benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 abi napıyonuz yumuşak, ipeksi saçlar için.yıkadıktan sonra kuruyup kabarıyo benim saçlar hemen.hangi şampuanı kullanmak, saça ne sürmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bunu kadınlar klübüne sorsana delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 kız mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Benim bebek popusu gibi. Yapı ile de alakalı. Doğuştan kazık gibi saça istediğini yap aşırı yumuşak olmaz yani. Ek olarak yıllardır kullandıklarım; http://i.hizliresim.com/Kdd9A4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Ben oksijenli su kullanıyorum yumuşatmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yani saç kremi sürünce yumuşuyo ama herkeste olur mu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Boyalı saçınız yoksa en güzeli bebek şampuanı. Yıkamadan 2-3 saat sonrada o turuncu zımbırtıyı saç diplerine gelmeyecek şekilde sıkıyorsun mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 la roche posay beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 vaperon said: Ben oksijenli su kullanıyorum yumuşatmak için. asdfg şunu yapsa adam inanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 pamuk gibi olur saçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 benim kendiliginden ipeksi ve yumusacik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 15 günde bir yıkıyorum saçlarımı. kendi yağında yumuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 kabartma tozu kullanmis gibi oluyorum ben de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 sebamed iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Aynı sorundan muzdaribim denemediğim şey kalmadı ve çözümü olmadığını anladım. Ne yaparsan yap saç yapın sertse değiştiremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 benjani said: abi napıyonuz yumuşak, ipeksi saçlar için.yıkadıktan sonra kuruyup kabarıyo benim saçlar hemen.hangi şampuanı kullanmak, saça ne sürmek lazım sudan kaynaklı da olabilir. izmirde kazık gibi, aydında yumuşacık oluyor. daha yıkarken farkediliyor bi de şunu aldım şimdi kremiyle birlikte farkettirdi biraz büyük http://www.mistrys.co.uk/blog/wp-content/uploads/2011/03/gliss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Gliss'ler güzel de uzun kullanımda yine aynı hale geliyor saçlar. Sanırım 3-4 farklı şampuan alıp değiştire değiştire kullanmak gerekiyor. Edit: Oha hayatımda ilk kez dahi anlamında kullanılan de'yi bitişik yazdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 zeytinyağlı sabun çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 sonra neden paticik gay forumu.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 saclarimizada mi bakmiyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 saç kremi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 kabarcak kadar saç uzatma. berbere git abi beni ceo traşı et de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 paticik nereye gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 deadwoll said: Gliss'ler güzel de uzun kullanımda yine aynı hale geliyor saçlar. Sanırım 3-4 farklı şampuan alıp değiştire değiştire kullanmak gerekiyor. Edit: Oha hayatımda ilk kez dahi anlamında kullanılan de'yi bitişik yazdım :( gliss almadan önce de elseve için aynı şeyi söylüyordum evet. bunlar yine diğerlerinden iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://www.wikihow.com/Make-Your-Hair-Soft-and-Silky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar