Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 haikyuu! 9. bolum de cok iyiydi ya. arada ink art street fighter moduna giriyor ya cizimler bayiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 haikyuu! çok iyi ya. 9 . bölümün sonunda rage e girdim wuhaaa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 aynen ya. sunlar bi' gercek maca ciksalar da kendimizden gecsek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Bokura wa Minna Kawaisou ya... Karnıma ağrılar girdi. Kadınlar çok acımasızlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Bu sezon sadece Kawaisou'ya baksaniz yeter zaten, baska for posterity diyebilecegim seri yok. Kawaisou super ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 yok yok haikyuu fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 haikyuu güzelmiş. izlediğim ilk spor animesi. spor animelerine karşı önyargılıydım. ping pong kırdı bu önyargıyı gerçi onu da spor animesi olarak sayamıyorum ayrı birşey. spor subgenre gibi kalıyor, seinen zaten. mr.tsukimoto da haikyuu'da tsukishimaymış bu sezondan kawai complex'e bakamamıştım bi. madem bu kadar tavsiye ediliyor bi göz atayım ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 sidonia 2-cour olacakmış bu arada mangaka-san da daha başlamadan bitiyor gibi geliyor bana ya. 3 bölümü kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 mayısta nisekoi bitti ya çok sevmiştim ben :( chitoge :( 3 ekimde ova geliyormuş, 2. sezon için opening yapan grupla anlaşmışlar galiba. bunu da bahar konusuna yazdım ama sanırım orjinal çıkış şeyine göre yazmalıydım. ocakta çıktı mesela kış 2014 gibi. affedin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 gençler.. bahar sezonunda hiç bir şeye bakamadım.. liste pls ne izlenmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 azumanga falan izliim bari.. amk mesaideyim ve IT den veri bekliyoruz elimizde yapacak HİÇ İŞ YOK!! bana acil eğlenceli anime lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 mangaka-san to assistant-san to o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 BabacumMostors said: gençler.. bahar sezonunda hiç bir şeye bakamadım.. liste pls ne izlenmeli? haikyuu bokura wa minna kawaisou no game no life şu üçü direk forum favorisi ping pong the animation diye bişey var bi de, onun da seveni çok ama ben sevmedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 mangaka direk gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hmmmmmm mmmpppphhhhh bakayım hemen bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 BabacumMostors said: gençler.. bahar sezonunda hiç bir şeye bakamadım.. liste pls ne izlenmeli? bokura wa minna kawaisou Acik ara sezonun en iyisi bence. Bu sezon ciksin diye saat hesapladigim tek seri zaten. Crunchyroll ripini cek, ceviri cok saglam olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Broken Blade i izlemeyi hep erteliyordum, 9 a kadar çıkmış bari izliyim dedim de çok iyiymiş bu ya, niye bu kadar bekledim ki? Üst üste izlemek te ayrı zevk gerçi ama bu kadar bekletmek ayıp olmuş (ki daha da önceden filmlerini izleseymişim keşke, 3-4 senelik filan sanırım onlar, onun için daha da büyük ayıp olmuş) Filmleriyle aynı diye filmleri izlemedim de hem bu sezonki seriyi hem de filmlerini izlemiş birisine danışmak lazım, filmlerden eksiği var mı 2014 serisinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 dizilerde çok minimal eksikler var ovalarına göre, birde 10.bölümden sonra dizi serisinde bazı yeni şeyler olabilir diye bir rivayet var ne kadar doğru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 kill la killden sonra benim hiç bakasım gelmemişti, babacumun sorduğu sorudan faydalandım yavaştan bir iki izliyorum. bi de saeros ile benzer zevklere sahip olabiliriz geçen dönemlerde ondan bakıp beğenmiştim galibasdsdaf. haikyuu izledim çat diye bitti 9 bölüm. Saeros said: yalnız hiçbir spor türüyle alakası olmayan bir adam olarak şu dönem en beğendiğim animenin Haikyuu olması ilginç her hafta OFF BUGÜN HAIKYUU VAR BEST DAY EVR moduna giriyorum free izlemediysen bi bak ya. ben de bin bir ustalıkla basket animelerinden kaçan adamım ama freeyi beğenmiştim. hemen hemen aynı contex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Haikyuu!! epey eğlenceli dayanamadım mangasına da başladım. Bu sezonun iyilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 çeşit olsun diye haikyuu ya da başladım.. hayırlısı.. bu yağmurda öğlen yapacak başka bir şey yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 AAAAA ilk bölümden ne kadar iyimiş ilk 10 dakka fln sıkıldım meh dedim de iyi bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ping pong, ping pong izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Offf Sena-chan ya. Kıyamams :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Haikyuuu muhteşem!! abi pazara daha çok vaaaar :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar