akirafes Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Vay benden de ötesi varmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 noldu bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ben kıyamadım buna para vermeye 1 ay lık beta oldugu icin 13 gün sonra sona eriyor . Parayı verenler ise güle oynaya el ele zevkle oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=68sXorqlK6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 map ve yol şeysi değişmediyse oynanmaz yine hala yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Her ikisini oynıyan biri lütfen bunu tree of life la kıyaslama yapabilirmisiniz ? özellikle baktıgım oyun ici özgürlük . Tam bir sandbox yani . Ben ne yazıkki albion aynamadım farkı bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Tree of Life varken buna bakmaz kimse sanırım. ikisinide oynadım benzerlik çok, ToL da en az iki katı fazladan olay var. Albion oynaması daha kolay diye belki seçen olabilir, yani oyun ve oynanış basit kaçar ToL'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Tymex said: Tree of Life varken buna bakmaz kimse sanırım. ikisinide oynadım benzerlik çok, ToL da en az iki katı fazladan olay var. Albion oynaması daha kolay diye belki seçen olabilir, yani oyun ve oynanış basit kaçar ToL'dan sonra. Benim de düşüncelerim aynı yönde . Ama albion oynamadıgım icin karar veremedim . Buaradaki özgürlüge bayıldım . Herşeyi yıkabiliyorsun . Her yere herşeyi yapabiliyorsun . Hele crafting olayına bayıldım . Silah yapmak icin gereken sopa kalıp eger gm marangozsan rare ürün elde ediyorsun eger gm terzi isende silah icin rare ölcü dengeleme elde ediyorsun . eger gim madenci isinde rare ore cıkartıyorsun bunlar eger bir bransda random degil gmsen yaptıgının %80 i rare geliyor Tüm rare leri birlestirirsen kırmızı turuncu sarı iteme kadar cıkabiliyorsun . Yani bir skill digerlerine baglı rare olayında cok cok begendim bu sistemi . devamlı kesfe cıkmaya itiyor oyun seni . MEsela diger diyarlara gidiyorsun bazı yerler teknoloji ve sanatkarlık alanında cok ilerlemiş cok kaliteli özel ürünler yapıyor. Bazıları ise fiyatta cok ucuz . Dün akşam copper bulmak icin daglık bölgeye gittim . Amman Allah ım ne göreyim bir guild sırf aşcılık yapıyor şaşırdım kaldım . Ne kadar cok çesit . Ne kadar kaliteli malzeme .Tabiiki bir o kadar doyurucu ve doping verici en cok da dikkatimi ceken hazır çin corpa tuzu oldu . Yolda giderken su ile karıstırıp ocak üzerinde pişirdinmi enfes doyurucu bir yiyecek .Tavsiye ederim . kimle trade yapıcagını bulmakda cok zevkli . Harika bir güven mekanizması var . Mesela trade yaparken dolandırabilirsinde öldürelebilirsinde . Bu yüzden trade çok güzel bu şekilde. Baz tepelere çok muhteşem kaleler kurmuşlar . İnsan o kadar taşı oraya nasıl çıkardılar demekten kendini alamıyor . Hemen her yere istedigini dikmek herkese her yerde saldırabilmek cok güzel . İki pk saldırdı 19 silvera aldıgım ust ranger amorum düstü . üstümde o kadar item varken en degerli varlıgım gitti . Yanlışlıkla pk oldugum oldu bilerek oldugumda . Calmanın zevkine vardım caldıklarımı kaleme götürürken nasıl korktugumu sanal dünyada vu kadar ciddi bir korku hissi hele . Ölünce kırmızı iseniz her şeyiniz gidiyor. Teşekkürler bu oyunu yapan o genc 4 kişiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 yarın türkiye saatiyle 13:00 de alpha testi açılıyor. parayla ön deneme alan varsa oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 alcam ben bunu galibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 tablet desteği geldi mi? alpha zamanında biz oynarken vardı diye hatırlıyorum ama çok da hatırlamıyorum. surface pro'da bakarım diyorum ama dekstop versiyonunu tablette çalıştırırken büyük ihtimal zor olur kontroller. fiyatlarda saçmalamışlar bu arada. 50 dolar ne lan adam mı seçiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Tablet desteği vardı, ben tabletten oynuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 android? benim sorumu direkt yanıtlamışlar ya, google'a yazınca ilk o çıktı https://forum.albiononline.com/index.php/Thread/4420-Windows-Tablet-Support/ said: Playing on my Surface 3 and it works like a beauty. de 50 dolar? lel, no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ya benim tek korkum acaba Archeage gibi olur mu. f2p oyun zibilyon tane hacker dupe p2w olursa boşa gider para öbür türlü 50$ değer devamlı oynatıcaksa kendini. 2 aylık premium 20$ desen 20$'lıkda gold veriyomuş yani 10$ a geliyor alpha access çokta şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 o kadar derinliği yok oyunun. aylarca oynayacağını zannetmiyorum. zevk meselesi tabii. ben oynamam şahsen hehe. 2 hafta, taş çatlasın 3 hafta. O da pvp olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bütün hype'ımın içine ettin bıngıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 beraber community feeling oynarsan baya eğlenceli deneyim sunar ama öyle düşün. tek başına bayar. eğer alacak olursan* ilk başta forumdan community bul kendine. ırgatı çok ağır zaten. ben release'de her türlü bakarım ama EA 50 dolar gerçekten komik şu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 araştırdım ettim kararımı verdim 50$ basıyorum yarın başlıyorum. vatana millete hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bu da ırgat ya ama kombatı kovalaması daha uo gibi evet bi de openworld demişler ya neresi openwolrd bunun haritada bir sürü zone var, zone zone geçiosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ya alsak mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ya wipe gelcek alsam mı almasam mı kararsız kaldım şimdi. release'de kesin oynarım ama alpha beta için 50$ bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 aynen 4 haftada wipe, alpha fln vazgectim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 alcam ben galiba ya. 20$ değerinde gold ve 2 aylık premium üyelik geliyor 2 aylık üyelikte 20$ ediyo desen. 10$ ı alpha/beta access ve ıvır zıvır için veriyosun kısaca. değer gibi. ultima online & eve online karışımı oyun anladığım kadarı ile. hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Eve ile baya alakası yok. Uonun tatlı su versiyonu. Safe zone var bol bol. Harita tasarımları koridor koridor. O özgürlük hissi yok. Zone, zone instanced harita. Ben doğru bilgi paylaşayım da sen yine al =) Pvp ve full loot konsepti eğlenceli. Karakter ve item bazlı skill sistemi güzel. Craft biraz sığ ve çok sert kırılımları var, tier tier ilerliyor. Pve fena değil ama günün sonunda tatmin edici olur. Kafaları basıyor yapımcıların. Pvp de zerg var. Engellemek için sistem kasıyorlar ama yapabileceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar