Certhas Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bu aralar istisnasız her sokağa çıktığımda birisi ya para istiyor, sigara istiyor. önceleri iyi niyetle yaklaşıyordum ve veriyordum ama artık tadının gelmeye başladığını düşünüyorum. siz napıyorsunuz bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 neredeyse her kırmızı ışıkta suriyeli bekliyor. öğle aralarında vaktim olursa yemek alıyorum çoğu zaman. diğer yandan sokakta yürürken koşa koşa gelip hemen el açıyorlar. cebimde bozuk olunca veriyorum ben de. her zaman da olmuyor veremiyorum bazen canım sıkılıyor. sonra başlıyorum sövmeye önce kendime tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 İşte hep siz para verdiğinizden artıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 geçen biri benden telefon istedi.verdim ama g.tüm ata ata, alıp kaçsa ne olduğunu anlayana kadar uçar giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Klasik yaklaşımları vardır ayrıca bu kişiler 8-10 yaşında küçük çocuklar değil koca koca adamlar. Afedersin abi bir şey söyleyebilirim -Buyur birader Ben xx yerden geldim dönüş için para lazım varsa 5 lira verebilir misin acaba -5 mi wtf Bizim burada çok fazla oldular, iş çıkış saatinde cirit atıyorlar. Koskoca 30-35 yaşlarında herif bu para isteyenler. Belediye ye mail attım. Ertesi gün aradılar, şikayetinizi bölge emniyet güçlerine iletiyoruz bilginize sunarız dediler. Koçum Battal İlgezdi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 doğru aslında para vermemek lazım son zamanlarda kestim ben de artık sadece yemek alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Certhas said: siz napıyorsunuz http://i.imgur.com/tAKTjmN.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 valla sokakta zaten hızlı yürüyen biri olarak, acil işim var birader diyorum hiç uğraşamam. eli ayağı tutan insanların para dilenmesi kadar gerzek bir şey yok yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 zipzip said: geçen biri benden telefon istedi.verdim ama g.tüm ata ata, alıp kaçsa ne olduğunu anlayana kadar uçar giderdi. Aynısı gece 2'de bana oldu. Kızın biri çıktı telefon edebilir miyim arkadaşıma diye. Baktım ben bu kızdan hızlı koşarım verdim telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Saç sakal birbirine karıştı artık yüzümde görülmüyor. Bırak bir şey istemeyi, karşı kaldırıma geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bütün metrobüs duraklarında üçer beşer var bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ben kendi resmim olan para bastırdım onları veriyorum yavaş yavaş yayılacak ve değeri artınca zengin olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 olm biz kızılay kampının dibinde oturuyoruz, pendikin nadir nezih sayılan sokağı derlerdi buraya şimdi bildiğin şam gibi oldu azınlıkta kaldık suriyeliler yüzünden. sabah işe gitmek için çıkıyorum 3 tane bebe abi abi abi para abi diye geliyo sürünüyolar yapışıyolar çıldırıp yakıcam kızılay kampını en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Genelde yoldayken işim var diye acele ediyorum. Yanımda dilenmeye başlayamadan arayı iki blok açmış oluyorum. Dilenmeyi iş haline dönüştüren eli ayağı tutan kimseye para veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar