dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 guden said: telefonun şarjı varsa hala eski tip hoparlörlerden bulun bir tane, telefonlara takılanlar var ucuza onlarda olabilir, arayın kayıp telefonu, çalarken hoparlörü gezdirin arabanın içinde. oha çok iyiydi ama sarjı bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 torpidoya baktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Track edilen telefon değil araba olmasın ? Öyle ise telefon arabada değil. Çünkü şirketler neyi nasıl takip ettiklerini net bir şekilde söylemeyebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 zaten telefonu takip ediyor olmaları bana çok yanlış ve etik dışı geldi. bu ne abi çalışana gps vericili tasma takar gibi nerde bu adam bileyim diye telefonu takip etmek nedir. heleki iş saatleri dışında da açık tutması isteniyorsa ki bu durumda istenmiş veya gönüllü açık tutulmuş. çok fark etmez ama ap açık suç var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 şirket profesyonel bir şey mi baya? normal şartlar altında öyle kafasına esen teli falan takip edemez. hani araç takip sistemi var eyvda millete aa alın app kurun sizi takip edicez dediğinide sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 telefon kapalıysa git mıknatıs al bitane büyük orana burana sür işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bu telefon takip etmek için hangi program gerekiyor? iphone um var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 abi bilmiyorum telefon takip ediliyor diyor şirket isveç firması ya profesyonel bişey işte saha satışta olduğu için böyle bir zımbırtıları var benimde aklıma o geliyor ancak adam emin telefonu takip ettiklerine yoksa başka bir açıklama yok yani minicik araba tuğla gibi telefon boyut değiştirdi adeta imei numarasını bulup bi deneyeceğiz inat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 hızlanıp ani fren yap takırtı nerden geliyorsa bakarsın işte, bi ihtimal :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 telefondan ziyade sanırım hattı takip ediyordur şirket, kurumsal şirketler için gsm firmaları ekstra seçenekler sunuyor bu şekilde. kurumsal hattı kullanıyorsan gg. genelde çalışanlar şirket telefonlarını kaybettiği/çaldırdığı için bu tarz bir yöntem kullanıyorlar. işten çıkar çıkmaz pili çıkartmak lazım kurumsal telefonlu hatlardan; big brother is watching Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 abi konudan ayrılmayın yaaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 telefonunu gulcin aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ilginç olacak ama el freninin kenarından arabanın altına düşen mp3 player gördüm. gerçi o küçüktü ama bir arabanın altına yatıp aşağıdan bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 dusuncelihayvan said: kzı arkadaşımın müdürü aradı. En son yine arabanın olduğu noktadan sinyal alınmış gösteriyor. yani adam bizim gece telefona bakmak için çıkıp, gezip eve geri geldiğimizi görebiliyor. polis bir arkadaş aradı o da bulamamış komple söktürücem arabayı sonunda e telefon üstünüzde ozaman :D puahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 jantın içine bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 abi şaka değil jant kapağına da baktım hani gerçekten troll falan taşak gibi geliyor muhtemelen de durum çok ciddi yok böyle bir şey ulan çalınsa hadi kapatmışlardır diyeceğim gece 1'e kadar telefon çaldı telefon arabanın içinde kendi kendine sessize alınıyor titreşimi bile kapanıyor ve bulunamıyor bakın dünyada metafizik ögeler harekete geçti. haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 denildimi bilmiyorum ama bu. [video]http://youtu.be/h_pfLuFDx7I?t=1m34s?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 abi google locate my device'tan telefonu çaldır dicen çok mu zor? sessiz modda olsa bile son ses çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 hikayenin sonunu heyecan ile bekliyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 op'un soylemek istedikleri malezya'ya gidiyorum kiz arkadasim var arabam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 gel lan gel vereyim geri paraladin kendibi heba ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 imei numarasını buldum savıcılığa vericez de 2 yıla anca sonuçlanır diyolla ve umutlar tamamen tükeniyor... kesin mal bir yerden çıkacak bir gün bende cinnet geçirip kesicem hem kızı hem kendimi sonra kadın cinayeti çok ortto bo olkodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bagaji kontrol ettiniz mi? canta alip koyarken bagaja dusmus olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?7,7508642 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar