Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Rewendor said: ... Horror adventure istiyorsan 1-2 sene önce Grey Matter diye bir oyun çıkmıştı, güzeldi bak, tavsiye ederim. Eyvallah, aldım Steam'den bugün. Haftasonu oynarım anca. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Keyifliydi baya, yanlış bir seçim olmamış iyi eğlenceler. Yazarı Gabriel Knight'ların yazarı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Selamisahin said: Delta Force ya. Dağdan dağa sniper atardık. o karlı dağlı map'in adı neydi unuttum. orada, o kadar çok oynamıştık ki, bir süre sonra bi arkadaş spawn noktalarını ezberlemişti. bir adamı 1 kere öldürüünce 6 kere falan üst üste öldürüyordu direk spawn olacağı yeri bilerek ahdsufhaudsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ahah aynen delta force = karlı bölümde tepelerin üstüne baretta camp ve spawnkill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 eski oyun denince tek özlediğim jack jazz rabbit yahu oyle eglence gelmedi bi daha bide galiba mdk'yı cok sevmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Caesar ve pharoh. Gecen aoe hd edition indirdim, oyle bi bakip cikacaktim sozde. Map'i bitirmeden cikamadim, kole odun altin tas derkene.. Tavsiye ederim torrentleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Caesar ve Pharaoh'un yanına Zeus'u da ekliyorum. Şu 3 oyun beni benden aldı çok uzun süre, hala da torrentleyip oynarım. Bunların 3'ü gibi bir city build oyunu gelmedi.Yok yani piyasada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Mc_Lovin said: Xenus said: http://www.mobygames.com/images/shots/l/11233-zeus-master-of-olympus-windows-screenshot-a-big-population.jpg ya şu zeus harbi iyi oyundu ya Özellikle military kısmı çok iyiydi.Elite housingli evlerin özel atlı matlı çıkarması, tanrıların kendi elite birlikleri... Supply chain olayına değinmiyorum bile. Harika oyundu.Of cnm çekti bi gidip oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 çok güzel oyundu. Her level'da mitolojik hikayeler işlenmişti. hydra'yı öldürmek için herkül yapman lazımdı vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 cesar 3 iyidi ama pharah ile yeni boyut kazanan serinin en userfirendli oyunu da zeustu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Civcivhead said: Bright said: HNNNNNGHH http://4.bp.blogspot.com/-Dfio47DiOEc/UCeXZGmC7kI/AAAAAAAAAMk/Q_YYM-ykuk8/s1600/df1map.jpg cahil cahil oynanınca r6 değilde delta force çok zevkli oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 http://store.donanimhaber.com/4c/2d/7d/4C2D7D5962E74A07E209A4F604875A68.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 NFS2 SS'i koyacaksan 3d hızlandırıcı kartlı (Heyt be, böyle bişi vardı zamanında. Diamond Monster 1 ehaha) bilgisayarlar için sonradan çıkartılan cama sinek yapışmış NFS2:SE SS'i koymak farzdır ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 SenariouS said: sipeyskeyk said: Ve tabiki.. http://www.catlink.info/prodimages/CAESAR3-f.jpg ne oynadim sunu ya olmayan ingilizcemle Ehaha aynen ve feci keyifliydi oyun ben bulayım şunu da bi daha oynayayım akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 http://www.thestrong.org/online-collections/images/Z003/Z00382/Z0038228.jpg şunu oyna, aynısının mısır temalısı. Hala durur kurulum dosyaları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 pharoah rise of the middle kingdom baya otesidne diğer oyunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Cesaer 3 de bu nasıl oyun diyip silip akabinde arkadaş gazı ve olmayan ingilizce ile oyunu tekrar kurup ayıla bayıla oynadığım oyunlardandır aynı durum heroes 3 içinde geçerliydi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 http://www.mobygames.com/images/shots/l/508637-prehistorik-2-dos-screenshot-secret-levels.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 şu caesar'a düzgün bir devam oyunu gelsin, böbrek veririm be ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Dungeon keeper ahhh ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Homeworld'ü de koymuşsunuz arkadaş, çok kötü oldum lan allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 medieval amyor yaıyolardı bıraktılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar