sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 https://www.change.org/tr/kampanyalar/t-c-d-d-müdürlüğü-demir-atlarımızı-demir-yollarda-taşımanın-özgürlüğüne-kavuşmak-istiyoruz 200 küsür imza için bekliyoruz, bi el verebilir misiniz? Edit: link tıklanmıyor buradan tıklayabilirsiniz http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=130444 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 link olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 anlamadım. raylarda giden bisiklet mi isteniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 trende taşınıyor ki bisiklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Demir atlarımızı demir yollarda taşımanın özgürlüğüne kavuşmak istiyoruz. ne diyonuz birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 We will do just what we fell Riding horses made of steel We're here, to burn up the night Bütün Manowarcı kardeşlerime selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 trenlerde bisikletleri bağlamak için bölüm yoksa zor. attım imza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bisikletin varsa trene niye biniyon? ya trene bin ya bisiklete ohooo ben de arabamla trene binmek istiyorum o zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 10 rtane dilekçe yazsan daha çok dikkate alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bu sitenin amacını anlayamadım ben mesela, evime havuz istiyorum diyip 350 imza topladıgımda adamlar benim eve havuz mu yapıyolar yoksa tamamen elimizden bişiy gelmiyor bari imza toplayalımda öyle elimizden bişey gelmesin çabası mı bu site geçenlerde 100bin oy fln toplanmıştı bişiy için bi işe yaramadıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 link: https://www.change.org/tr/kampanyalar/t-c-d-d-müdürlüğü-demir-atlarımızı-demir-yollarda-taşımanın-özgürlüğüne-kavuşmak-istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 tren mi var lan? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 mesela şurda 250bin oy toplanmış değişen var mı http://www.change.org/tr/kampanyalar/hayvanaişkencesuçtur-5199-hayvanların-ölüm-fermanı-olmasın-açık-talebimizdir-tbmm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bisiklet yasaklanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Somon said: mesela şurda 250bin oy toplanmış değişen var mı http://www.change.org/tr/kampanyalar/hayvanaişkencesuçtur-5199-hayvanların-ölüm-fermanı-olmasın-açık-talebimizdir-tbmm yok bazıları işe yarıyor bazıları yaramıyor, sonuçta insanların enerjisini kanalize ettiğin bir mecra. Kendi başına şöle olsun demektense topluca sesini duyuruyorsun. Şöyle düşün ki, normalde kurumlar kamuoyunun taleplerini anlamak için araştırmalar, yoklamalar düzenliyor. Bu siteyle sen doğrudan ulaştırıyorsun talebini. Senin de ne demek istediğini anladım ama hakkını ararken sonuca ulaşamayabilir insan her zaman. Yine de denemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Aket-Atum said: We will do just what we fell Riding horses made of steel We're here, to burn up the night Bütün Manowarcı kardeşlerime selamlar. a.s karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 İmzalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 allam yaleppim artist ve ilgi çekici olmak adına "demir atlarımızı demir yollarda taşımak istiyoruz" demişler. bir okuyan bi daha okuyor, sonra bi daha okuyor, sonra bi daha okuyor, sonra eeeeh bu ne lan diyip kapıyor. tabii imza falan toplayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 koca koca adamlar pisikletlen ne işiniz var bu yaştan sonra, çoçuğunuz olmaz lan o seleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 WaNTeD said: bisikletin varsa trene niye biniyon? ya trene bin ya bisiklete ohooo ben de arabamla trene binmek istiyorum o zaman :/ güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar