Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 http://i.imgur.com/hlNFBM4.png
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 uu teşekkürler 0.83 den iyi çıkmış. satarım ben bunu akşama kadar düşmezse edit: gerçi bendeki field tested mış. meh 2 usd ne ya edit2: (görevde kullanılmış field tested oluo galiba?)
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 desert warfare cok güzel skindi ya. huntsmanlar gece bir ara 3.5 a kadar cıktı. ayrıca hangı mal şu yeni howling down stickerine bu kadar para veriyor? gerçekten garip bi kitle lan bu
Catze Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 sticker da bir daha çıkmayacak hiç, o yüzden veriyorlardır
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 http://steamcommunity.com/profiles/76561198139226245 geçen valve ya da oradan birisi övünüyordu aimbot açtım 2 saatte ban yedim diye. al, kaç gun oldu ne ban var ne birşey var. ulan hileyi engellemiyorsun, kısa zamanda çözüm yok, MM de ele gelir bir çözüm yok, bari banla ya geçte olsa banla ya. 1 aydır ban yemeyen wall hackler var ya bu oyunda.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 http://www.episodamag.com/wp-content/uploads/2014/04/dailycry_Crest-e1398291765846.jpg var mı atan mm
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 of bu cıkmayanlar karaborsa olur hele howl 500 görür azaldıkça stokta
Catze Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Silphatos said: of bu cıkmayanlar karaborsa olur hele howl 500 görür azaldıkça stokta howl u olmayanlar düşünsün yea :P
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Silphatos said: http://www.episodamag.com/wp-content/uploads/2014/04/dailycry_Crest-e1398291765846.jpg var mı atan mm ya 600 maclık competitive geçmişin var, en az 50 defa hileye karşı oynamışsındır, hiç mi tepki vemriyorsun? ya da bunun çözümü nasıl işliyor merak etmiyor musun? al işte , banlanmıyorlar..
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 howl 160 dolardan satılmıs zaten bugun.
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 eren yok bu arada kaç gündür valla merak ediyorum başına bişi gelmiş olmasın
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 600 sadece win en az 1000 maç vardır sdf. sallamıyorum ne sinir olup kendimi yicem banlanmış mı banlanmamış mı. sen de bırak oluruna bence yeme kendini taqıl yha
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yunusemre said: eren yok bu arada kaç gündür valla merak ediyorum başına bişi gelmiş olmasın asfasda aynısını ben dedim bugün, denoya sordum konuşmuşlar niye oyuna gelmediğini öğrenemedim ama sfsd
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 0ne said: Odeon said: abi boyle bisey varsa o cikmayacak silahlar acayip para eder of araya giriyorum biraz da, şu harddiskle alakalı bi program var demiştin, zahmet olmazsa bi söyler misin şu programın adını, deli etti iyice şu spikelar, belki işe yarar. http://sourceforge.jp/frs/redir.php?m=jaist&f=%2Fcrystaldiskinfo%2F61343%2FCrystalDiskInfo6_1_14-en.exe bunu indirip kuruyosun. ust sekmelerden secenek > gelismis ozellikler > aam/apm kontrolune gidiyosun aciksa kapiyorsun. sonra akiyorsun
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Silphatos said: 600 sadece win en az 1000 maç vardır sdf. sallamıyorum ne sinir olup kendimi yicem banlanmış mı banlanmamış mı. sen de bırak oluruna bence yeme kendini taqıl yha Hayir abi baktin cheat serbest, baktin iyicw tinlamiolar birakirim yani. Zaten bugun yaptigimiz maclarda bi garipti, liebe gordu elemanlari. Bu arada yine kendi adamimizi kickliyorduk. Takimda ben des liebe ve fasizan diye birisi var. Bunun haricinde yine bi rusky. Rusky icin acilan iki oylamadan sonra rusky bizim arkadas icin oylama aciyor ve tahmin edin noluyor? 3 evet 1 hayir benim oy bekleniyor. ALISIK OLDUGUM, AYNI DURUMU YASADIGIM icin yemiyorum tabi dgsfsd. Efsane komedi olurdu ya.
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Onu rusky acmadiydi olm anil actiydi, yaniliyo muyum yauw
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vac veya overwatch banlayana kadar serbest sayilir hek. instant olsa keske vac ama olmadigi icin illaki cikacak haxor
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 aaah ah. ben hack fln görünce hiç iplemiyorum. cs öncesi cod cu olduğum için alıştıysam demek. 2 eline auto gun alıp açık alanda saydırarak düz koşan ve herkesi öldüren adamların diyarından cs e gelince çok umursamıyor insan hacker ı şasdkşaslkd
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Silphatos said: vac veya overwatch banlayana kadar serbest sayilir hek. instant olsa keske vac ama olmadigi icin illaki cikacak haxor gecen gun bir macta karsı takımda bir adam dagıtıyordu bizi. her mac her seye hack diyor bizimkiler, bezmişim artık. ben adam smurf muhtemelen diyorum, bizimkiler hilecinin önde gideni diyor. Ben diyorum demoyu izlemeden anlasılmaz siz muneccim misiniz, bizimkiler hayır ben cıkmadan atese basladı diyorlar (diyen adam her yere koştura koştura gider :P). ses dinliyordur diyorum, hayır hile diyorlar. 15 round boyunca hem adamla hem kendi aramızda kavga dovus derken maçın ortasında VAC ban yedi herif. bana koyan gördün mü muhabbeti ondan sonra. her maç kendi takımımı muteluyorum, tanıdık yabancı farketmiyor, paranoyak otesi oldu millet, bıktım cidden.
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 dün bizim bir maçta da aynısı oldu, sinirden kudurdum adam her köşeyi hs atarak döndü nerde durursam durayım ne kadar stealth kasarsam kasayım hiç farketmedi, fısıldayanla beraberdik zaten desq de vardı yani o adamın temiz olmasının imkanı yok kudurdukça iyice sıçtım zaten pingim de yüksekti. geçen aikoların bir maçını izliyorum, ya karşıdaki adam o kadar wallhack ki güldüm izlerken stealth adam geliyor karşısına çıkacak sanıp ateş ediyor halbuki arada bir duvar daha var nuke t lerin giriş yerinde :D duvardan izleyip izleyip vuramıyor awp ile falan işte bunları görünce insan inanılmaz biçimde soğuyor oyundan. abi hile olmasa şu oyunda nasıl zevkli olacak nasıl keyif alıcam oyundan belli değil şimdi her oyun karşıda biri imkansız fragler yapınca çıldırıyorsun sinirden adamda var bişi diye.
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 cidden bilemedim ha. oynadığımız son maçlar böyle bir garip hep. kendi kendimize gülüyoruz ediyoruz sürekli. dün de dedim, summer sale geliyor şimdi, cs:go indirime girdikten sonra comp da iyice haxor kaynar. of ulan.
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Dun hakkaten bi garipti, baya isyana vurdum kendimi. Ping de vardi brz belki ondandir. gerci sonrasinda tek girdigim oyunda 15-4 mu ne yenildik yine adamlar hakli hakli vurdu kafama ona isyan etmedim mesela, ilk oyundaki herifte yada bizim topumuzda bi sakatlik vardi.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ya ben döndüm oyuna da, bayağıdır hatta 1 yıldır falan merak ettiğim bir şey var. BU KEYLER DÜŞMÜYOR DEĞİL Mİ? O ZAMAN MARKETTE SATANLAR NASIL BULUYOR? evet
Catze Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 http://csgolounge.com/ trade ile, üstteki sitede mesela adam bir silah istiyor karşılığında da key satın alıp veriyor, o keyleri satıyorlar işte
Öne çıkan mesajlar