Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ahah bora koş mangakada çiş bölümü 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 valla şu sezondan yenilerden, baby steps ve knights of sidonia izliyorum, çok keyifliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 week friends baktimda cok zorlama dram donuyor begenmedim benim bu sezonda en sevdiklerim Bokura wa Minna Kawaisou Haikyuu Chaika - The Coffin Princess (Hitsugi no Chaika) No Game No Life bunun disinda meeeh olanlar Black Bullet (ciddi anlamda anlatim sorunlari var bu animenin, cok rushlanmis gibi geliyor) No Game No Life (guzel anime ama turunden dolayi cok sevmiyorum Mahouka Koukou no Rettousei : bu tam fail ya begenip 3. kitabina kadar okudum ama cok sıkıcı ana karakterin allah olmasi asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Valvrave gibi bişi Mahouka garipliği için izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 En sevdiklerim, sırasıyla; Bokura Wa Minna Kawaisou No Game No Life Haikyuu Knights of Sidonia Broken Blade Mangaka-san to Assistant-san Ryuugajou Nanana no Maizoukin Özellikle ilk 3 ünü bayağı sabırsızlıkla bekliyorum. Akuma no Riddle ve Blade&Soul için biraz kassalarmış olurmuş ta o limiti geçemediler. Yine de güzel ama. Mahouka o kadar kötü ki izlerken beynimin acı çektiğini hissedebiliyorum. Ama so bad its good limitini geçtiği için seviyorum da bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mahouka in a nutshell http://i.imgur.com/YBpOnQ0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Soul Eater bu bölüm güzel olmuş ya... Ama genel olarak seviyormuyum nefret mi ediyorum emin değilim şu anda. 1 bölüm ya eski karakterleri filan göstererek, ya da hikayeye dalarak ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar, sonraki bölümde kalitesiz moeshite abanıyorlar. Ama önceden hangi bölümler tırt olucak bilsem de bölüm atlaya atlaya izlesem bu sezon en sevdiklerim arasına girebilirdi bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 shaft cgi yapmasın bir daha lütfen, küçük bir kısım da olsa skandal kötüydü soul eater not'ın bitmesini bekliyorum ben. işte güzel bölümleri izlerim herhalde moeshit yüzünden dropladım. brynhildr droplayan varsa, 10.bölüm oldu hala memeleri görüp, benlere bakmayı es geçiyor mc. anime bitecek dsdf mahouka izlerken cringe'den yattığım yerde dönüyorum bildiğin nasıl bir anime bu lan. generic durum x kişisi zor duruma düşer, bir anda bişeyler belirir böyle, kötü adamlar bertaraf olur, divine intervention gibi. KIM YAPTI BUNU, KIM OLABILIR KI ?!?? ve tatsuya, karanlıklar içinden gelir. evet, bunu bilmiyorduk zaten. adamın 5 tane clone'u var herhalde her yerde bitiyor. bir an biri tatsuya'nın yardımı olmadan bi problemi çözecekti diye çok korktum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Black Bullet biraz daha açarak gitseymiş efsane olurmuş Spoiler olabülü fikir yürütüyon plot hakkında Sensei hatun bariz virüsü salan yada salanlardan biri 12 zodiac Lv5 monsterlerde muhtemelen former ufak kızlar gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 black bullet da kötü ya. loli pandering'in bokunu çıkardılar, tiksindirdi yani son bölümde özellikle. bitireyim diye izliyorum sadece. bi yandan shingeki no kyojin bi yandan darker than black with lolis dramı scripti çorba olmuş, bir bölümü ötekisini tutmuyor. preview iyiydi en azından. savaşa gidecekler gibi bitti, bi açtım mc kızlara ders veriyor. spoiler doğru büyük ihtimal da bunu herkes biliyor da, mc bilmiyormuş gibi bi hava var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Sezon sonuna kadar devam ettiklerim sunlar, bu sezonu da bunlarlar bitiririz artikin: Kindaichi One Week Friends Kawai Complex Chaika Nanana Mekakucity No Game No Life Hep aynisi oluyor zaten, her sezon 7-8 seri ile devam ediyorum. Bu sezon epey vasatti ama, bunlarin arasindan tekrar izlerim diyecegim tek sey Kawai Complex, o epey epey iyi. Nanana guzel bir de ama tekrar izlenecek kadar degil, cast zayif. Genelde bahar sezonlari da iyi olurdu aslinda. Nanana OP cok iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 nanana iyi başladı da çok ağır baydım sonra ben, patır patır dropladım gerçi şu aralar haikyuu dışında günü gününe takip ettiğim anime yok, indiriyorum duruyolar öyle ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 haikyuu çok mu ya hepiniz haikyuu die tutturdunuz shonen jump da yaynılandıına göre bi iyiliği ardır die düşünüom aslında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Bakayim bari bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mekakucity son bolumu simdi izledim, o OP ne oyle? Ne yaptiniz siz? Utanir insan bunu yayinlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 haikyuu çok gaza getiriyor beni resmen voleybol ile ilgilenmeye başladım, üstelik voleybol bilmeyenlere de tatlı tatlı anlatıuyor gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 voleybol bilmiyonmu sen bre ?!'?^!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 libero ne yapar bilmiyordum :P bir de taktik maktik de anlatıyorlar rolleri öğretiyorlar fikir sahibi oluyorum yavaş yavaş biz mahjongu sakiden öğrendik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 dünyanın yuvarlak olduğunu da tsubasadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Don Rabiccio kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 abi ping pong 10 allahin masa tenisine kitlendim yirmi dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 BabacumMostors said: dünyanın yuvarlak olduğunu da tsubasadan sevismeyi hentaiden ogrenmediysen sorun yok abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 öğretici bilgilere sahip olabiliyorlar bence. o kadar da gitmeyelim üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi bi dk.. o kadar tentacleı boşuna mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar