Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burger king magduru

pontipati

Öne çıkan mesajlar

liberal said:

abi fast food yiyorsunuz da bu mu anormal yani. hayır ne ilksiniz ne son, böyle olabileceğini de biliyorsunuz dönüp hala niye -yiyorsunuzu geçtim- servis kötü gelince şikayet ediyorsunuz. bk mcd hizmet kalitesiyle tanınan yerler mi. Servis ederken QA mı yapıyorlar? bunun üzerine rage'e girmek bayaa bayaa komik yani.

sadece fast food sektörüne de limitli değil şu tavır. ekşi sözlükte bazilyon eleştiri var bir çok markaya. örnek hepsiburada. "burayı okudum sipariş etmeden önce, gerçekten rezalet kötü siparişim yollanmadı yazılanlar doğruymuş hurr hurr"..

e bsg yani. bu kadar insan yanılıyor olamaz di mi?

5 senede 15 kere falan gitmişimdir bk kfc'ye falan (nandos bi kenara sdf). hepsinde de kolalar leş cıkıyor yani ama beklentim teneke kola değil. zaten yemeyin olm fast food çükünüz düşer.

Şu çok doğru. Yakın diye Burger King veya McDonalds'a gidince, kalite üstüne tartışmaya gerek yok. 5-10 liraya yediğin hamburgerde iş olmaz, mekan da adam gibi olmaz, temizlik, lezzet ve sunuş kaygınız varsa 20 liraya hamburger veren yerlere gidin. Ya da üşenmeyip "şurasının şu ürününün üstüne tanımam" dediğiniz yerlere gidin.
Sosyal ağlarda paylaş

burger kinge nerede gitsem fail oluyo da mc donaldsta bazı yerler fail takılıyor hem hız hem kalite bakımından. ama mcdonaldsın tadı madı güzel yani genelde mega mac alıyorum gayet daha fazlasını yiyesim falan geliyo iyi ayarlıyorlar. tek sıkıntı patates doldururkenki çakallıklar.

mesela kaliteli(hamburger 20tl diye kaliteliymiş diyelim) takılan mano burgerda yediğimde daha fazla midem bulanıyor bk veya mcdonaldsa yediğimden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...