Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uu teşekkürler 0.83 den iyi çıkmış. satarım ben bunu akşama kadar düşmezse

edit: gerçi bendeki field tested mış. meh 2 usd ne ya

edit2: (görevde kullanılmış field tested oluo galiba?)
Mesaj tarihi:
desert warfare cok güzel skindi ya.

huntsmanlar gece bir ara 3.5 a kadar cıktı. ayrıca hangı mal şu yeni howling down stickerine bu kadar para veriyor? gerçekten garip bi kitle lan bu
Mesaj tarihi:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198139226245

geçen valve ya da oradan birisi övünüyordu aimbot açtım 2 saatte ban yedim diye.

al, kaç gun oldu ne ban var ne birşey var. ulan hileyi engellemiyorsun, kısa zamanda çözüm yok, MM de ele gelir bir çözüm yok, bari banla ya geçte olsa banla ya.

1 aydır ban yemeyen wall hackler var ya bu oyunda.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

http://www.episodamag.com/wp-content/uploads/2014/04/dailycry_Crest-e1398291765846.jpg

var mı atan mm

ya 600 maclık competitive geçmişin var, en az 50 defa hileye karşı oynamışsındır, hiç mi tepki vemriyorsun? ya da bunun çözümü nasıl işliyor merak etmiyor musun?

al işte , banlanmıyorlar..
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

eren yok bu arada kaç gündür valla merak ediyorum başına bişi gelmiş olmasın

asfasda aynısını ben dedim bugün, denoya sordum konuşmuşlar niye oyuna gelmediğini öğrenemedim ama sfsd
Mesaj tarihi:
0ne said:

Odeon said:

abi boyle bisey varsa o cikmayacak silahlar acayip para eder of

araya giriyorum biraz da, şu harddiskle alakalı bi program var demiştin, zahmet olmazsa bi söyler misin şu programın adını, deli etti iyice şu spikelar, belki işe yarar.

http://sourceforge.jp/frs/redir.php?m=jaist&f=%2Fcrystaldiskinfo%2F61343%2FCrystalDiskInfo6_1_14-en.exe

bunu indirip kuruyosun.

ust sekmelerden secenek > gelismis ozellikler > aam/apm kontrolune gidiyosun aciksa kapiyorsun.

sonra akiyorsun
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

600 sadece win en az 1000 maç vardır sdf. sallamıyorum ne sinir olup kendimi yicem banlanmış mı banlanmamış mı. sen de bırak oluruna bence yeme kendini taqıl yha

Hayir abi baktin cheat serbest, baktin iyicw tinlamiolar birakirim yani.

Zaten bugun yaptigimiz maclarda bi garipti, liebe gordu elemanlari.

Bu arada yine kendi adamimizi kickliyorduk. Takimda ben des liebe ve fasizan diye birisi var. Bunun haricinde yine bi rusky. Rusky icin acilan iki oylamadan sonra rusky bizim arkadas icin oylama aciyor ve tahmin edin noluyor? 3 evet 1 hayir benim oy bekleniyor. ALISIK OLDUGUM, AYNI DURUMU YASADIGIM icin yemiyorum tabi dgsfsd. Efsane komedi olurdu ya.
Mesaj tarihi:
aaah ah. ben hack fln görünce hiç iplemiyorum. cs öncesi cod cu olduğum için alıştıysam demek.

2 eline auto gun alıp açık alanda saydırarak düz koşan ve herkesi öldüren adamların diyarından cs e gelince çok umursamıyor insan hacker ı şasdkşaslkd
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

vac veya overwatch banlayana kadar serbest sayilir hek. instant olsa keske vac ama olmadigi icin illaki cikacak haxor

gecen gun bir macta karsı takımda bir adam dagıtıyordu bizi. her mac her seye hack diyor bizimkiler, bezmişim artık.

ben adam smurf muhtemelen diyorum, bizimkiler hilecinin önde gideni diyor. Ben diyorum demoyu izlemeden anlasılmaz siz muneccim misiniz, bizimkiler hayır ben cıkmadan atese basladı diyorlar (diyen adam her yere koştura koştura gider :P). ses dinliyordur diyorum, hayır hile diyorlar. 15 round boyunca hem adamla hem kendi aramızda kavga dovus derken maçın ortasında VAC ban yedi herif.

bana koyan gördün mü muhabbeti ondan sonra. her maç kendi takımımı muteluyorum, tanıdık yabancı farketmiyor, paranoyak otesi oldu millet, bıktım cidden.
Mesaj tarihi:
dün bizim bir maçta da aynısı oldu, sinirden kudurdum adam her köşeyi hs atarak döndü nerde durursam durayım ne kadar stealth kasarsam kasayım hiç farketmedi, fısıldayanla beraberdik zaten desq de vardı yani o adamın temiz olmasının imkanı yok kudurdukça iyice sıçtım zaten pingim de yüksekti. geçen aikoların bir maçını izliyorum, ya karşıdaki adam o kadar wallhack ki güldüm izlerken stealth adam geliyor karşısına çıkacak sanıp ateş ediyor halbuki arada bir duvar daha var nuke t lerin giriş yerinde :D duvardan izleyip izleyip vuramıyor awp ile falan işte bunları görünce insan inanılmaz biçimde soğuyor oyundan. abi hile olmasa şu oyunda nasıl zevkli olacak nasıl keyif alıcam oyundan belli değil şimdi her oyun karşıda biri imkansız fragler yapınca çıldırıyorsun sinirden adamda var bişi diye.
Mesaj tarihi:
cidden bilemedim ha. oynadığımız son maçlar böyle bir garip hep. kendi kendimize gülüyoruz ediyoruz sürekli. dün de dedim, summer sale geliyor şimdi, cs:go indirime girdikten sonra comp da iyice haxor kaynar. of ulan.
Mesaj tarihi:
Dun hakkaten bi garipti, baya isyana vurdum kendimi. Ping de vardi brz belki ondandir.
gerci sonrasinda tek girdigim oyunda 15-4 mu ne yenildik yine adamlar hakli hakli vurdu kafama ona isyan etmedim mesela, ilk oyundaki herifte yada bizim topumuzda bi sakatlik vardi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...