jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 sanki siz hiç para karşılığı biriyle beraber olmadınız diyip üste çıkmaya çalışsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 en azından bakir olmadığını öğrenmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Sparkcaster said: Ulgio said: Arkadaşlar dışarıdan geldim. 2 kızla birlikteydim. Muhabbet açıldı vs filan. Kafalar da güzel muhabbet döndü dolaştı sex e geldi. Parayla yapıyoruz olmayınca filan dedim. Ulan bana bi yüklendiler.Sen yok bu sektöre hizmet ediyorsun, bu yaptığın çok ayıp.Diyorum kötü oluyoruz, yok bulamıyoruz mecbur kalıyoruz.Bizim canımız istemiyo mu dediler?Ben bazen iş yerinde gidip kendimi tatmin ettiğimi bilirim dediler filan.Yani iki muhabbet edip az da olsa bişeyler elektrik aldığınla yapman lazım dediler.Mevzu büyüdü.Gİt sende mast. takıl böyle yapma bilmem ne. Moralim bozuldu lan haklılar mıydı acaba. Ben mi hayvanım nasılım.Kafam çok karışık kadınlar kötü şekilde beni sıkıştırdılar. Dürüst olmak işe yaramadı. Eve yalnız döndüm tabi.Bir tanesi pazar yemek yap geleyim dedi.Çözemedim. sonra kamyonu devirerek uyanmışım ftfy ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 jacabo said: sanki siz hiç para karşılığı biriyle beraber olmadınız diyip üste çıkmaya çalışsaydın ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Red said: Redeagle said: Hayatımı tehdit etseler iki tane kızla dışardayken "ben seksimi para karşılığında yapıyorum" gibi bir cümleyi kurmam lan. dfgdf yani. açlıktan karısızlıktan beynim dönüyo nefes alamıyorum felan desreymiş daha iyi ya potansiyel aidslisin hayatta sex yok rtık sana o gruptan yada cevrweinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=81bexAa7w5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Ulgio said: Bir tanesi pazar yemek yap geleyim dedi.Çözemedim. ben şurda boşalmıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 yanlış periyotta oyuan girmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Dürüstlük işe yaramadı pazar günü son kozumu oynayacam, tek atışlık kurşunum var tuttu tuttu, tutmadı bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 cikarip agizlarina soksaydin, alin o zaman diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Redeagle said: Hayatımı tehdit etseler iki tane kızla dışardayken "ben seksimi para karşılığında yapıyorum" gibi bir cümleyi kurmam lan. Hayatım tehlike altında olsa belki... Yok yok hayır yine de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=S_eUAUX11Fk&app=desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Ulgio said: Dürüstlük işe yaramadı pazar günü son kozumu oynayacam, tek atışlık kurşunum var tuttu tuttu, tutmadı bitti... http://img503.imageshack.us/img503/1254/resim040lv5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Nası community siniz lan siz, insan yapıcı eleştiri yapar habire goygoy yapıyosunuz.Pis herifler. Mundar adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Masakari said: Peki rusa gideceğime size geleyim mi diyip topu çevirseyidin. Kurtarın beni bu bataktan falan çekseydin. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Masakari said: Peki rusa gideceğime size geleyim mi diyip topu çevirseyidin. Kurtarın beni bu bataktan falan çekseydin. sunu diyememişsin kaybetmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 hayırlısı be gulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 YPF de vardı. kadın kocasına "we should having sex not talking about it" diyordu. Sende öyle yapsaymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 osbir çeksen abazan, "elektrik aldığına" asılsan "ayyy iki saattir bırakmadı peşimi" diyecekler. sen de bunu akıl edememişin ya hayret yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 http://digitaljournal.com/img/2/4/2/6/4/5/i/8/6/7/o/Untitled_52.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 niyetin sadece yatmaksa bir kıza yemekti, buluşmaydı, sinemaydı diye sürekli para bayılıp, afra tafrasını çekip, triplerini yemek yerine eve rus çağır daha iyi.. hem tasarruf edersin hem de kezban triplerinden kurtulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 katılmıyorum onun zevki başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Redeagle said: Hayatımı tehdit etseler iki tane kızla dışardayken "ben seksimi para karşılığında yapıyorum" gibi bir cümleyi kurmam lan. ahhahahahhahah aynen abi. Nasıl bi mantık lan bu. Dürüstlük işe yaramadı falan demişsiniz bi de. Bu kafayla giderseniz bi bok olmaz sizden söyliym. ahahhahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 orospular en azından namuslu numarası yapmaz diyip bukowskiden bir tokat çarpacaktın kızlara. gör o zaman pazar günkü 3some ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 pazar gunu 2 elini kullanirdi 3some icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar