Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Açıkcası bir kitabı denemek istiyorum bu metodla okumayı. Ama ilk denemeyi kesinlikle çok merak ettiğim veya devam ettiğim bir seriden seçmem herhalde ne olur ne olmaz belki de okuma keyfini azaltıyordur falan diye. Bunun herhangi bir PC uygulaması veya düzgün çalışan IOS uygulaması yok henüz degil mi? Yani kitabı seçip ahanda oku yapamıyoz IOStakinde henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 okey anlaştık o zaman :) üşengeçlikten olabilr bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Kırın ağzınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Absolut said: Bunun herhangi bir PC uygulaması veya düzgün çalışan IOS uygulaması yok henüz degil mi? Yani kitabı seçip ahanda oku yapamıyoz IOStakinde henüz. Önceki sayfada yazdığım uygulama var. "Skim" Ama sadece web sayfalarını ve yapıştırdığın tekstleri okuyabiliyor. Kitap okumak için kendime kopyala-yapıştır (doc) mail attım, oradan açıp okudum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Chapter chapter copy olabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 up, ios için uygulama çıkmış paralı, http://www.readmei.com/ - android içinde official değil ama benzeri var üstelik free, kurdum kullanıyorum şuan bunu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infmme.readilyapp ayarlardan dark backround yapıp yandaki kelimeleri de kapatırsanız gayet iyi okunuyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bunla okuyabiliyorum da okuduğumu anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 şimdi hangi formattaki dosyaları okuyabiliyoruz bununla android de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 .txt, .epub or .fb2 file diyor benim tum kitaplr epub zaten 300 le okuyorum şu an, 350 ilede okuyorum ama anlamak zor sdfg yavaş yavaş arttırmak lazım gibi yan kelimeleri kapatmak en iyisi bide yoksa göz kayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 pdf yok mu yaf sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 çok iyi... OM THE WEB Here is the Secret to Dating Beautiful Women... Girlfriend Activation System The 1 Weird Trick That Will Help You Get Any Guy You Want Women's Life Today 3 Secrets That Will Make Any Girl Want You The Tao of Badass Pin Up Girls (30 Photos) Weblyest The Internet Loophole That Made One Man a Millionaire! Google Sniper "It Works! Hot Girls Worship Me Now!" The Tao of Badass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bu kadar mı kitap sevmiyorsunuz be? ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Vay be çok iyiymiş bu. Sağol PATİCİK valla hayatı buradan takip eder olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bu teknikle beyni yıkanır insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 windows icin olani yok mu ya gayet guzelmis ya da chrome eklenti vsde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Turkce deniyecegim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Norak said: up, ios için uygulama çıkmış paralı, http://www.readmei.com/ - android içinde official değil ama benzeri var üstelik free, kurdum kullanıyorum şuan bunu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infmme.readilyapp ayarlardan dark backround yapıp yandaki kelimeleri de kapatırsanız gayet iyi okunuyor şu an. şu beleş olana baktım androidde. yandan komple cümlenin kayıyor olması aşırı dikkatimi dağıtıyor açıkçası. bunun olayı tek bir yere bakmak ve konsantre olmak değil mi sonuçta.. tamamen mantığına aykırı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Şu bana anlatın hele kaynak ingilizce... Nasıl okunuyormuş 90dk da kitap :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ayarlardan kapanıyor o tüm cümle kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 escape said: Şu bana anlatın hele http://www.spritzinc.com/ gir buraya bak tıkla ve oku bu sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Dipnotu bol kitaplarda pek işe yaramaz diye düşünüyorum. Bilmediğin yüzlerce terim ve ad varsa tüm olay bitti zaten anlamadan okur bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 yaramaz. Ders kitabı da okunmaz. Ama ingilizce roman çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 şu ana kdar tek sıkıntım chapter bitiyor mu bitmiyor mu anlaşılmıyor oldu, pause edince bikaç kelime geri alması falanda güzel. bide herhangi bir resim çizim vs varsa patlar büyük ihtimal o tip kitaplarıda normal bir reader app yükleyip okumak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Okumaktan zevk alımını öldürüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bu konuda son durum ne takip eden uygulayan var mı? spritz falan yardırmış sanki... keyif amaçlı roman falan okunabiliyor mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar