pekaziz Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Yeni bir telefon alacağım şu operatörlerin taahhütlü kampanyasından. Aklımda iPhone 4s, Galaxy S4 filan var aklımda. Fiyat da 1500ü geçmezse iyi olur. Sizce ne alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Hiç girmeyin Samsung'a. Onun dışında Android mi iOS mu karar verdikten sonra seçenekleri iPhone, HTC One (ya da beklerim + para biriktiririm diyorsanız yeni One M8), LG G2 diye sıralayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Htc one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bence iphone al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Altın al savaş kapıdayken ne telefonu, zaten çalışmaz şebeke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 HTC ONE / IPhone 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 xperia z1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 her zaman olduğu gibi samsung kötülenmiş ama s4'ten çok memnunum ben (i9505) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 nexus 5 - lg g2 -htc arasında gidiyorum ya da high endi napıcam lan diyip s4mini black edition veya bi s3 mü alsam diyorum. kamerası iyi bi telefon lazım bana beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 discovery elite güzel diyorlar ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 çirkin , alıcaktım tasarımı görünce soğuk su içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ben yine Nexus 5 diyeceğim. olmazsa z1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 htc one 1600 lere kadar düşmüş, android alınırsa o telefon alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 asil soru bence android mi ios mu.. onu gectikten sonra hangi telefonun hardware i daha iyi fotosu, videosu, pil omru, ekran buyuklugu hangisi seni daha cok tatmin eder? artik her telefon birbirine benzemeye basladi olay daha cok bu segmentlerde ayriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 pil ömrü fotograf makinesi gibi, donanım gibi detaylar artık bitti bence, ios mu android mi gibi bir ayrımada gerek yok. çok nadir applar dışında herşey birebir olmasada benzerleri olarak bulunuyor. malzeme kalitesi ve ekran boyu ayırt edici unsur. htc one ve iphone bence piyasada lider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Dynun said: nexus 5 - lg g2 -htc arasında gidiyorum ya da high endi napıcam lan diyip s4mini black edition veya bi s3 mü alsam diyorum. kamerası iyi bi telefon lazım bana beyler.hız istiyosan Nexus 5, batarya ömrü istiyosan G2, tasarımı ve malzeme kalitesi azcık iyi olsun diyosan HTC One. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 evy sn.pati. kamera için ne diyorsunuz peki. bu arada op'nin topiği de biraz baltaladım ama , kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Hepsini iyi yapsın diyorsan nokia Lumia 1520. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Malzeme kalitesi hariç herşeyiyle g2 seçeneklerin arasında en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Nexus 5 bir kaç saat dışında fazla kurcalayamadım ama htc one ve g2 kullanmış biri olarak söyledim.Ayrıca kamera olayında loş ışık harici g2 > htc OIS de var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Nexus 5'in kamerası biraz şaibeli. Bazen hayret ettirecek kadar net çekiyor, bazen hafif maviye kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yazılım kaynaklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Güncellemeyle düzeldi diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Android, iOS, Windows Phone. Buna karar ver önce. OS X ya da Windows kullanımına göre, varsa tablet kullanımına göre de değişir neyin iyi gideceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 pekaziz'i bilmiyorum da ben android istiyorum. win8 sarmadı beni. iphone'a da 2k bayılasım yok şimdi. bi de minimum 4.3" istiyorum. kamera önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar