Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazen bi oyundan çıkıp diğerine girince kafadan 250 ping atıyor. artmıyor azalmıyor kesinlikle böle. 2 kere oldu düştüm oyundan bilmemne 24 saat ban soktu.

yani. eeeeeeh
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Duble kelessen iyi, eklr beni silph steamid sinerji yapariz

şu anda duble keleş degilim malesef uzun bi süre girmeyince rankım 0landı ve gold nova2 ye attı beni ve burdada random gruplarda çok takıldıgım için rank atlayamadım ama bu aralar biraz hızlanıcam rank atlamak için:) bikaç rank atlıyım eklicem seni beraber deneriz olmadı.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

bazen bi oyundan çıkıp diğerine girince kafadan 250 ping atıyor. artmıyor azalmıyor kesinlikle böle. 2 kere oldu düştüm oyundan bilmemne 24 saat ban soktu.

yani. eeeeeeh

son 2 haftadir falan 30 pingle oynuoz biz nasil oldu bilmiyorum ama ayarlardan max pingi indir 50 falan yap default 150 mi ne olmasi lazim
Mesaj tarihi:
Oyle anormal bi server gelince ip yi trace et, hoplardan birinde sacmalamistir avrupa cikisinda falan ama bu aralar genel,olarak baya iyi. Mesela bi koylu var, biz 50 60ken 120 falan goruyodu artik hangi magaradan oynuyosa
o bile 40 50 simdi
Mesaj tarihi:
meçmeykini seveyim valv senin gibi. abi böle gidiyo bu. hile programı falan versenize belli bir eloya kadar çıkarayım kendimi. böyle çıkmaz çünkü. çerçöp sürekli

http://i.imgur.com/CDg87X7.jpg

küfretme lan lord gaben'a kötü, edeceksen kendi kötülüğüne et amk -silph
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...