Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burger king magduru

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Killer said:

scorch said:

okumadım da burgerking deyince aklıma şu geliyor

bu bir big king bu arada. şikayet ettik, sosyal medyalara afişe ettik. cevap bile vermediler sdfs. o yüzden

/NO!

illa alıcaksam mcdonalds alıyorum, çok param varsa hamburger illa diyorsam da burgerhouse alıyorum memnunum.

malzeme mi eksik başka bieşy mi vard fotoda

malzeme köfte ve 1 dilim turşudan ibaret koyulmuş peyniri vs. yok.

ve 21:30 da geçilen sipariş 23:20'de geldi almadık geri gönderdik tabii zira o arada karnımızı doyurmuştuk ama alıp resimini de çekmiştim böyle bir inkar etmesinler diye.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

bu bir big king bu arada. şikayet ettik, sosyal medyalara afişe ettik. cevap bile vermediler sdfs. o yüzden

/NO!

illa alıcaksam mcdonalds alıyorum, çok param varsa hamburger illa diyorsam da burgerhouse alıyorum memnunum.

ÖĞK abi iğrenç ya böyle ahtapot vakumu gibi şeyler vardı üstünde köftenin offf

haftalarca yemem burger murger
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

burgerking eskiden ben tutuyodum ama adamların saçmaladığını şuradan anladım,
bu caddebostan şubesindeki tuvaletlerine giden yolun yapış yapış olmasından, daha tuvaletin önü bile değil, merdivenlerde başlıyordu ayakkabılar yere yapışmaya, nasıl bir pislik ya, idrarlı çamur vs tuvaletler.

Ki baya büyük bi şube oradaki.

neyle temizliyorlarsa izmirde mcdonalds burger king hepsinde de var bu olay. satamadıkları kolaları mı döküp siliyorlar anlamadım bi türlü
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

/NO!

kardes daha senin hic cok paran olmamis

:D
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

scorch said:

/NO!

kardes daha senin hic cok paran olmamis

:D

Asdfds hayallerimizde küçük :(
Sosyal ağlarda paylaş

abi fast food yiyorsunuz da bu mu anormal yani. hayır ne ilksiniz ne son, böyle olabileceğini de biliyorsunuz dönüp hala niye -yiyorsunuzu geçtim- servis kötü gelince şikayet ediyorsunuz. bk mcd hizmet kalitesiyle tanınan yerler mi. Servis ederken QA mı yapıyorlar? bunun üzerine rage'e girmek bayaa bayaa komik yani.

sadece fast food sektörüne de limitli değil şu tavır. ekşi sözlükte bazilyon eleştiri var bir çok markaya. örnek hepsiburada. "burayı okudum sipariş etmeden önce, gerçekten rezalet kötü siparişim yollanmadı yazılanlar doğruymuş hurr hurr"..

e bsg yani. bu kadar insan yanılıyor olamaz di mi?

5 senede 15 kere falan gitmişimdir bk kfc'ye falan (nandos bi kenara sdf). hepsinde de kolalar leş cıkıyor yani ama beklentim teneke kola değil. zaten yemeyin olm fast food çükünüz düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...