Ren Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LW3BY5qzhlg http://arsiv.zaman.com.tr/2002/02/18/icanadolu/h2.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Köylü rakçılar gibi birşey beklerken dumur oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 "estetik ve ahlaktan başka sınır tanımamak" (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Vay be ! (tu) " Hiç bir sanat akımını bilmiyorum, bilmek de istemiyorum. " Biraz yalan gibi ama, bu adamın yalan söyleyeceğini zannetmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Bende izleyince şaşırdım ve acaip takdir ettim abiyi. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 olmuş bu adam bizim ünide gsf de bi sürü olmamış var, değiştirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 insanın ideal noktası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bide bunun bilim adamı olanlarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bide sinan engin http://s7.directupload.net/images/140216/no2vchtw.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 çalışmaları gerçekten iyi ama adamın. baya baya soyut çalıştıkları fln da var. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 aga yardirmis valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 yildirimokur said: Vay be ! (tu) " Hiç bir sanat akımını bilmiyorum, bilmek de istemiyorum. " Biraz yalan gibi ama, bu adamın yalan söyleyeceğini zannetmiyorum :Dnesi yalan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Abi bu eski birşey, kurtçuklar kısmından hatırladım en az bir 5 senesi olması lazım. İnşallah hala hayattadır. edit: Link de zaten 2002 linkiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Cons said: insanın ideal noktası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 çok iyiymiş. ibretlik adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 güzel bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 En çok kıskandığım ve takdir ettiğim insan tipi. Kaçımız kendimizde aynı cesareti bulabiliriz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Ben bu cesareti gösteririm de, daha erken. Sıkılırım şimdi oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 bu ülkede arada güzel şeyler de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 yildirimokur said: Vay be ! (tu) " Hiç bir sanat akımını bilmiyorum, bilmek de istemiyorum. " Biraz yalan gibi ama, bu adamın yalan söyleyeceğini zannetmiyorum :D bilmiyorum demiyor. tanımıyorum, tanımak da istemiyorum diyor. tanımaktan kasıt da kabullenmek gibi bir şey galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 eyvallah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Cons said: insanın ideal noktası bu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Cons said: bide sinan engin http://s7.directupload.net/images/140216/no2vchtw.swf şampiyon olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 afadersiniz gelip kadını okşuyolar heykeli felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar