Oski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 everquest 2 gibi olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Saeros said: Xenocide said: open world housing mi instanced mı acaba. instanced housing kadar da saçma ve gereksiz bişey görmedim şu mmorpg dünyasında ya. AYNAYA BAK O ZAMAN KARDEŞ OFFFFFOFOF asd BAKTIM HAKLIYMIŞSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 adamlar 18 saattir maintenancetalar lan sdfg bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 adamlar sizi hasbroluyo sdfzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 SWG zamanları geldi aklıma. Sony, ABD saatine göre bakıma alıyordu. Adamlar bakım saatlerinde uyurken biz sabahtan aksama kadar bekliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ABi şu oyunu bilmeyene anlatır gibi anlatacak biri var mı? Çok sorum var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 yaz kanka soruları tek tek hallediriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 KenshinHimura said: yaz kanka soruları tek tek hallediriz Abi sorc oynuyorum su an. Profession hangilerini kasmak lazım? Wow gibi mi mantığı? Leveling için nasıl bi build önerirsiniz? Ayrıca crown ile neelri almak lazım? Level yavas gidiyor bildiğin. Günde 2-3 saat oynayarak bu oyunda neler yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 sorc nası oynuyosun o önemli stamina sorc var fighter/sorc kafası yoksa magicka sorc mu oynuyosun staffla ona göre nette build aratabilirsin magicka sorceror build diye mesala http://deltiasgaming.com/eso-magic-sorcerer-dps-build/ crown ile daha bişey almadım ben ne bilim öle efsane önemli bişey bulamadım alıcak dlc leri falan alabilirsin crownun varsa yada kozmetik hoşuna giden bişey benim crown öyle duruyo yok çok baydım falan dersen exp scroll al günde 2-3 saat kasa kasa rahat rahat kafanı yormadan oynarsın pvp de champion pointsiz versiyonuna girersin rahat rahat takılırsın girince lfg yaz chate bi gruba alırlar zaten onlar nereye sen oraya öğrenirsin gene işine gelirse şöle bi guide var http://esoacademy.com/eso-pvp-and-cyrodiil-guide/ craft için kullandığın itemlar ne ise ona yönel gene base olarak staff magicka sorc oldugunu düşünüyorum o zaman ench,woodwork,cloth git craft sınırı olmadığı için hepsini kasabilirsin bi sıkıntı yok skill pointlere falan kafanı çok takma harcayamayacağın kadar veriyo oyun şahsen ben oyunu çoğunlukla solo oynuyorum kafam rahat cyrodil e veya dungenonlara grupla giriyorum onun dışında open worldün tadını çıkarıyorum ohyeah said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 o kadar aldım oynadım formattan sonra indiremiyorum bi oyun 500 terabayt olur mu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 lan he ya şu sıralar oynamıorum ama silemiyorum da makinadan wonder gibi yapması yıl sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Oyun DLC lerle yaklaşık 80gb yer kaplıyor. Bir MMO için gayet normal. @ohyeah, Crown larını öncelikle DLC ler için harcayabilirsin, şekil olsun diye binek, pet yada custom de alabilirsin. Craft olarak Provisioning yada alchemy tavsiye ederim. Onun dışındakiler sürekli ihtiyacın olmuyor. SET ihtiyacın için PVE droplara da yönelebilirsin Craft setleri aratmıyorlar. Zaten en iyisini bulmak için bir sürü kombinasyon deniyorsun sürekli. Şahsen etrafta cozur cozur dolaşan Storm Sorc ları gördükçe DK oynamakla hatamı ediyorum diyorum. Öncelikle Primary statını belirlemen gerekiyor. Stamina mı yoksa Magicka bir build ile mi oynayacaksın. Hangisine karar verdiysen bütün stat pointlerini o stata vermen gerekiyor. Herkes öyle yapıyor. En doğrusu da bu. ( Respec şansın var tabiki ) CH pointleride senin için uygun olana yükleneceksin. Max 100 oluyor. Birini bitirdikten sonra diğerlerine geçersin. 3 ona 5 buna dağıtınca hiç bir faydasını görmüyorsun. Level 50 olduktan sonra senin için hangi setler uygunsa onları toplamaya yöneliyorsun. Setleri inceleyip bonuslarına bakarak buna karar vereceksin. İster craft ister drop. Drop setlerde şöyle bir avantajın var. Jewellery ler craft edilmiyor ama set parçası olarak drop oluyorlar.Bu yüzden bonuslardan yararlanmak için drop setler daha iyi oluyor. Şu an için önerilerim bunlar. Sen sordukça detaylara girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 dmg ı kesemiyosun elektrık sorc la ya. illa ki 1-2 defansif istiyo. ben staff degistirmeye alısamadım bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 guya bi staff restoration olcak ki oyle takılabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 sen bi de dual wield/bow stam nightblade oyna allah belamı versin kastıgım güne lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Ben switch i TAB tuşuna atadım. Elim alıştı artık sorun olmuyor. Bu durum için bir addon vardı şu an bulamadım. Abilitylere klavyeden Key atıyordunuz. Key e bastığınızda gerektiğinde kendi otomatik switch ediyordu. Tam sizlikmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 mouse 4 te abi. yani kolay aslında da ne bileyim o kadar hardcore gereksinim hissetmedim ama alışmak baabında kullanmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Animation cancelling yapıyomusunuz ponçikler? en güzel switch animation cancel ile oluyor. Smooth baya misal; skill 1 + switch mause 1 + switch switch + block etc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Cyrodiil lag duzeldi mi? (Ozellikle ps4'te) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Cyrodil lag ile ilgili açıklama şöyle idi. Aslında ne player tarafından ne oyunun motoru tarafından performans açısından bir sorun yok ancak mega server mantığıyla yaptıklarından Cyrodilde belli bir sayının üzerinde oyuncular bir araya gelince sunucu iletişim konusunda yetersiz kalıyormuş. Biliyorsunuz Cyrodil'de savaşlar genelde tek noktalarda yoğunlaşıyor. Böyle olunca her factiondan oyuncular o bölgeye gidiyor. Bu durumda da sunucu aynı anda ortamda bulunan 100+ kişiye, ortamda bulunan 100+ kişinin bilgisini alıp göndermeye çalışırken yetersiz kalıyor. Bununla ilgili hala çözüm aradıklarını söylediler. Görmezden geldiklerini düşünmeyin, uğraşıyorlar ama kesin bir çözüme ulaşmış değiller. Bekliyoruz bakalım. Kısaca lag olayı devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Sadece lag değil, canavar gibi makinen bile olsa kalabalık siegelerde 25 fps üstü göremiyosun. İşlemciye yüklendiğinden hani biraz grafik kısayım da rahat rahat 60 fps oynim de diyemiyosun. 100v100v100 mega savaşlar tamam kulağa güzel geliyor da powerpoint slaytı gibi de oynanmıyor.. Bu adamlar 2 yıl önce falan 1.2.3 patchinde bozdular bu performans işini. Yeni immersive lighting yaptılar mekanlara bi de anti bot sistemi ayağına bilimum client side işlemi server side yaptılar. O günden beri lag ve fps sorunları bitmiyor. Release zamanı oynayanlar hatırlar belki şuankinden çok daha kalablalık siegelerde bugünü kadar performans sorunları olmazdı. Populationu düşüre düşüre 150 mi 200 mü ne kaldı her faction başına (500 küsür x3'tü eskiden) Böyle olunca haritanın tek bir yerinde aksiyon oluyor, o da zergfest oluyor ve geri kalan mekanlar dead empty. Solo oynim sağa sola gidim takılim olayı da kalmadı, sıkıntıdan fenalık geçirirsin. Ve işin en sıkıcı tarafı da haritanın neresinde olursan ol, X noktasındaki zerglerin yarattığı lagı hissediyosun iliklerine kadar. Combat konusunda da hala balans sorunları var. Her yeni gelen set oyuna + katmaktansa zarar veriyor. O update 5 zamanlarında sade combattan eser kalmadı. Şimdi giyosun xyz setini her iki hitinden biri 6k extra dmg proc ediyor falan saçma sapan proc setlere dayalı bi meta. Ha gank tarzı seviyosan keyif alırsın da öbür türlüsü kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 gözümüzü kapatıp açsak, 2017 falan geçse şu hero engine piyasadan silinse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Abi hangi oyuna el ataak elimizde kalıyor ya. Ulan doğru düzgün bir mmo yok mu şu piyasada. Laglı oyunu napayım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 çözüm dx12, vulkan ve yeni engine de, ben daha cyodile girmedim. orada görmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar