Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Killer said: scorch said: okumadım da burgerking deyince aklıma şu geliyor bu bir big king bu arada. şikayet ettik, sosyal medyalara afişe ettik. cevap bile vermediler sdfs. o yüzden /NO! illa alıcaksam mcdonalds alıyorum, çok param varsa hamburger illa diyorsam da burgerhouse alıyorum memnunum. malzeme mi eksik başka bieşy mi vard fotoda malzeme köfte ve 1 dilim turşudan ibaret koyulmuş peyniri vs. yok. ve 21:30 da geçilen sipariş 23:20'de geldi almadık geri gönderdik tabii zira o arada karnımızı doyurmuştuk ama alıp resimini de çekmiştim böyle bir inkar etmesinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 scorch said: okumadım da burgerking deyince aklıma şu geliyor bu bir big king bu arada. şikayet ettik, sosyal medyalara afişe ettik. cevap bile vermediler sdfs. o yüzden /NO! illa alıcaksam mcdonalds alıyorum, çok param varsa hamburger illa diyorsam da burgerhouse alıyorum memnunum. ÖĞK abi iğrenç ya böyle ahtapot vakumu gibi şeyler vardı üstünde köftenin offf haftalarca yemem burger murger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Chemical said: burgerking eskiden ben tutuyodum ama adamların saçmaladığını şuradan anladım, bu caddebostan şubesindeki tuvaletlerine giden yolun yapış yapış olmasından, daha tuvaletin önü bile değil, merdivenlerde başlıyordu ayakkabılar yere yapışmaya, nasıl bir pislik ya, idrarlı çamur vs tuvaletler. Ki baya büyük bi şube oradaki. neyle temizliyorlarsa izmirde mcdonalds burger king hepsinde de var bu olay. satamadıkları kolaları mı döküp siliyorlar anlamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Carl Jr. varken Burger yenir miya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Carl Jr. varken Burger yenir mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 başlığa bile küfür kısaltması yazar mı olduk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 burger kingden bişey yiyen malların ağlamaya hakkı yok üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 scorch said: okumadım da burgerking deyince aklıma şu geliyor bu bir big king bu arada. şikayet ettik, sosyal medyalara afişe ettik. cevap bile vermediler sdfs. o yüzden /NO! illa alıcaksam mcdonalds alıyorum, çok param varsa hamburger illa diyorsam da burgerhouse alıyorum memnunum. kardes daha senin hic cok paran olmamis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ponti ban afsadfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 burgeirn zararları beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 senko said: scorch said: okumadım da burgerking deyince aklıma şu geliyor bu bir big king bu arada. şikayet ettik, sosyal medyalara afişe ettik. cevap bile vermediler sdfs. o yüzden /NO! illa alıcaksam mcdonalds alıyorum, çok param varsa hamburger illa diyorsam da burgerhouse alıyorum memnunum. kardes daha senin hic cok paran olmamis :D Asdfds hayallerimizde küçük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 burger kingden artık bi tek bean burger alıyorum. baya güzel bence tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 " burger king magduru " hahahaha çok güldüm la ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 o ne biçim big king lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 burger king lobisi ban atmış arkadaşa sdsafsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Cons said: burger kingden bişey yiyen malların ağlamaya hakkı yok üzgünüm erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Adamı fast food lobisi yargılamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 abi fast food yiyorsunuz da bu mu anormal yani. hayır ne ilksiniz ne son, böyle olabileceğini de biliyorsunuz dönüp hala niye -yiyorsunuzu geçtim- servis kötü gelince şikayet ediyorsunuz. bk mcd hizmet kalitesiyle tanınan yerler mi. Servis ederken QA mı yapıyorlar? bunun üzerine rage'e girmek bayaa bayaa komik yani. sadece fast food sektörüne de limitli değil şu tavır. ekşi sözlükte bazilyon eleştiri var bir çok markaya. örnek hepsiburada. "burayı okudum sipariş etmeden önce, gerçekten rezalet kötü siparişim yollanmadı yazılanlar doğruymuş hurr hurr".. e bsg yani. bu kadar insan yanılıyor olamaz di mi? 5 senede 15 kere falan gitmişimdir bk kfc'ye falan (nandos bi kenara sdf). hepsinde de kolalar leş cıkıyor yani ama beklentim teneke kola değil. zaten yemeyin olm fast food çükünüz düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ahahaah alıntı yapınca eski konu başlığı gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Killer said: ponti ban afsadfad gözlem yeteneklerin en üst seviyede bugün yine batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 elf gözlerim akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ahahah abi banlanmış adam yazık lan. kapitalizmin kurbanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Esh said: o ne biçim big king lan. ben sana bi big king gösteririm 3 gün ağlarsın fgasd. ya bu arada mcden memnunum bende geçen megamac yerine bigmac yollamışlar oturdum çocuk gibi yedim ya lan sesimi çıkarmadım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar