüz kalkıyor yataktan. allerjik bi insan olarak nefret ettiğim ilaçlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 HakkiYendi said: günde 10 saat çalışan,4 saat yol giden biri olarak anlatıyorum: haftasonları kış uykusu modu. haftaiçleri her fırsatta uyku. sosyal hayat mı? o da ne Nicke iki kere baktım ben mi atmışım postu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Jeeztro said: 6 saat neyine yetmiyor abi hadi çok yorgunsun 8 saat uyu. sonrası hiç mantıklı gelmiyor bana. eğer uyku yapıcı bir şey almadyısam ;) 6 saat yetiyor bana. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Bazı bitki çaylarının uyumayı çok rahatlaştırdığını duymuştum. Ne kadar etkili olur bilmiyorum, denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ketiapin. çok uyutursa yarım al. iyi uykular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 önce sex veya benzeri bişi sonra ayran uykundada arada biri gelip sana şu uyutucu kimyasal şeyden koklatsın tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Mithat said: Vardiyalı çalışıyorum uyku düzenim çok dengesiz o yüzden bazen az uyumam gerekiyor bazen bol bol vaktim oluyor , alışkanlıklar yüzünden az uyuduğum günün akabinde yine normal 6 saat falan uyuyorum ama istiyorum ki 10-12 saat uyuyabiliim. İnternette bakınıyorum hep aynı şeyler var , bildiğiniz tavsiye ettiğiniz life hack tarzı şeyler var mı şöyle kafayı koyup 10-12 saat uyumamı sağlayabilecek? Günışığından otomatik olarak etkileniyor ve uyanma dürtün ortaya çıkıyor olabilir. Ben kabin memurluğunda "perde" yöntemini kullanıyodum. Bu tür şeyleri öğretmişlerdi. Tamamen güneş geçirmeyen perde + göz bandı ile 23 saat uyuduğumu bilirim. Bence bunu bi' dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 arcane said: ketiapin. çok uyutursa yarım al. iyi uykular. abi bunu almayın seroquel i de vallahi almayın. uyandığımda açlıktan tekrar bayılmışlığım var skdfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Güneş geçirmeyen perdelerden al, benim oturma odasında var ve gündüz gece fark edemiyorsun ondan dengem şaşıyor, istedigim saatte kapıyorum mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Mevcut duzenini bozmaya calisiyosun ve ustelik bunun icin ilac onerisine sicak bakiyosun, super sacma bi is yapiyosun. Onun yerine spor falan yap, vucudu yor bari. 6 saat degil, 6,5 saat uyursun ama daha guzel daha derin uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar