Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lectre said:

geçtim oyun içi avatarı 26 win oldu arada toplasan 4 lose var anasını satim silver 1 ne ya, bi çıkıp knifela ace yapmadığım kaldı ne istiyor bu oyun benden

Rutbe olayi;

Accurate rate ( neden awpciler cabuk lvl aliyor)
Headshot percentage
Response
Mvp
Genel puan
Karsi takimin rutbeler gibi seylere bakiyor.

26 macla silver 1 ise bence baya kasman lazim demek. Mesela biz bazen rank kasarken smurf sokiyoruz, oyun hemen ayikiyor. Ak1 den ak2 ye tek macta gecio fila
Edit: son maca bi smurf soktuk, nova 3. 2 eagle master, 1 eagle 1 de serif vardi.

Karsiya bir suru supreme atmis manyak oyun
Mesaj tarihi:
Dün saçma sapan eller verip sonra Süper bir comeback yapıp berabere kaldığımız oyunda şerif olmuşum sdfsf

Ahahah baranım tam üstüne gelmiş mesajım :D loss değil ama tie ile rütbe aldım dün işte ama karşıda 3 tane şerif vardı galiba
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

Ben yalniz hic el kaybedip rutbe atlayan gormedim hakkaten boyle bir olcum varsa helal olsun. Sadece win loss a baktigini dusunuyorum ben

ben 2 kere yenilerek 1 kerede berabere kalarak kartal oldum. ama öncesinde 5 6 maçlık winning streak vardı her seferinde.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Dün saçma sapan eller verip sonra Süper bir comeback yapıp berabere kaldığımız oyunda şerif olmuşum sdfsf

Ahahah baranım tam üstüne gelmiş mesajım :D loss değil ama tie ile rütbe aldım dün işte ama karşıda 3 tane şerif vardı galiba

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140117042848/pacificrim/images/7/7e/I-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore.jpg
Mesaj tarihi:
abi dunki 2 mactan kazandiklarima bakin allaskina

http://awesomescreenshot.com/05234suj8a

bastiginiz butun copler bana gelmis

p2000pulse bet degeri 1.20$ market degeri 32 cent ........
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...