akirafes Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Anelor said: ben normal atı es geçtim heryere koşturuyorum direk 42.7k lık attan alıcam varımı yoğumu biriktiriyorum o yüzden +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Benim gibi Mage Guild kasanlar için , Shalidor’s library nin 297 kitabından yeri belirlenmiş 74 tanesi devamlı sitesi güncelleniyor . Bize lore book ları bulanlara Teşekkürleri . Mages Guild Forever . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 allah belanı versin zenimax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 crafting setler ve bonusları burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 lorebooks skyshards bunlar daha güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 STY said: ebonheartda açtım sıkıntı geldi kertenkelelerden dark elflerden. başka pactde mi açsaydım ne... nord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Update yapabilen var mı? "The Ghosts of Westtry: Fixed an issue so "Listen to Rosalind and Leon's Discussion" now properly completes and advances the quest." sonunda düzeltmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 update/repair karışımı birşeyler yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 50Mb civarı bir patch bende yapabildim an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 hala oynayan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ne zaman satıyonuz hesapları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Geldiğim gibi içine ettim oyunun, cenabetliğe gel. Kapatıp patch yaptırdıktan sonra login olabildim ama şimdi de access code istedi, mail'a gelsin diye bekliyorum hala fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yapacakları işi ama ya authentication koymuşlar kafalarına göre MAILİ GELMİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 çıkalı 2 ay oldumu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bingildak said: Mighty_THoR said: Bu yeni neslin oyun üretimi konusundaki cehaleti artık kabak tadı verdi. Oynadığınız versiyon beta client değil, stress test için hazırlanmış versiyon, closed beta da oynayanların oynadıkları release versiyon değil hatta oyun çıktığı gün indireceğiniz versiyon bile şuan outdate oldu. Kısacası şuan stress testte oynanan versiyon ile oyun çıkıp patchlenip play e basılan versiyon arasında marjinal bir fark olacak. lel Arkandayız küçük dostum, ben ve binlerce gönüllü TOHUM vakfına destekte bulunarak sen ve senin gibilerin günlük yaşama katılmasını amaçlıyoruz. En basit şeyleri bile idrak etmek için 20 gün geçmesine ihtiyaç duymana üzülme.Sen değil seni dışlayan toplum utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 rageboy öfkeni doğru tarafa yönlendir, düşman ben değilim hahaha http://static.zenimax.com/bethblog/oldcontent/zos_logo-black.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 niye zenimax a kızalım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 2 gün önce traveler's pack'imi hala claim edemeiyorum diye mail atmıştım doğum tarihi vs yolla demişlerdi yolladım 2 gündür ses seda yok bugünki saçmasalak şeylerin üzerine şöyle bir mail daha attım supporta: Dear Tyler, The fuck dude? You don't even reply which is very unpleasant I must say. Also this game started to annoy me A LOT. I mean what the actual fuck that you guys release patches and servers went down 2 times in the MIDDLE OF THE FUCKING KURWA DAY. I come home from work to open a beer and chillax (which is a very cool word that my friend invented it is combination of chill and relax I highly recommend you to use it) and play this fucking game that I bought and I pay money for "GAME kurwa TIME" at the era of F2P games which makes me expect some VIP service but what I get is total bullshit where servers go down for maintenance in the middle of the fucking day or on Sundays etc. I leave everything aside and now after the patch this fucking motherfucker game started to ask me a motherfucking authentication code which I didn't set. It is still fine BUT I GOT FUCKING MAD AND PISSED OFF WHEN YOU GUYS SET FUCKING AUTHENTICATION WITHOUT EVEN ASKING ME AND THEN YOUR SHITTY SERVERS OR WHATEVER CAN'T EVEN FUCKING SEND ME THE FUCKING MOTHERFUCKER KURWA MAIL WITH THE CODE THAT I KURWA MOTHERFUCKING SUPPOSED TO WRITE IN KURWA GAME. TYLER WE CALL THIS IN POLAND NIEDOBRZE BRO THIS IS TOTALLY KURWA NIEDOBRZE. Fix this shit please. PS: send me this fucking shitty traveler's pack ASAP please. I was lying that I need the bag I just want the fucking treasure scrolls. All the very best, Erkut İlaslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 aferim devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 blackrose yatırmışlar mı parayı geri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Yeni nesil mmo larla wow u karşılaştırıyorumda, wow çok net hatırlıyorum 30 keybind ile oynardık warlockla ter gelirdi, şimdi 6 skill var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 benim wow şu an açık hiçbir class'da 1-6 ctrl 1-4 alt 1-4 shift 1-4 q e mouse 3-4-5 boş değil 6 skille oynuyorsan bir sıkıntı var demektir asdasd yanlış anlamışım sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yeni nesil mmolarda 6 skill var demiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ben hala oyuna giremedim karakteri seçiyorum hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Patchden sonra bir çok kişi aynı problemi yaşamaya başladı özellikle public instance filan girdiysen oluyor.Şuan bende oyuna giremiyorum. Login ekranında timeout yiyorum , eğer onu geçip karakter login yapabilirsme unknown error diyip login ekranına geri gönderiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar