Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

abi silfatoş osmanyak gibi faglerden bıktım ya.

eko roundda silah aldım diye attı beni herifler. ulan ben her el galil alıyorum zaten, hep elli liralık benzin alıyorum dedim. ne farkeder sonraki el de aynını alcam dedim.

DUDE THIS IS TEAMPLAY OBEY OR GTFO

ulan bi de birinciyim ha. kıskandı herifler.

yok arkadaş yarkafalısınız yeminle.

asklajsasj zorla eco yaptırmak şahaneymiş ama cidden. burada gold haklı imo
Mesaj tarihi:
oyundan atmak çok saçma bu sebeple ama takım ekoyken sen de eko olmalısın bence. gelecek round nasıl olsa galil alacağım diyosun tamam haklısın belki ama ondan sonraki round galil alırken diğer parası olmayan takım arkadaşına da bi galil atabilirsin. (tabi bu bence.)
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

goldbären said:

abi silfatoş osmanyak gibi faglerden bıktım ya.

eko roundda silah aldım diye attı beni herifler. ulan ben her el galil alıyorum zaten, hep elli liralık benzin alıyorum dedim. ne farkeder sonraki el de aynını alcam dedim.

DUDE THIS IS TEAMPLAY OBEY OR GTFO

ulan bi de birinciyim ha. kıskandı herifler.

yok arkadaş yarkafalısınız yeminle.

asklajsasj zorla eco yaptırmak şahaneymiş ama cidden. burada gold haklı imo

oyunu mu bilmiyorsunuz nedir. bütün herkes eco'da muhtemelen roundu kaybediceksiniz ve sen boşa para harcıyosun. atarlar tabi takım oyunu oynuyorsanız. çok paran artıyosa galil alıyosun diye buy round'da millete silah alırsın.
Mesaj tarihi:
eko roundu muhtemelen kaybetmeyi ve yatırım yapmamayı anlarım, ama sonuncu olsam sink olsam anlarım sdfs. sonraki el yetersiz herife awp atcam diye niye tabanca alayım.

hani desen sonraki el daha teçhizatlı oynayıp eli alacaksınız, önemli olan maçı kazanmak. skor 3-3, önceki round 3 fragla el çevirmişim. herifler geziyor ortada. 4ü birdi hergelelerin. klan diye çekememezlik ettiler şimdi anlıyorum. illa ordaki sikko klan liderinin dediklerini yapacan. bi de votekick olduk diye kesin karneye kötü yansıyodur vardır bunun bi eksisi.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

bu çocuk distinguished master guardian olmanın hakkını verdi..

olayın hikayesi şu ; karşı takım 5 tane türk , küfür filan ediyolar warm up ta , all chatten "mina koycaz , mal adamlar" vs. hiç cevap vermedim. sonra round başladı ve olaylar gelişti round bitiminde cevabımı verdim tabi "Akıllı olun" .. bomba failini hesaba katmayınız lütfen :p

video

torrent yapaydin haci ?

lan atsana yutuba
Mesaj tarihi:
Aiko said:

ben milleti taşımak için account açtım :)

deli sizin grup çok sinirli ve sabırsız oynuyor. sizde benim cs go'ya ilk başladığım zamanki halimi görüyorum. hataya tahammülünüz yok, bağırıp çağırınca birşey değişmiyor. yani değişecek olsa benim bir arkadaş var liv, herif 6 7 yıllık cs oyuncusu, neredeyse 1 senedir csgo oynuyoruz gerçekte de samimi arkadaşım fakat ömrü hayatım boyunca gördüğüm en mal oyuncu.1 senede insan kendisine hiç mi bir şey katamaz ? maymun olsa onun yerine valla öğrenmişti şimdiye oyunu.. herneyse :P

sinir ve stresle eminim alacağınız çoğu maçı veriyosunuz :)

abi aynen öyle ama bazen gerçekten 1 oyuncu takımı öyle trollüyorki elin mouse a gitmiyor, ben zaten direk bırakıyorum oynamayı.

ama longdan iyi giriyoruz şimdi hakkımızı yeme. sdghsdf

sanırım goldbaren in rütbe düşük, o rütbede keleş alıcam diye 3 el para biriktirenin ben kafasına sıçayım. adam gayet haklı, 1 sonraki ele takımı sabote etmiyecek şekilde aynen cıkarım diyorsa (galil+helmet armor) almasında sakınca yok.

en büyük mallık şu, tüm takım almış, 5. eleman param yok diye almıyor. alacaksın, en kötü ihtimal kevlar+helmet alıcaksın birimiz ya da karşıdan birisi düşünce sende "tam" bir adam haline gel.

yani demem o ki, nip, dignitas videosu izleyip distunguished, eagle a filan monte etmeye gerek yok. tab a bas, takımın durumunu sonraki roundu düşün ona göre al bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
deli senin oynadıkların tam birer köylü, onlarla oynayacağıma hello kitty oynarım daha çok eğlenirim sdf. aynı şekilde aikonun da promsu arkadaşları var, onlar da bu seviyenin bi altı. kafa kalmıyo bu tiplerle oynaayınca
Mesaj tarihi:
Odeon said:

suBzer0 said:

bu çocuk distinguished master guardian olmanın hakkını verdi..

olayın hikayesi şu ; karşı takım 5 tane türk , küfür filan ediyolar warm up ta , all chatten "mina koycaz , mal adamlar" vs. hiç cevap vermedim. sonra round başladı ve olaylar gelişti round bitiminde cevabımı verdim tabi "Akıllı olun" .. bomba failini hesaba katmayınız lütfen :p

video

torrent yapaydin haci ?

lan atsana yutuba

al be al

[video]http://youtu.be/TZM1UI48gD4?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
operation bravo caseleri $2.24 olmuş.
bi de o kadar güzel skinler de yok bence. gerçi ben 2-3 tane haricinde hiçbirini sevmiyorum ama yine de phoenix caseleriyle karşılaştırınca daha kötü sanki.
phoenix bittikten sonra caseleri baya değerlenir gibi aslında.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

deli senin oynadıkların tam birer köylü, onlarla oynayacağıma hello kitty oynarım daha çok eğlenirim sdf. aynı şekilde aikonun da promsu arkadaşları var, onlar da bu seviyenin bi altı. kafa kalmıyo bu tiplerle oynaayınca

hangisi köylü hacı? sigara seveni diyorsundur o da içmeden oynayamıyor sdfsgh.

erenin arklarından nebuc la twis gayet iyi efendi düzgün oynayan adamlar, bilo da öyle neleri var onların?
Mesaj tarihi:
Abi pugların %80i şu şekilde lan.

> Pistol roundu kaybet.
> Ecoyu kaybet.
> AWP alıcak adam p250 bile almasın, başka birisi ump alsın, yine kaybet.
> Sonunda tam ekipmana kavuşmuş adamlardan biri roundun başında yetemeyip karşıdan awpye insta-giblensin. O mikrofondan sayarken 4v5 kaybet.
> Yine zorunlu eco, yine kaybet.

... 0-5, 0-6.

> kurwa, suka, malaka etc.

Üstüne bir sürü aimhack wallhack. Oyuna yeni başlayan, rank 1-2 silverda başlayan bir adam nova olamaz şu an lan.
Mesaj tarihi:
premade yapmadan girmek sınav gibi resmen, ne kadar soğukkanlı ne kadar sabırlı olabilirsin onu test ediyor valve. abi adam wasd ile değil yön tuşları ile oynuyordu en son tek girdiğimde ya mouse u da sanki beyni 3 saniye delay ile çalışıyormuş gibi kullanıyordu afsadasf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...