bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 alakasız yok darkfall'la ne pvp anlamında, ne craft anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Solo şöle cıkayım pve yapanlara halleneyim durumu keyifli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 valla hallendiğin adam abilerine şikayet edince sonra bizim ordu tarafından kovalanıp mağara girişinde birer birer biçildiğimiz gibi videolar cıkıyor ortaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Oyun crafting çılgınlığı. Guildde 35 malzeme toplayıcı 15 crafter 16 savaşçı var. Bunlar 100 dolares verenler. 2 gün içinde katılacak çok kişi var. Herkes craft ve malzeme toplama peşinde. Geç kaldık diye birbirlerini motive ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 aptalmış onlar sen bakma onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 O video yine aklıma geldi isten eve geldim izleyip 2 güleyim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 crafting'i baya linear ve keyifsiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Crafting baya lineer değil ve keyifli ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Argoel said: Hem paralı yapıp hem de cash shop koymak iyiymiş. Bedava olup shop olsa yada tersi olsa iyiymiş. oyun paralı değil. closed beta access paralı. release olunca f2p oynayabilecek herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Twitch de herkesi seyrediyorum. hic bu kadar crafting ve Gathering cılgınlıgı olan oyun görmedim. Kimse görev yapmıyor. Herkes craft ve mal toplama derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 anlık bir cinnet ille 100 dolares bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 30$'lık yetmiyo mu ki betaya? 100$'lık niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ben de izliyorum yarım saattir hoşuma gitti. hafta sonu alırım heralde. pati guild'ı filan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 İzlememeli çünkü hevesleniyoruz valla ama heveslenmemek lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mosquito said: 30$'lık yetmiyo mu ki betaya? 100$'lık niye? bugün direkt giriyorsun, bir de ekstra ıvır zıvır var. mallık yani asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Yok babam lol tadında bise bu..das tal ı beklicem pvp icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bütün sıkıntıdan hypelananlara geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 of iyi bari resource a tıkladığında ona göre aleti çıkarıp topluyor, onu yapmışlar çok kötüydü ağaca git inventoryden baltayı eline al, sonra taşa git inventoryden kazmayı eline al falna kafayı yiodun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 arkadaşlar para vermeden önce söyle bir bilgi vereyim, adam gibi bir guildiniz olmadan başlarsanız oyuna kısa süre içerisinde ağlarsınız haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Annen.INC bile ağladı, cidden 2-3 kişi ile bile oynanacak bir oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Annen neden ağlasın lan. Süpürdük serverı. İlk 3 de mi ne bitirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Kanıtlar cesetlerinizin yerlerleri süpürdüğünü gösteriyor tabi ölenle ölünmez yapıp tüyen bazı şahıslar hariç (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ilk izlenimlerimi yazayım ben. 2 arkadaş oynuyoruz oyunu. her oyuna giren kişi gibi ilk yaptığımız olay silah filan craft ettirmece. sadece gather a yöneldik ilk başta. haritalardan haritalara zıpladık resource bulacağız diye. bütün oyuncular ilk haritalarda kalabalık yaptığından bişiyler bulmak sıkıntılı. malzemeleri toplamaktaki en büyük sıkıntı ağırlık. yürürken 200kg max taşıyabildiğiniz yük. yürüyememeye başlıyorsunuz. ama yürüme ve ata binmek arasında dağlar kadar fark var. %200 doluyken ata bindiğiniz an %20 lere düşüyor ağırlığınız. bir diğer sıkıntı ise haritadan haritaya geçerken baya vakit kaybı oluyor. malzemeleri bankaya atana kadar git gel baya bir süre geçiyor. bütün malzemeleri toplayıp (tier 3 bow craftingi açabilmek için yaklaşık 500 tier2 odun gerekiyor) tier 3 ü açınca bu sefer de tier3 bow malzemesi toplamak gerekti. tier3 log yapabilmek için tier2 log + tier3 ağaç yapılıyor. bütün malzemelerde böyleymiş bu. üst tier malzeme üretmek için alt tier malzeme de istiyor. crafting olayı felaket resource yiyor özet olarak. Yapılan fazlalıkları vendora satmak diye birşey yok. Fakat daha yararlı olan salvage işlemi var. Malzemenin %25 ini geri veriyor ve bir miktar da silver veriyor size. en sonunda tier3 bowumu da yaptım. fakat hiç hesaba katmadığımız bir konu. tier3 silahları elimize alacak skillimiz yoktu :D gittik onun skillini de kastık. tier 3 silahlarımızı elimize alarak geceyi sonlandırdık. Oyunun bu şekilde olması ekonomiyi canlı tutmaya yarıyor aslında. Her şeyi kendi başımıza yapamadığımız için kesinlinke auction hause a bi göz gezdiriyorsunuz. Eliniz mahkum kalıyor bir noktada. Sadece dungeonlarda gezip yaratık keserek gelen silverlar ile hiç craft kasmadan AH den silah armor alarak oynayabilmek de mümkün gözüktü. Daha pvp'ye hiç girişemedik zaten. Tier4 armor silahları elimize alınca görürüz büyük ihtimalle onları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 @Oce4n yazı için teşekkürler. Ben fakirlerdenim. Yarın başlıyorum. Singularity Guildi'ne katılacağım sanırım. dün 40 kişi online lardı. Solo sanırım oyun çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 oha map ayı gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar