Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

O lag sorununa çözüm bulmayı denemek için geçen hafta tüm campaignlerde cpleri kaldırmışlardı ama yine bir şey değişmedi sanırım.

Asıl Morrowind ile 4v4v4 geldiğinde Cyrodiil popülasyonu ne derece düşecek onu merak ediyorum. Kimi izlesem small group pvpsi yapmak için giriyor, zergden başka bir şey bulamayınca çıkıp gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde imperial city'de taklıyorlar solo pvp gank falan için. Onun dışında küçük çaplı pvpler ya az bulunuyor ya da mutlaka bir zerg üstünden geçip rageletiyor. Genellikle onu gördüm ben :D ondan baya bekleyeni var 4v4v4ün.

Ama şey kötü mesela, burst dk ve burst templar buildi bire bir aynı. yahu iki farklı class, toplamda maksimum 3 skill farklı,onların da buffları aynı. iki class, aynı oynanış aynı build ile oynuyor falan çok saçma gelmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Meta buildler uc asagi bes yukari ayni oluyor ama verdigin ornekte dk ve templar buildleri biraz daha farkli aslinda. Mesela dk icin 2h ve 1h/s ile max stamina ve weapon dmg stacklerken templarda 2h ve dual wield ile regen ve weapon dmg stacklemek daha optimal. Oynanis bicimleri de baya farkli, bufflar ayni sadece.

Burdaki combat gw2 combatina cay soyletir paspas yaptirir.
Siz yetememissiniz sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de cok cektim bu eso yüzünden ssd düdüklendi ya 2 defa 40 küsür indirdikten sonra baştan başladı dl ne yaptıysam değiştiremedim geri yukledim kac defa devam etmedi. her seferinde bastan başladı en sonunda arkadaşın hazır kurulu steaminden aldım, bir ini dosyası editleyerek steame yedirdim anca öyle oynayabildim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...