HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 http://karaevlimustafa.com/wp-content/uploads/2012/06/clinton.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 tek bir saç telini koparmayı nasıl başarıyosunuz, ben doğru teli seçemiyorum 3er beşer geliyo hep elime ve başka tellero luyo onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Promenader said: benim de saçlarım beyazlasada yaldır yaldır gezsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 beyaz saçı olanlara kızlar teklif ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 az barışık olun kendinizle sanki beyaz saçı çıkan ilk insansınız. şişmanlık gibi birşey değil saçların beyazlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Dökülüyor abi, normal zaten ama komple baştan sona beyazlamış saçın dökülmesi iyi mi yoksa kötü mü ben de çözemedim. Orta uzunluktayken epey döküldü yalnız. 8-10 tane bugüne kadar saydığım, 22'yim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 bbcm 2 mart http://www.youtube.com/watch?v=Yin7V_AYAow&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 sen baya yanlış geldin. bilal bütün telleri koparmış evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Litminov said: beyaz saç telini koparınca daha fazla çıkar deniyor bunun bir doğruluğu var mı? Saçımda 10-15 tane beyaz tel koparmıştım şimdi artmış gibi geliyor bana mı öyle geliyor bilemedim. çok cahilsin keşke ölsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 aynen ya zayıf noktası olunca insanın acaba demiyor değil asdfasdf.. bu arada o kadar işsizim ki 2 saat uğraştım beyaz telleri ayıklayıp koparmak için 100 tane beyaz tel kopardım. en az 2-3 katı daha vardır en sonunda pes ettim. 10-15 tane olan beyaz tel sayısı 200-300'e çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 abi durdurabileceğin bir şey değil kopararak veya koparmayarak. boşuna uğraşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 KÖKÜNDEN KOPAR KURTUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 bi sn yanlış geldik galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Voys said: BEYAZ SAÇ İYİDİR hatayı 'beyaz' ı düşman olarak görerek yapıyorsunuz. beyaz saçlar dökülmeyip sizinle yaşlanacak olan saçlardır. 2 seçeneği var saçın ya dökülüyor ya da beyazlıyor. İlerde saçınızın ortası boş olsun istiyorsanız beyazlamaması için elinizden geleni yapın. cinsel içerikli örnekler için tıklayınız beyaz saçlarınıza iyi bakarsanız, 50 yaşında hepsini tarayabilirsiniz. yeri gelir jölelersiniz bile seksi resimler için tıklayın seksi resimler icin tikladim erkek cikti. sikayet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Litminov said: bu arada o kadar işsizim ki 2 saat uğraştım beyaz telleri ayıklayıp koparmak için 100 tane beyaz tel kopardım. en az 2-3 katı daha vardır en sonunda pes ettim. 10-15 tane olan beyaz tel sayısı 200-300'e çıkmış hodor, is that you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Jaegerjaquez said: aslında beyaz saç tellerini kopartarak ölümsüz oluyomuşun tabiki de artıcak abi sayısı ahahah sene 2014 ve haala ölümsüzlüğe inanmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Sene 2014 ve hala bu nedir bilmemek (asagidaki dramatic rendition): http://cl.ly/image/3S2v150s3w33/g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Katibim said: Jaegerjaquez said: aslında beyaz saç tellerini kopartarak ölümsüz oluyomuşun tabiki de artıcak abi sayısı ahahah sene 2014 ve haala ölümsüzlüğe inanmak.. u wot m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar