SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bizim burda ukraynali bi kadin var turkle evli. Cok kibar hanim hanimcik biri. Cok da mutlu gozukuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 hayırlısı olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Nekro said: Kambocyali esler de iyi oluyormus. Salih abi var bizim hanimi kambocyali cok memnun Kambocyalinin iyisi kutahya'da yetisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bizim burda çok var rus ile evlenen. hepsi de çok memnun. 2-3 çocuktan sonra bile fiziklerini iyi koruyorlar bizim kezbanlar gibi salmıyorlar. hal boyle olunca eşleri de aynı oranda kendilerine bakmak zorunda kalıyor. rusla evlenenler, hem genetik haritalarını düzeltiyorlar hem de mutlu bir yuva kuruyorlar her türlü win win... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Türk dusmani ciktiniz hepiniz. Kezbanlari sevmeyi öğrenin abi eldekiler onlar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 (bkz: kötünün iyisi olarak recep tayyip erdoğan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 EE padisahlarin da bi bildiği var demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ulan nazar mi degdi anasini satiyim. facebooktan beni eklemis bir kiz yuzunden 1 saattir kavga ediyor benimle. krize girdi. fsdfgdd vazgectim lan. iyi miyi degil rus. ovmiycem bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ahahaha. anında kezbanlık bulaşmış. yeni teori beyler, son haberden sonra ürettim. iğneyi kendimize batıralım bakalım. acaba kezbanlık virüsü bizden mi bulaşıyor erkekler olarak ya. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 benim önceki 2 evliliğimin 1 i rus diğeri yerliydi çok iyi yönleri var rusların ama sonuç olarak aynılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Şorme istisnadır o canını sıkma sevgili arkadaşım. Peki canciğer karşim nereden buldum demiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Adamlar sıcak denizlere inmek için taktik değiştirmişler, en zayıf noktamızdan saldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 chrome said: ulan nazar mi degdi anasini satiyim. facebooktan beni eklemis bir kiz yuzunden 1 saattir kavga ediyor benimle. krize girdi. fsdfgdd vazgectim lan. iyi miyi degil rus. ovmiycem bir daha. fenn said: Rusla evlensen ne olacak! 3-5 yıl sonra Türk karılarıyla içli dışlı ola ola bildiğin Kezban olup çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sostizm said: Yok, sen ölüz değilsen o kezban olmaz. Hele ki okumuşu. Bizim denizci çevresinde çok var yabancıyla evlenmiş, en yüksek başarı rus ukrayna romen bulgar eşlerde. Benim favorim Brezilyalı hatunlarla yürümüyor mesela uzun vadede. Evli misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ahaha şöyle tekil örnekler üzerinden genellemelere ulaşmanız çok sevimli gerçekten. bir arkadasın rus eşi var çok mutlular = yey ruslar benim eski eş de rus hep aynılar = meh ruslar şu örnekler her ırktan her çift için verilebilir. binlerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 abi kaynak pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 2,293,351,312$ param olsa keşki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Kaynak derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 mail.ru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 fenn said: sostizm said: Yok, sen ölüz değilsen o kezban olmaz. Hele ki okumuşu. Bizim denizci çevresinde çok var yabancıyla evlenmiş, en yüksek başarı rus ukrayna romen bulgar eşlerde. Benim favorim Brezilyalı hatunlarla yürümüyor mesela uzun vadede. Evli misin Evliyim. Eşim Türk. Bir brezilyalı ile çok yaklaşmıştım ama seepsizce zamana ve mesafeye kurban oldu o ilişki. Önümde örnek ÇOK ama inanın bana. Denizci çevresi, çok fazla yabancı yenge var. Endonezya, tatland, libya, brezilya, rus(bol miktarda), ukrayna, romen ilk aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ruslar cok iyi boynuzlar bu arada. ruhunuz duymaz. hem seninle ilgilenir mukemmel bi sekilde, hem baskasini da ayni sekilde oyalar. cok iyiler mmfs genellemesi de cok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 nereli olduğu önemli değil AŞIK olunca oluyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 nereli oldugu onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 mawiman said: nereli olduğu önemli değil AŞIK olunca oluyor ... büyük harfle yazınca doğru olsaydı keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Önemli tabi. Türkiye'nin bazı yerleri inan bana kültür olarak sana rusyadan daha uzak olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar