bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 kombatından değil ya, sunucu mu patlıyor motor mu ne patlıyorsa artık lagfeste dönüşüyor kalabalıklaştığında. ben son oynadığımda slide show a dönüyordu kalelerdeki kapışmalar. sonra bir şeyler değiştirmişler ama hiç ilgimi çekmediği için bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 O lag sorununa çözüm bulmayı denemek için geçen hafta tüm campaignlerde cpleri kaldırmışlardı ama yine bir şey değişmedi sanırım. Asıl Morrowind ile 4v4v4 geldiğinde Cyrodiil popülasyonu ne derece düşecek onu merak ediyorum. Kimi izlesem small group pvpsi yapmak için giriyor, zergden başka bir şey bulamayınca çıkıp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Ben geçen birini izliyordum bayağıda kalabalıktı aslında öyle bir sorun göremedim ama hiçbir bok anlamadım combattan. Herşey instant rolling zart zurt. Hiç ilgimi çekmedi. Pvp yapacaksam da pajit kajit NB açarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Genelde imperial city'de taklıyorlar solo pvp gank falan için. Onun dışında küçük çaplı pvpler ya az bulunuyor ya da mutlaka bir zerg üstünden geçip rageletiyor. Genellikle onu gördüm ben :D ondan baya bekleyeni var 4v4v4ün. Ama şey kötü mesela, burst dk ve burst templar buildi bire bir aynı. yahu iki farklı class, toplamda maksimum 3 skill farklı,onların da buffları aynı. iki class, aynı oynanış aynı build ile oynuyor falan çok saçma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Meta buildler uc asagi bes yukari ayni oluyor ama verdigin ornekte dk ve templar buildleri biraz daha farkli aslinda. Mesela dk icin 2h ve 1h/s ile max stamina ve weapon dmg stacklerken templarda 2h ve dual wield ile regen ve weapon dmg stacklemek daha optimal. Oynanis bicimleri de baya farkli, bufflar ayni sadece. Burdaki combat gw2 combatina cay soyletir paspas yaptirir. Siz yetememissiniz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 bugün bi update yaptı açılmıyo oyun. loginden sonra loading bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 bug bildirimi olm açıldı lan 5 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 [email protected] a yazalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Oyunda patch'ler hep baş ağrıtır, hele büyük bir patch gelsinde görün :) Bir ara tüm oyunu baştan yüklüyordu. Patch sonrası loading ekranında 10-20 dk beklediği oluyor takıldı diye çıkmayın oyundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 client error 11 diye hata alaniniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bu oyun ne yapiyor ya dun 10gb indirdiydi bugun 60gb indirmeye caliliyor kac gb olm su oyun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 52.6 GB bende (steam değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Abi agliyacam steam 60gb indirdi hala 10gb lik update var diyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ahahah ne çektin be birader. sakın verify integrity yapma, sıfırdan indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ben de cok cektim bu eso yüzünden ssd düdüklendi ya 2 defa 40 küsür indirdikten sonra baştan başladı dl ne yaptıysam değiştiremedim geri yukledim kac defa devam etmedi. her seferinde bastan başladı en sonunda arkadaşın hazır kurulu steaminden aldım, bir ini dosyası editleyerek steame yedirdim anca öyle oynayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 sen baya azimli çıkmışsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Launcher genelde downloadi yarida kesip butun dosyalari bastan sona kontrol edip oyle pachliyor kalan kismi da. Onu acaba en bastan tekrar indiriyo saniyo olmayasiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 edit: yazılmış zaten tekrar yazmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Dün bana da oldu bu karakter atın üzerinde koşuyor atta koşuyor bayağı ilginç dişli çark muhabbeti oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 literally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Bu arada oyunda newroz festivali var %100 xp boost kaçırmayın hewaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Oha lvl icin bekledigim fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 CP cyrodiil de lag yapiyor diyorlardi. Noldu cozuldu mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 ad3m said: Bu arada oyunda newroz festivali var %100 xp boost kaçırmayın hewaller. bitti mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar