Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus kız arkadas, rus eş

chrome

Öne çıkan mesajlar

bizim burda çok var rus ile evlenen. hepsi de çok memnun. 2-3 çocuktan sonra bile fiziklerini iyi koruyorlar bizim kezbanlar gibi salmıyorlar. hal boyle olunca eşleri de aynı oranda kendilerine bakmak zorunda kalıyor. rusla evlenenler, hem genetik haritalarını düzeltiyorlar hem de mutlu bir yuva kuruyorlar her türlü win win...
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

ulan nazar mi degdi anasini satiyim. facebooktan beni eklemis bir kiz yuzunden 1 saattir kavga ediyor benimle. krize girdi. fsdfgdd

vazgectim lan. iyi miyi degil rus. ovmiycem bir daha.

fenn said:

Rusla evlensen ne olacak! 3-5 yıl sonra Türk karılarıyla içli dışlı ola ola bildiğin Kezban olup çıkacak
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Yok, sen ölüz değilsen o kezban olmaz. Hele ki okumuşu. Bizim denizci çevresinde çok var yabancıyla evlenmiş, en yüksek başarı rus ukrayna romen bulgar eşlerde. Benim favorim Brezilyalı hatunlarla yürümüyor mesela uzun vadede.

Evli misin
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

sostizm said:

Yok, sen ölüz değilsen o kezban olmaz. Hele ki okumuşu. Bizim denizci çevresinde çok var yabancıyla evlenmiş, en yüksek başarı rus ukrayna romen bulgar eşlerde. Benim favorim Brezilyalı hatunlarla yürümüyor mesela uzun vadede.

Evli misin

Evliyim. Eşim Türk. Bir brezilyalı ile çok yaklaşmıştım ama seepsizce zamana ve mesafeye kurban oldu o ilişki.

Önümde örnek ÇOK ama inanın bana. Denizci çevresi, çok fazla yabancı yenge var. Endonezya, tatland, libya, brezilya, rus(bol miktarda), ukrayna, romen ilk aklıma gelenler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...