Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan bugün bunu izleyince fark ettim, ben niye classic crosshair ile oynamıyorum dedim.

Biraz önce classic'e aldım da aim performansım bildiğin 2-3 katına çıktı asdfdsa

ESKİ TOPRAĞIZ NASIL OLSA
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

4'te 4!

ingame imbalığım bettinge de yansıdı, ne öngörsem tutuyo arkadaşşş

fakat 5 dolarlık p90'larla niye doldurmuş ikramiyeyi :( kullanılcak bi şey verseydi daha hoş olurdu

http://i.imgur.com/GdwSVce.jpg

kullanmadığını bana verebilirsin
Mesaj tarihi:
Namessar said:

cross icerde, aim de sorun yok, ama strafe de fazla kaliyor ates ederken. benden kat kat iyi nisan aliyor ama sanki recoil vs gibi dinamikleri anlamiyor gibi.

adami meshur eden q3, ut ve ozellikle painkillerdi zaten. hepsinin ozelligi 1vs1 deathmatch oyunlari olmasi. adamin dogasina aykiri zaten.

adam hepinizden fazla cs oynamıştır recoil vs gibi dinamikleri anlamaması gibi bi olasılık yok yani : d pkillerdaki performansını hiçbi zaman gösteremedi zaten cok şey beklememek lazım
Mesaj tarihi:
resmen aralık 99dan beri oynuyormuşum. kırmızı counterı evde oynardık boş boş gezerdik netten oynamayı falan bilmediğimiz için, kafede de 4.1 oynardık 5.0 oynamıyordu kimse güzel değil diye sfsd
Mesaj tarihi:
2000 falandı ben de başladığımda Ataköy de tek bir internet kafe vardı. Orayı sevmiyoruz diye sadece Counter oynamaya 10 kişi bisikletlere vs. atlayıp Bakırköy'deki şu köşedeki büyük kafeye giderdik. Neydi adı yine unuttum böyle 3 katlı mekandı, halen açık diyorlar da bayağıdır oralara gitmedim. @ falan vardı adında yanılmıyorsam.

Tey tey, BEYAZ ÇATI
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

2000'de bi pcgamer cdsinden beta 6 çıktıydı, o zamandan beri pewpewpew.

lan dün 3 kişilik oynadım yine yetemediniz olm ya

mirage'de mi dust'ta mı ne silph yerine bone u falan aldık yanlışlıkla diye düşündük kontrol ettik yok resmen silphti oynayan :S
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...