Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Dün resmen karma yaşadım.Path of exile oynarken satış yaparken bazen muhabbeti güzel adama (noob) bayağı pahalı itemları beleş vermişliğim çoktur.Yardım isteyene (act geçemeyen, boss kesemeyen vs) yardım etmişliğim de çoktur.Hem sevinsin hem böyle güzel bir oyuna katkıda bulunsun diye vs.

Herneyse random dungeona girdim günlük bol xp veriyor ilk girişe bir de epic gear veriyor diye.Şansıma yüksek level adamlar geldi (ben 30 lvlım) Bunlar bangır bangır muhabbet ediyor ben de girdim araya iki taşak muhabbeti çevirdik falan.Sonra adamlar beni friend ekledi full epix gear craft ettiler.Epic food xp potion falan verdiler bi dünya.
Resmen yeniden doğdum ahuhs.Training diye julianos mu ne öyle bişi set bayağı bir onkill xp veriyor.Bayağı da şekil oldum gençler.Sevindirdiler bu garibi sdf
Kısaca oyunu oyun yapan her zaman dinamikleri değil, oyuncu kitlesi bana sorarsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

evet o kısım biraz acayip. mesela quest finishlerken xp'sinin hangi silah ağacına gelmesini istiyosan önce onu eline al, sonra finishle.

Eger barlara o treeden skill koyarsan yine calisiyor diye okumustum ama skillin barda olmasi yeterli filan diye.

Evet baktim simdi geliyor kastigin treeleri serpistirmek lazim
Sosyal ağlarda paylaş

Crantius Colto is my name
My lusty Argonian maid
I've something here for you to clean
Come burnish now my blade!

I'm Lifts-Her-Tail the maid, it's true
A lusty Argonian maid
But your task is just too much, good sir,
I've never seen such a long blade!

Tut-tut, my dear, that's not what I hear,
My lusty Argonian maid