Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

ya world üzerinde public dungeonlar, random chestler, hazine haritaları, collectible itemlar vs. gibi sandbox adventure öğeleri mevcut. o yönüyle diğer mmo'lara kıyasla daha less theme park. yani işi gücü questingi bırakıp harita üzerinde takılarak da güzel eğlenilir. dün bi ara öyle yaptım mesela. sıkıldım, çantamdaki treasure map'leri açayım dedim. onları açmak için gezinirken başka şeylerle karşılaştım falan, arada 1-2 world boss kestim, baktım toplanmış bikaç kişi, ben de daldım aralarına felan. bunlar hoş şeyler hocam.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatınızı değiştirecek bir oyun arıyorsanız o değil. mmo'larda devrim filan da değil. oyun zaten 3 yıllık olmuş artık. çok yüksek beklentilerle gelip sonra dövünmeyin derim. :)

ben almadan önce steam broadcast'lerden random birilerini açtım 3-5 kere, solo filan dungeon'da, sağda solda üçer dk seyrettim. sıkmaz dedi, tatmin etti. tek tatmin etmeyen şey pvp combat mechanic'leri oldu şimdiye dek. o da dark souls gibi devamlı yuvarlanma üzerine kurulu olduğu için.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

ya world üzerinde public dungeonlar, random chestler, hazine haritaları, collectible itemlar vs. gibi sandbox adventure öğeleri mevcut. o yönüyle diğer mmo'lara kıyasla daha less theme park. yani işi gücü questingi bırakıp harita üzerinde takılarak da güzel eğlenilir. dün bi ara öyle yaptım mesela. sıkıldım, çantamdaki treasure map'leri açayım dedim. onları açmak için gezinirken başka şeylerle karşılaştım falan, arada 1-2 world boss kestim, baktım toplanmış bikaç kişi, ben de daldım aralarına felan. bunlar hoş şeyler hocam.

Skyshard toplama olayı başlı başına bi sandbox ve riddle/puzzle ama %99.9 herkes addon kullandığından baya overlooked kalıyor.
Beta ve early release zamanları elimizde jurnal dağı taşı arardık tehey
Sosyal ağlarda paylaş

welcome on board!

xeno'nun bu mesajı da geride kalmasın arada oyuna başlayanlar olursa bana veya ona mesaj atabilirler. birkaç aktif kişi daha guilde alabiliyordu ayrıca =)

Xenocide said:

in-game'den mail at abi, benim @xynocide

@zaugnakhaldun var, diğerlerine de atabilirsin herkesin invite yetkisi var. @ad3m vardı hatırladığım

pm değil de mail at yalnız, pm offline iken gitmiyor. maili online olduğumda görüyorum, çakıyorum direk invite'ı.

henüz discord ayarlamadık da patinin xunn tarafından diktayla yönetilen diskorduna başvuracağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...