Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 hero engine ile başlayıp, sonra onu bırakıp sıfırdan kendi motorlarını yaptıklarını söylemişler ama hero engine'i andırıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Hero ile başladılar. Sonra kendilerine göre geliştirdiler. Yani tam hero engine sayılmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Dün resmen karma yaşadım.Path of exile oynarken satış yaparken bazen muhabbeti güzel adama (noob) bayağı pahalı itemları beleş vermişliğim çoktur.Yardım isteyene (act geçemeyen, boss kesemeyen vs) yardım etmişliğim de çoktur.Hem sevinsin hem böyle güzel bir oyuna katkıda bulunsun diye vs. Herneyse random dungeona girdim günlük bol xp veriyor ilk girişe bir de epic gear veriyor diye.Şansıma yüksek level adamlar geldi (ben 30 lvlım) Bunlar bangır bangır muhabbet ediyor ben de girdim araya iki taşak muhabbeti çevirdik falan.Sonra adamlar beni friend ekledi full epix gear craft ettiler.Epic food xp potion falan verdiler bi dünya. Resmen yeniden doğdum ahuhs.Training diye julianos mu ne öyle bişi set bayağı bir onkill xp veriyor.Bayağı da şekil oldum gençler.Sevindirdiler bu garibi sdf Kısaca oyunu oyun yapan her zaman dinamikleri değil, oyuncu kitlesi bana sorarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ben community'sini seviyorum ya eso'nun. henüz uyuz birilerine denk gelmedim sayılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Xenocide said: evet o kısım biraz acayip. mesela quest finishlerken xp'sinin hangi silah ağacına gelmesini istiyosan önce onu eline al, sonra finishle. Eger barlara o treeden skill koyarsan yine calisiyor diye okumustum ama skillin barda olmasi yeterli filan diye. Evet baktim simdi geliyor kastigin treeleri serpistirmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Aynen ben dps sorc olmama ragmen bir slota resto staff skilli koydum 2 barda da duruyor unutursam diye baya skill gelmis bu sekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Ayrica 1 medium 1 heavy armor takiyorum onlar da skill aliyor kullaniliyor mu bilmiyorum ama hdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Ev alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ilk questte bedava bir oda veriyor INN'in birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Crantius Colto is my name My lusty Argonian maid I've something here for you to clean Come burnish now my blade! I'm Lifts-Her-Tail the maid, it's true A lusty Argonian maid But your task is just too much, good sir, I've never seen such a long blade! Tut-tut, my dear, that's not what I hear, My lusty Argonian maid And Lady Colto's gone to Kvatch No need for you to be afraid Nay, I am needed elsewhere, sir, Though your blade's so long and so hard I'm needed to tend the instrument large Of a sultry Argonian bard The Lusty Argonian Maid, A Song Nasıl oyun bu yahu. Abdestim kaçtı gecenin bu vaktinde. Tübe .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 bizdeki tavukları pişirmişem'in tamriel edition'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Ek paketsiz champ level cap kaç? Ek paketler artırıyor muydu capi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 dlc'ler cap artttırmıyor ya bildiğim kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 DLC lerde gelen ekstra questlerle hızlandırıyon işte reward ile gelen puanlarıda eklersek. Yoksa limit felan etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Steamden gold edition almıştım , sadece oyun hesabını bi şekilde satabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Steamsiz de oynanabiliyormuş steamden alındığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Alan varsa satılık o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 şimdi ben sadece ilk çıktığında imprael edition aldım hikayeyide hiç tamamlamadım hangi dlcleri almam lazım loru iyice oturtmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 DLCsiz bütün içeriği tükettin mi? Ben tüketmeden DLCleri almayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Orsinium alabilirsin. Lore olarak diğerlerinden daha iyi. Thief ve Darkbrotherhood lore dan çok aksiyon katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 reddit'e göre amd mart ayı sürücüsünde de fixlenmemiş çalı çırpı kıpraşması, ocak ayı sürücüsünde kalsın amd kullanan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 hype'ın üstünden 2 hafta geçmiş olmasına rağmen hala en az 10 online'ımız var. TEBRIQUE IGLESIAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Oyun dungeon finderın random kicklemesi dışında çok iyi gelin oynayın. Tam casual player oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 end game nası acaba, bitince leveling mutsuz olucam gibi bi his var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar