Nako Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Suark said: aynı şeyi 20 kere sölemişiz he bi 20 daha kaldırırmıki "tamam da" diye tekrar sorar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 allah baska dert vermesin arkadaşlar işiniz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 elma gibi düşün biz elmayız sen benim elmamsın biz elmayın diyemiyosun mesela ama yeşil elmalarda bu durum farklı biz elmayım diyosun o zaman yok öyle değilse ben elmayım sen benim elmamsın benimle elma olur musun diyosun umarım açıklayıcı olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Tebrikler Saeros, Dünyanın en kötü dilbilgisi açıklaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ally hangi ally? ally mcbeal mi? eli - elay - elayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 yok diğeri sen tanımazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 where is my key egitime acsaydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 koc allianz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ali larter versek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 hayırdır aycof mu oynurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ne biçim soru lan bu bence iki elma olursa elma olmalı üç elma olursa elmalar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Saeros said: elma gibi düşün biz elmayız sen benim elmamsın biz elmayın diyemiyosun mesela ama yeşil elmalarda bu durum farklı biz elmayım diyosun o zaman yok öyle değilse ben elmayım sen benim elmamsın benimle elma olur musun diyosun umarım açıklayıcı olmuştur mndfck için tşkkrlr :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 parçası olmakla alakalı galiba o. pizza'yı 8 e bölersen 8 tane pizzan olur ama 8 i beraberken tek pizza oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar