Artariel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 silent said: Ama oyun dedigin her kesimi tatmin etmeli ve eglendirmeli. hayır. pvp istemeyenler için shroud of the avatar var mesela.
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 silent said: Dusurulmus fame sisteminde bile hala zerg takilanlar var anlamiyorum bu milleti 3-5 (belkide daha az) fame ala ala 1m fame mi kasmayi dusunuo bu zergtekiler. 5vs10 a bile ok iz en azindan olsen bile keyif aliosun ama 20 kisilik bi zerg te hic bir şansın yok. Zergleri durdurmak zor ama en azindan limit gelebilir mesela party de x kadar oyuncudan fazla kisi varsa fame alinamasin gibi. Ne bilim guildlerin player sayisina limit gelebilir. Oneriler turetilebilir ama bi sekilde bu olayi tamamen zerg pvp ye donusmesini engellemeleri lazim. Forumlara baktiginda zergi seven o kadar cok adam varki birde piskin pişkin pvp oyunu begenmiyorsaniz oynamayin diyolar. Ama oyun dedigin her kesimi tatmin etmeli ve eglendirmeli. Ha derseniz hala oynuomusun evet oynuyorum cunku oyun gelecek vaadediyor. İnsallah dahada guzel olucak. Bu arada paticik ahalisi olarak bir guild falan dusuncesi varmi acaba? 20 kişilik grup haritada görünüyor ölmemeniz lazım.
silent Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 O haritada gozukme olayinin doğru çalıştığını hiç sanmıyorum. haritada zerg gormeden kucaklarina atladigim cok oldu. Haritaya yeni girme falanda deil. En az 5dk dir haritada olup hic bir zerg ibaresi gormeden 15 20 kisi tarafindan katledildigimde cok oldu. Pvp sevmeyen shroud of avatar oynasin diyen arkadas 1v20 de olmekmi pvp oluyor? Ben zaten pvp oyun sevdigim icin bu oyunu oynuyorum ama forumlarda zerg ile gezenler hep senin gibi konusuyor cunku zerg ile bir auto attack yapip adam kesmesi kolay geliyor anlasilan. Desenki oyunda dunya haritasi kucuk ondan bu zerglerle cok karşılaşıyoruz o zaman anlarim. Sonucta betada bir oyun ve cok degisiklikler yasayacak. Neyse bunada bir cozum uretilecektir eminim. En basitide dunyayi buyutmek gibi geliyor.
Parliamert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Güya fame sistemine denge getirdiler ama bana eskisinden daha çok zorlanıyormuşum gibi geliyor.
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 ilginç baya kolaylaştı halbuki. düşük tier moblar'da mı kasmaya çalışıyosun
Mina Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Kırmızı-sarı zonelarda: 10+ kişilik PK grupları kırmızı noktalar olarak görünür. Eğer adamlar 15-20 kişilik grup ve ikiye bölünüp aralarına da bir sprintlik mesafe koyup geziniyorlarsa mapte görünmezler. Siyah zonelarda: adamlar isterse 50 kişi olsun mini mapte hiçbir şey gözmezsin, siyah zoneların özelliği.
silent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Yeni fame sistemi ileri tierlerde belki fame araligini dusurdu ama dusuk tierlerde daha da artti. Ama esku sistrm bence cok daha iyidi simdikibsistem ibsani exploration olayina bile itmiyor eskiden en azindan farmlanmamis mob bulmak icin gezerdik tum haritalari ama su an ihtiyac duymuyoruz.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 bu chamber of virtueda oynayan var mı?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 kimdir necidir bunlar? gelelim mi?
RRa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 valla mehh dedik kurduk yine Devil's Pacti. Özellikle ANNEN Inciler gelsinler bi zahmet, iş çok.
tom Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 RRa said: valla mehh dedik kurduk yine Devil's Pacti. Özellikle ANNEN Inciler gelsinler bi zahmet, iş çok. Kiminle konuşalım ?
RRa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 normal guild browsedan başvurabilirsiniz. onun dışında alım yetkisi olanları yazayım: AlarmaQQStar, Kaptaniderya, Khortal, Khrash, Sani, Wasaki, Veritasaequlitas, Viktoria ve Seljuk
RRa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 içimizdeki nazi 5dklığına uyandı, sonra irkildik... http://www.twitch.tv/alarmaqqstar/v/31406687
Toprak911 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Bu bir defeya mehsusmu 85tl yoksa aylıkmı sitesinde 1 aylık yazıyor sanırım yoksa benmi yanlış okudum
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 oyun cıkınca bedava olmayacak mı zaten ?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 yeni baslik ac bence guild icinde patiler gorsun
Toprak911 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 25 Kasımdan sonra açılması lazım galima sitesinde öyle yazıyor süreyimi uzattılar
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 25 kasımda closed beta acıldı iste. 3 ay boyunca closed beta. closed betada oynamak icin 30$ vermeniz gerekiyor tek sefer.
Toprak911 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Anladım teşekürler şuan ücretsiz oynamak içinde 3 ay beklicez yada 30 dolar verip direk oynucaz
Toprak911 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Hım alsammı kararsız kaldım gerçi işten güçten pek vaktim olmuyor ama pc ve tablet oynanıyor peki cep telefonuyla da oynanıyormu ?
Öne çıkan mesajlar