bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 jonq yazdığın hiçbir şey sandbox related değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ya world üzerinde public dungeonlar, random chestler, hazine haritaları, collectible itemlar vs. gibi sandbox adventure öğeleri mevcut. o yönüyle diğer mmo'lara kıyasla daha less theme park. yani işi gücü questingi bırakıp harita üzerinde takılarak da güzel eğlenilir. dün bi ara öyle yaptım mesela. sıkıldım, çantamdaki treasure map'leri açayım dedim. onları açmak için gezinirken başka şeylerle karşılaştım falan, arada 1-2 world boss kestim, baktım toplanmış bikaç kişi, ben de daldım aralarına felan. bunlar hoş şeyler hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 hayatınızı değiştirecek bir oyun arıyorsanız o değil. mmo'larda devrim filan da değil. oyun zaten 3 yıllık olmuş artık. çok yüksek beklentilerle gelip sonra dövünmeyin derim. :) ben almadan önce steam broadcast'lerden random birilerini açtım 3-5 kere, solo filan dungeon'da, sağda solda üçer dk seyrettim. sıkmaz dedi, tatmin etti. tek tatmin etmeyen şey pvp combat mechanic'leri oldu şimdiye dek. o da dark souls gibi devamlı yuvarlanma üzerine kurulu olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 hayatımızı değiştirecek oyun star citizen zaten. o gelene kadar kalan hepsi zaman geçirmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 hayatımızı değiştirecek oyun denildiğinde hep aklıma shreds of the avatar geliyor. https://cdn.meme.am/instances/32315782.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 housing denmiş bir haraketlenme oldu bende.. gold edition mu alıcaz illa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 housing dedikleri instance yahu. her mmoda olanın aynısı. bir wow da yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 meh o zaman. archeage mi oynasak? 175 doların acısı hala bedenimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ben careerage kasıyorum kanka beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 totemic said: meh o zaman. archeage mi oynasak? 175 doların acısı hala bedenimde. ok hadi 35 kişilik eso guildimizi archeage'e taşıyalım durup dururken (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ooo 35 iyiymiş. akşamları kaç kişi online?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 var 7-8-9 en kötü halinde bi dungeon'luk parti çıkıyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Casual adamsan bundan iyi mmo yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Xenocide said: ya world üzerinde public dungeonlar, random chestler, hazine haritaları, collectible itemlar vs. gibi sandbox adventure öğeleri mevcut. o yönüyle diğer mmo'lara kıyasla daha less theme park. yani işi gücü questingi bırakıp harita üzerinde takılarak da güzel eğlenilir. dün bi ara öyle yaptım mesela. sıkıldım, çantamdaki treasure map'leri açayım dedim. onları açmak için gezinirken başka şeylerle karşılaştım falan, arada 1-2 world boss kestim, baktım toplanmış bikaç kişi, ben de daldım aralarına felan. bunlar hoş şeyler hocam. Skyshard toplama olayı başlı başına bi sandbox ve riddle/puzzle ama %99.9 herkes addon kullandığından baya overlooked kalıyor. Beta ve early release zamanları elimizde jurnal dağı taşı arardık tehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Discord da aktif artık gerektiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ad3m said: Casual adamsan bundan iyi mmo yok. ne kadar casual mesela ? günde 1 - 1.5 saat oynasak mesela çok mu geride kalırız ? wowda olmuyor çünkü bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Guildin genel ortalaması senin profilin oradan düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 abi ben dün girdim, 1 tane random dungeon attım, 3 champion level aldım çıktım. yarım saat. bi 15 dakika falan da guildin auction house'uyla uğraştım, bikaç item satışa koydum falan, fiyatları düzenledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 86 gb diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Dun bi arkadaşla biz de başladık buna. Daha önce çok fazla olmayan bi Skyrim oynamışlığım var, o yüzden baya yabancı kaldım bissürü şeye. Ama genel hatlarıyla baya begendik. Wow'dan sonra çok daha eğlenceli ve değişik geldi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 welcome on board! xeno'nun bu mesajı da geride kalmasın arada oyuna başlayanlar olursa bana veya ona mesaj atabilirler. birkaç aktif kişi daha guilde alabiliyordu ayrıca =) Xenocide said: in-game'den mail at abi, benim @xynocide @zaugnakhaldun var, diğerlerine de atabilirsin herkesin invite yetkisi var. @ad3m vardı hatırladığım pm değil de mail at yalnız, pm offline iken gitmiyor. maili online olduğumda görüyorum, çakıyorum direk invite'ı. henüz discord ayarlamadık da patinin xunn tarafından diktayla yönetilen diskorduna başvuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 var mı TIRAYIL gibibişey oyunda deneyeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Dun biri mail cekmis bana, invite attim da offlinedi heralde. Birine offlineken guild invite attigimda, online olunca goruyor mu invite'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Notificationlarda gözükmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar