Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 benim kavrayamadığım bir konu var: gerçek para ile oyun içi gold alınabiliniyorsa p2w değil midir bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 p2w ama full loot olduğu için 10 dolar verip aldığın zırhı şehir kapısında ölüp kaybedebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 pay for others to win olmuş o zaman. ben de alıyorum o zaman ya. potansiyeli en iyi bu var şu an. patiden çok oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 oyunu baya inceledim de. baya eğlenceli bi konsepti var. amaçsız pvp var en basitinden. uzun süre sıkmadan oynatır bu olay beni. tek endişem combat deneyimi nasıl? türkiyeden oyuna girenlerde ping nasıldı combatı etkiliyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hissedilen bir ping yok, almanya zaten server. öyle ping'i hissedeceğin bir yapısı da yok zaten oyunun kombat mekaniklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Oce4n said: pay for others to win olmuş o zaman. ben de alıyorum o zaman ya. potansiyeli en iyi bu var şu an. patiden çok oynayan var mı? pay for others to win for the company anyway olmuş oyun. ama eğlenceli işte sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 AMA yapıyolar redditte: https://www.reddit.com/r/MMORPG/comments/3tg29w/albion_online_ama_with_the_developers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Actually our payment model is exactly like EVE . And like EVE you can buy the premium account with ingame currency as well. Buna Bayıldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 UO'nun yeri bende hala ayrı ama bi şans verilir gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 izometrik kamera ve çamur ui bayağı bayağı soğuttu beni oyundan ya videoları falan izleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 mültiplatformdan ne bekliyon? Crysis 5 grafiği mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 1 senedir belki de oyunun izometrik olacağı belli yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ayın 23 ü geldi zengin olan var mı aramızda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 keşke köylü gibi multi platform şeyi 20 sene geliştirmeyi hedef koymasalarmış 1) We have no other projects planned. If its about us we will develop only Albion Online for the next 20 years ;) pc veya konsol/pc bir şeyler yapsalar bu ekipten iyi bir şeyler çıkabilirdi. kısıtlamalara maruz kalmadan geliştirseler, herkesi mutlu etmeye çalışmasalar. neyse çoğu genç zaten, bu projeden ayrılanlar kesin benzeri bir projeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ulan bir hevesle oyuna bakayım dedim actım sitedi direk shop ve gold gorunce kapadım. herkes ustume ustume geliyor arkadas, black desert ip ban yedi bunda money talk didiler. e ne oynayacaz bizzz!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 o para pek bi işe yaramıyor yalnız. full loot var oyunda zaten. öldün mü alınan o paralar başkasının yararına. her şehrin bankası local. bi bankaya koyduğun eşya diğer bankada yok. başka şehre gideceksen taşıman gerekiyor yani. oyun bugün başlıyor da dünyanın en saçma şeyi pazartesi başlaması.. çalışıyorken beta mı başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 müdahale edecek ekip hafta sonu çalışmak istemiyordur, adamlar avrupalı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 içerde adamımız var, sorun iletelim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Şunu yazdın arkana yaslandın kahvenden bir yudum aldın gibi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 yok keşke aynı şeyi bliz vs için söyleyebilsem dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 paticik olarak albion tarihine tarumar edildiğimiz dungeon kapısı çatışmamız ile geçtik ne yazık ki hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Olm o video hala aklımda..dönüşte birisi bir tane vurmaz mı...hunharca kayıp ölmek sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 tarumar edilmek tam anlamıyla karşılığı asdhıuadıuhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 dungeon içine kaçıp recall atmaya çalışanları da unutmayalım asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar