Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Hem guildden hem de dışarıdan sıkça soruluyordu. Grind ile farmlamak için nereleri tercih edelim diye. Şöyle minik bir rehber hazırladım, bildiğim, gördüğüm ve başkalarından gördüğüm bilgiler ile...

http://dpd3.enjin.com/home/m/5180742/viewthread/12356824-daggerfall-covenant-gringfarm-rehberi-alarma/page/1
Sosyal ağlarda paylaş

Grind çok daha avantajlı ama bütün quest line'ının gerisinde kalmakta istemiyorum bir yandan. O nedenle toplam 3-4 level grind yapmışımdır. Grind yaparak quest'ten çok dah hızlı XP alınıyor. Questler gereksiz uzun ve sonunda saçma sapan XP'ler verebiliyor. İyi ayarlanamamış birşeyler var gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

zaten seve seve quest yapiyorsun vet levellerde.

1-50 arasina geri donup hatta onlarida yapiyorsun.. cunku moblar xp vermesede questlerin en son odul xp leri veterana yariyor.

dert etme yani grind olayini.

diger racelerin ana tum zonelari ve questleri aciliyor 50 olduktan sonra, teker teker seve seve o tum questleri yapiyorsun. hatta ustune etrafa soruyorsun abi tavugunu bulayim, kecini sagayim, esini bulayim kaybolmadi ise sakliyim bulayim yeterki xp ver diye.

nefis duygu
Sosyal ağlarda paylaş

dusun otesi yok, level 50 vet bilmem kac level 12 zonunda tavuk pesinde quest xp si alacak, eliteleri eksecek, dungeonlari bitirip son bossu ufleyip oldurup xp alacak.

keske grind ise yarasaydi diye inliyorum.

cunku 1-50 questlerinin aynisini diger zonelarda tekrar tekrar yapabilmek cok eglenceli !
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

O zaman grind yapıp questleri VR'lere bırakmak daha mantıklı?

su anki aklim olsa aynen birakir geri doner yapardim. ama vet dungeonlari bitiren pvp de esen bir guildiniz ve/veya grubunuz varsa gerek yok tabii.. ama bunuda saglamak zor.

ebonheart kisminda turk guildi varmi bok var gibi herkes daggerfallda ya da bok var gibi ben bu taraftayim.
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

Vey levelları bilmediğim için birşey diyemiyorum. VR1'den 2'ye gitmek ne kadar XP mesela? Normal levellarken 50'den 51'e gitmek gibi mi? Yoksa değişiyor mu?

450k civari bir xp istiyor sanırım, yaptığın questler 3k veriyor. moblar bir şey vermiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

Vey levelları bilmediğim için birşey diyemiyorum. VR1'den 2'ye gitmek ne kadar XP mesela? Normal levellarken 50'den 51'e gitmek gibi mi? Yoksa değişiyor mu?

462000-900000-1360000-1812000

diye gidiyor. major questler harici normal questler 3k-4k verirse iyi 2 k bile veriyor danalar, grindde mob basina 42! xp aliyorsun.

41-50 arasi grindden 150min 350 max civari xp geliyor.

diyorum ya kerizleri oyalayalim az xp ile bir ay daha odesinler en kotu fikrinden yola cikilmis gibi :)

ya da %1 lik hardcore tayfayi tutalim high endi hazirlayalim zaman kazanalim da denmis olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

gene hizlisin.

aslinda mesele zaman zorluk degil. cunku zorluk xp azligindan geliyor mesele ayni questlerin devamli tekrarlanmasi.

xp almak icin ayni seyleri yapmak , bu tum oyunlarda boyle ona lafim yok ama vet levellerde bunu tekrarlamak ve karsiligindaki xp bayiyor.

vet olunca content 3 e katlandi dedim ama bileydim boyle olacagini sictik derdim. :)

cok oyuncu kaybettiler kaybedecekler birde bu yuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...