-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 aha yörüngeye uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Kasidim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Adam ne güzel oynadığı her oyunun fanboyu oluyordu, bizim bakamadığımız açıdan bakıp, beğenmediğimiz oyunları bile farklı bir ışık altında sunuyordu. Hani oyunu bırakmış olsa bile, bir süre savunup, sonra ben sıkıldım oynamiyorum artık deyip 180 derece dönüş yapması ayrı bir çeşni tadı katıyordu konuşmalara. Banlanınca kimden feyz alacaz şimdi ? İnşallah yeni acc alır kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Dün tekrar başlayayım dedim boşlukta. Tam 9 saatte lvl 4 elbise ve silah craftlayip giyebilir.Simdi blackzoneda takılan Guild olmadan yapacak iş yok royalde. Varmı aramızda blackzoneda guildi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 T7 leather gatheri neredeyse acik olan t6 bow ve set kullanan karakter arayan varsa legendary acc. Satabilirim. Ayrica 50k-60k gold var hesapta ucuza goldlari da satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Bugün steam'e açıyorlar oyunu, iki satır zaman öldürürüm diye almayı düşünüyorum da değer mi sizce? Oynayacak var mı aramızda? Tabii fiyatı da açıklanmadı henüz ona göre karar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 release'den sonra piç ettiler oyunu yaptıkları aptal değişikliklerle sonra bi türlü toparlayamadılar. çok oyuncu kaybetti. beta olmadı hadi ilk release kafası devam etseydi on numaraydı ama şu haliyle baya baya vasat durumda. zaten sırf insanlar sandbox oldugu icin karakter basina subscription ücreti ödemeye ikna olmustu, sandbox kavramının içine ettikleri için böyle aptalca bir monetization kafasıyla bi cacık olmaz artık diye düşünüyorum. - sözde sandbox oyuna arena eklediler. - oyun full-loot sandboxtan zerkfest 20vs1'e döndü. black zone'larda ki bütün portallar aktif 20-30 kişi tarafından kamplanıyordu. - büyük guildların bütün terroritylere hakimiyet kurmasına ve dolasıyıla küçük arkadaş gruplarının oyunu oynayamamasının önüne geçemediler. - büyük guildlerin tam anlamıyla terrority hakimiyeti aynı zamanda high-tier resourcelara sahip olması anlamına geldiğinden dungeon / hellgate / gvg vs. her alanda tek olmalarını sağladı. - bu son 2 maddeyi bahsettiğim bu büyük guild / alliance'larda oynamış biri olarak söylüyorum, nihayetinde bu sistem oyuncuları soğuttu, önce küçük gruplar sonra da büyük guild & alliance'lar disband oldu, sayı o kadar fazla azaldı ki open world pvp'ye hasret kaldık. - bu terrority olayı ile ilgili değişiklikler yapacaklardı ama ne kadar düzeltebildirler sorunu bilmiyorum, 3-5 aydır oynamadım. oyuna nerdeyse ilk beta zamanında başlamıştım ve devamında release sonrası en az 4-5 ay devam ettim. oyunun betası en iyi zamanı idi. full-loot sandboxcılar olarak coktan conan exiles'a geçtik bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Ben yaklaşık 8 ay nonstop oynadım geçen ay bıraktım. Oyun getirdikleri aptala değişiklikler,aptalca eventler ve lag sorunları ile kendi kendini bitirdi.Misal aylarca uğraşıp fire mage yapıyorsun ertesi patchle ise yaramaz oluyor fire veya oyuna inanılmaz etki eden savaş hayvanı, sadece belirli guildlerin erişimi olan silahlar koyuyorlar. Test serverlarina belirli guildleri alıyorlar adamlar herseyi önceden bildiği için piyasanın içine ediyor daha patch açıklanmadan. Misal son update te bizim guildde ortalama 1 milyar goldu olan benim bildiğim 20-30 kişi vardi(beleşe alınan kitapların vendora satıldığını test serverda öğrenmişler).Birde belirli şeyleri mecburen yapıyorsun, kafama göre takılayım yok, herkes aynı şehirde yaşıyor.Arkadaslarimla kasarim birşeyler başarırım desen şu durumda imkansız, serverlara Reset atmadiklari veya yeni Server kurmadiklari için. Oyunun tek serveri Amerika'da dolayısıyla ping ler uçuk kaçık, pvp de2-0 geride basliyorsun Yok illa alacağım diyorsan ben sana satayım fiyatının yüzde 50 sine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Steam'e gelmiş https://store.steampowered.com/app/761890/Albion_Online/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 gelmiş de baya aptalca gelmiş. eski hesapları steam'e aktaramıyorsunuz. steam bağlantısı yapmamayı tercih etmişler steam parası ile diğer para karışıyo diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Ben eski hesabimi steam'e aktardim, link edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 ekstra para vererekmi yoksa dogrudanmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 hmm ben arkadastan trial aldim account'u yarattim ve daha sonra steamden oyunu satin alip linkledim. Ekstra bisi istemedi ama az once search ettigimde link edemiyoruz diye bir yazi gordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Oynamayi dusunen varsa, icinde t6 fln kasilmis karakter ve 50k civari goldla bende satabilirim accountu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Mosquito said: Oynamayi dusunen varsa, icinde t6 fln kasilmis karakter ve 50k civari goldla bende satabilirim accountu bu arada. Kaça verirsin accountu? Bu arada yeni karakter de açabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Ben 30 liraya bırakıyorum hesabı kayda değer pek bişey yok hesapta. Tek sıkıntısı email değiştirmek için supporta ticket atmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 benim hesapta da adam akıllı bişi yok. isteyene "Absolver" karşılığı verebilirim. Steamde 24 tl şu an. öm atın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Maaş yatsın hesapları alabilirim, takipteyim burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Bu arada mail adresi degistirilemiyor hiçbir şekilde ve her yeniden yükleme, cihaz değişimi vs için onay maili gerekiyor. Bunu gozonunde bulundurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 ticket atın dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Fazla pahalı olması dışında bu oyuna başlanır mı ? Daha yeni gördüm ve aşırı uo havası sezdim oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Yok ya çok büyük zaman kaybı bence. Bu kadar aşırı kasmak her şeye aykırı. Çinli olmalısın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Bende de bir Veteran paket olacaktı. İsteyen olursa satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 https://albiononline.com/en/news/albion-online-goes-free-to-play 10 nisanda f2p oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar