Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 maxfps'i kaldırdığım halde yine frame atmıyor. oyunu açıyorsun, güzel güzel akıyor. 3-4 dakika sonra yavaştan kasmaya başlıyor ve bir 3-4 dakika sonra oyun direkt 1 FPS oluyor. Rezalet bir optimizasyon, bunu PC'ye almak direkt para kaybı başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 steam yorumlari kirmizi parmak dolu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ben refundlayip ps4e alacam patch falan beklicek sabirim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Arkham City'de de aynı bok olmuştu, 1 ay falan oynayamamıştım kök-end pc'ye rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ben refund edemiyorum işte en çok o koyuyor... İlk defa Kinguin'den aldım ucuz diye patladı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Rusçu keyi almadıysan refundlayabiliyosun galiba Kinguin'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 We ensure your safety on multiple levels. First of all any seller who wants to sell on Kinguin must go through a very tough verification process. Our high-end technology and professionally trained staff enables us to filter trouble candidates in advance. Most of the current sellers are companies we have worked with in the past so we know them very well. The second insurance layer comes with the fact that we release your money to the seller after 30 days has passed from your purchase. This gives you the power to execute your rights in case of any troubles or disappointment you might feel with your seller. Last but not the least your opinion matters too. Users evaluate sellers with each transaction by a positive, neutral or negative comment. Bilgisayarım sattığınız oyunun required speclerine sahip olmasına rağmen vasat bir performans sergiliyor ve oynayamıyorum diye cırlayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 https://www.kinguin.net/buyer_protection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ağlayacağınıza hakkınızı arayın hazır performans sikkoluğunun bu kadar muhabbeti dönüyoken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 yani gene aglayin da, dogru yerde aglayin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ben sirf bu sebepten steam'den aldim en kotu refundlarim diye. ps4'te oyun 60 dolar nerdeyse 2 kati para bayilcam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bi deneyeyim şansımı ya, buyer protection'la almıştım iyi olur. Peki şey keyi steam'e vs. girdim ya iptal nasıl olacak? Okumadım wot diye attığınızı orada yazıyorsa birazdan okurum da sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Evet canlı chatteki teknik destek elemanı bu tip durumlarda iade alamıyoruz. Bu sizin ve oyun yapımcısı arasındaki bir sorun. Biz sadece satıcı kaynaklı sorunlarda iade yapabiliyoruz dedi. Sattığınız ürünün gereksinimlerini karşılıyorum fakat oynayamıyorum falan da dedim işte, firmadan ancak iade talep edebilirsiniz keyi kullanmışsınız vs. dedi. merak etmeyin patch gelecektir falan da dedi eleman. BENİM İÇİM YANIYOR NE PATCHİ ARKADAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 2560x1440 da 980gtx ile hersey acik vsync ve aa kapali olarak oynuyorum. 60 ile 20fps arasinda gidip geliyor. en rahatsiz edici sey batmobile da giderken yagmurun siddetini artirip goz gozu gormemesi. nvidia hedeleride acik bu arada. gsync var monitorde hic derdim olmadi stutter vs belki onun yardimi oluyordur dicem ama alakasi yok sanirim.. gidip gelisler oluyor 60-20 arasinda ama rahat takilma yok su ana kadar. yagmur kapansa ya da dinse super olacak. birde fazla hizli batmobile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 yaptıkları oyunları oynamıyo mu bu mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 inmio oyun ya steamde. çok çok yavaş. Bide optimizasyon sıkıntısı diyince herkes direk refundı basıp ps4'e alasım var. http://i.imgur.com/PzycP1s.jpg sdf nvidia driver çıkarmış bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 konsolda test etmislerdir koca sirkette kimse pc acip bakmamistir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 pc portunu buyuk ihtimal baskasina yaptirdi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 zaten boşuna bütün tanıtımları, gameplayleri vs. ps4'te yapmamışlar onu iyice anladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ps4 master race mı oldu beyler şimdi asdasas eso'ya bakmasam alacaktım ben de ama elim gitmedi daha yeni 60 esoya verdim. ps mi var derdin var arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 steam forumlarinda optimizasyon ayarlari var 3-5 vermis millet onlari yaptim ini dosyasindan ben, intro vs ksimlarini kapadim, bide cpu cok az kullaniyor oyun onu bulursam oynanir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Onu yapanların çoğu 960 hatta 970+ kartlarla oynayanlar yalnız, onlarda bile özellikle Batmobile de feci FPS düşüşleri ve sorunları oynuyormuş. Şuan sorunsuz oynayan yok, az sorunla idare edenler var gibi gözüküyor. Steam review da %34'e kadar geriledi oyun. 2015'in en büyük patlaması olabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ha bir de kartınız AMD ise hiç denemeyin bile diyorlar. Hatta almadıysanız almayın. Onlarda çözüm yok gibi bir şeymiş şuan Arkham Asylum da olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ps 4 e alayım diye karar verdim pc ye almaktan vazgeçip iyi ki öyle yapmışım. ps4 e alırım temmuzda... EDIT: bi arkadaşımla konuştum steamden oyunu oynayan yeni pc toplamış gtx 980 falan varmış max 23-30 fps arası oynuyormuş oyunu. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 amd kart alanlar varsa zaten oyun almasın ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA amd'e hazır oyun çıkmadı herhalde yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar