Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 AAHHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 lan senelerce yedim bide öyle. garibime gidiyo tatlının içinde kıyma ne gezer diye. tiksinecek gibi oluyorum ama tadı güzel diyip yiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Cons said: kermit said: neyi adam akıllı konuşayım onu anlamadım ? gitti devreler sende haklısın kardeş ne ADAMSIN nede AKILLI bi tane göbek deliği az gelmiş sana bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 İşte ben buna gülerim hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Mal'a güldüm haa, Consla Kermitin cilveleşmesine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 liberal said: abi fast food yiyorsunuz da bu mu anormal yani. hayır ne ilksiniz ne son, böyle olabileceğini de biliyorsunuz dönüp hala niye -yiyorsunuzu geçtim- servis kötü gelince şikayet ediyorsunuz. bk mcd hizmet kalitesiyle tanınan yerler mi. Servis ederken QA mı yapıyorlar? bunun üzerine rage'e girmek bayaa bayaa komik yani. sadece fast food sektörüne de limitli değil şu tavır. ekşi sözlükte bazilyon eleştiri var bir çok markaya. örnek hepsiburada. "burayı okudum sipariş etmeden önce, gerçekten rezalet kötü siparişim yollanmadı yazılanlar doğruymuş hurr hurr".. e bsg yani. bu kadar insan yanılıyor olamaz di mi? 5 senede 15 kere falan gitmişimdir bk kfc'ye falan (nandos bi kenara sdf). hepsinde de kolalar leş cıkıyor yani ama beklentim teneke kola değil. zaten yemeyin olm fast food çükünüz düşer. Şu çok doğru. Yakın diye Burger King veya McDonalds'a gidince, kalite üstüne tartışmaya gerek yok. 5-10 liraya yediğin hamburgerde iş olmaz, mekan da adam gibi olmaz, temizlik, lezzet ve sunuş kaygınız varsa 20 liraya hamburger veren yerlere gidin. Ya da üşenmeyip "şurasının şu ürününün üstüne tanımam" dediğiniz yerlere gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 burger kinge nerede gitsem fail oluyo da mc donaldsta bazı yerler fail takılıyor hem hız hem kalite bakımından. ama mcdonaldsın tadı madı güzel yani genelde mega mac alıyorum gayet daha fazlasını yiyesim falan geliyo iyi ayarlıyorlar. tek sıkıntı patates doldururkenki çakallıklar. mesela kaliteli(hamburger 20tl diye kaliteliymiş diyelim) takılan mano burgerda yediğimde daha fazla midem bulanıyor bk veya mcdonaldsa yediğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ne yapıyolar patates te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 az koyuyolar şöyle iki salladınmı kutunun yarısı dibe iniyo tepesi boş kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Mal said: lan senelerce yedim bide öyle. garibime gidiyo tatlının içinde kıyma ne gezer diye. tiksinecek gibi oluyorum ama tadı güzel diyip yiyodum. adam cevizi kıyma sanmış dlkvjav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ulan çok canım çekmişti bugün sipariş verdim hala canım çekiyor sanırım bi 25 lira daha giricek ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar