Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Arkham Knight

knox

Öne çıkan mesajlar

We ensure your safety on multiple levels. First of all any seller who wants to sell on Kinguin must go through a very tough verification process. Our high-end technology and professionally trained staff enables us to filter trouble candidates in advance. Most of the current sellers are companies we have worked with in the past so we know them very well.

The second insurance layer comes with the fact that we release your money to the seller after 30 days has passed from your purchase. This gives you the power to execute your rights in case of any troubles or disappointment you might feel with your seller. Last but not the least your opinion matters too. Users evaluate sellers with each transaction by a positive, neutral or negative comment.

Bilgisayarım sattığınız oyunun required speclerine sahip olmasına rağmen vasat bir performans sergiliyor ve oynayamıyorum diye cırlayın işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet canlı chatteki teknik destek elemanı bu tip durumlarda iade alamıyoruz. Bu sizin ve oyun yapımcısı arasındaki bir sorun. Biz sadece satıcı kaynaklı sorunlarda iade yapabiliyoruz dedi.

Sattığınız ürünün gereksinimlerini karşılıyorum fakat oynayamıyorum falan da dedim işte, firmadan ancak iade talep edebilirsiniz keyi kullanmışsınız vs. dedi.

merak etmeyin patch gelecektir falan da dedi eleman. BENİM İÇİM YANIYOR NE PATCHİ ARKADAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

2560x1440 da 980gtx ile hersey acik vsync ve aa kapali olarak oynuyorum. 60 ile 20fps arasinda gidip geliyor. en rahatsiz edici sey batmobile da giderken yagmurun siddetini artirip goz gozu gormemesi. nvidia hedeleride acik bu arada.

gsync var monitorde hic derdim olmadi stutter vs belki onun yardimi oluyordur dicem ama alakasi yok sanirim.. gidip gelisler oluyor 60-20 arasinda ama rahat takilma yok su ana kadar.

yagmur kapansa ya da dinse super olacak. birde fazla hizli batmobile.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu yapanların çoğu 960 hatta 970+ kartlarla oynayanlar yalnız, onlarda bile özellikle Batmobile de feci FPS düşüşleri ve sorunları oynuyormuş.

Şuan sorunsuz oynayan yok, az sorunla idare edenler var gibi gözüküyor.

Steam review da %34'e kadar geriledi oyun. 2015'in en büyük patlaması olabilir ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...