Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 GERGE gerçekten sokaktaki kediyi köpeği öldürsünler rahatsız oluyorum diyip, köpekbalığını öldürüp ekmeği banmamalarına mı laf ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 tam onu demeye gelmiştim lan ahahah adam sokaktaki köpekler bence ölmeli dedikten sonra bi anda hayvansever olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 evde bütün gün ne yiyip içiyosan ondan istiyorum gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Blood and gore falan da yok yani abi eti kopmuş çupra var en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Hepsini yiyince de tırnaktan, memeden sosis, salam oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 arıza endüstriyel avcılıkta. tamam herkes vejetaryen olmasın, kimse bu sınırları zorlamıyor. lakin arz/talep ilişkisinin doğal yaşama en sert dokunuşlarından birisi de şu durum. saçma sapan katil balinaların et tüketimiyle bizimkini kıyaslamayın. ekosistemin dışına çıkıyoruz biz. o yüzden de sağduyulu olmalıyız (en azından sürdürülebilir bir dünyada yaşamak istiyorsak). http://en.wikipedia.org/wiki/Shark_fin_soup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 blood and gore http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1323064.1366497589!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/rabbit21n-6-web-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Köpekbalığı katliamı uzun yıllardır var, ve denizlerde en tepedeki avcı olduğu için sonuçları "vah yazık ölüyorlar" la bitmeyecek. geçen yaz hint okyanusunda dalış yaptım ve bir tane bile herhangi bir cins köpekbalığı göremedim, ki gittiğim yer 2-3 yıl önceye kadar köpekbalığı cenneti olarak biliniyordu. Bazı rakamlar baskılar ile bir çok ülke yüzgeç satışını/taşımasını yasakladı. Ama çinliler yolunu çabuk buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 köpekbalığı eti de yenmemesi lazım http://www.africareview.com/News/Madagascar-Nine-die-after-eating-shark-meat/-/979180/2078984/-/36vej0/-/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 HoeZ said: GERGE said: 2009'da 450 grami 300$'a satiliyormus yuzgeclerin. Eti yeniyor bu arada, etini satana kadar (agir bir de, 1 ton cekiyorlar bazen) yenisini yakalayip yuzgecini almak daha kolay ve karli geliyor sadece.kim diyor eti yeniyor diye ya vedat milör gibi olursun civadan yersen eti yeniyor, bir de baya ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Trias said: köpekbalığı eti de yenmemesi lazım http://www.africareview.com/News/Madagascar-Nine-die-after-eating-shark-meat/-/979180/2078984/-/36vej0/-/index.html Şu haberde yosunlardan kaynaklanan hastalık sadece köpekbalığından değil herhangi bir balıktan insana geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 köpek balıgı etini baya fakirler yiyor fil eti yiyen afrikalılar gibi çünkü içeriğindeki civa çok zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Köpekbalığının yüzgeçleri ilaç ve kozmetik sanayi için epey önemli bir hammadde. Sırf yüzgeçlerinin kesilip geri kalanın atılması bu sebepten ötürü. Belgeselde izlemiştim. Adamlar yüzgeç dışında kalan koca vücudu ellemeden denize atıyorlardı. Fakir ülkeler etini de tüketiyor orası ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 şimdi birader yalan değil,isveçte bi mongol restoranında bunun yüzgecinin çorbasını içtim ben çok lezzetliydi, bizim paça çorbasının biraz daha terbiyelisini hayal edin birebir onun aynısı tadıyla falan... afrodizyak olarak da faydalı olduğu söylenmişti orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=iYFZMWESHyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 yok böyle birşey, bk bile yiyen çinlilerin uydurması. souldarkorn said: Köpekbalığının yüzgeçleri ilaç ve kozmetik sanayi için epey önemli bir hammadde. Sırf yüzgeçlerinin kesilip geri kalanın atılması bu sebepten ötürü. Belgeselde izlemiştim. Adamlar yüzgeç dışında kalan koca vücudu ellemeden denize atıyorlardı. Fakir ülkeler etini de tüketiyor orası ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sokaktaki köpekleri öldürüp toplayıp öldürsünler umurumda değil hatta ben arıyorum sürekli belediyeyi falan gibi laflar eden gerge'nin dikkat çekmek için açtığı bir topik yine. senin gibi insan olmaz olsun gerge. umarım çocuklarını köpekler kemirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Öldürüp toplayıp öldürsünler? Niye iki kere öldürüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mahalledeki cocugu isiran kopek icin belediyeyi cagirmak ve sadece bir yuzgeci icin oldurulup atilan kopekbaligina yapilani elestirmek ayni sey zaten. Supersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 köpekbalığıyla aynı çevrede olsaydın, köpekbalığı da seni öldürebilirdi ama sürekli denizlerde değiliz. hayvanın doğası bu. köpek, köpekbalığından daha az tehlikeli aslında. hatta risk oranına baktığında, köpeğe tehlikeli demek zor. o zaman köpekbalığını da öldürelim. hayvanın doğasını es geçip, saldırı vakasından linç edenler var ya. çok ilkel davranış. kaldı ki insan için her türlü idam olgusunun tartışıldığı dünyada, hayvanın kabul görmüş doğasına rağmen idam edilmesi fikri; paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 mahalledeki çocuk ): nasıl değişti bir anda gece havlıyolar sürekliden mahalledeki çocuğa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Ne zaman dedim gece havladilar diye sikayet ettigimi? GERGE said: Eski mahallemizde de vardi bunlar, gelen gecene havliyorlardi. Gunun birinde sabah okuluna giden 9-10 yasinda bir cocugu isirdilar, belediye gelip hepsini uyusturdu sonra da aldi goturdu. Oldurdu mu, bir barinaga mi koydu bilmiyorum ama ben rahat ettim; baslarina ne geldigi de umrumda degil. Insanim ben, o savunmasiz ve konusamayan hayvan insanlara saldirmaya basladigi anda olsun yani. Bunu diyorum. GERGE said: tiLi said: GERGE said: Kopek heryerde boyle degil. Birlik'de oturuyorum simdi, sokak kopekleri uysallar. Kendi hallerinde yasiyorlar, yemek de veriyor insanlar. Gecen hafta gidip pisirirken yaktigim kusbasini verdim ben de. Saldirgan olmayan, uyum gosteren yasasin. Ama saldirdigi anda dur demek gerek. demin "köpekler tür olarak saldırganlar. sokakta yaşayan köpeklerin hepsinin öldürülmesini destekliyorum. bizim yaşam alanımız burası" dedin sanıyordum. Bunu dediysem aceleyle yanlis yazdim, ben de mahalledeki kopege et artigi filan olursa veriyorum. Saldirgan kopeklerle sorunum. Belediyeyi ariyorum, onlar hallediyorlar; ne yapiyorlar bilmiyorum ama. Yalan soyleyip de pesinden kovaliyorum, cok umursuyorum demem, pek umrumda degil baslarina gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Yahu sokaktaki kopeklerin hepsi bir gunde itlaf edilse ne olacak. Herhangi bir ekolojik dengeyi bozmayacak. Denizlerdeki kopek baliklarinin yasamasi daha önemli sokaktaki köpekten. Ayrıca keske hepsi toplansa. Gece markete gitmem gerekse iki kere düşünüyorum kopekler yüzünden. Sizin cocuklarinizi kopekler kemirsin asıl da o zaman konusalim hayvanseverliginizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 koyktunus mu köpenkleyden? kıyamams. arayın öldürsünler o zaman nedir ki yani ahahaha ölsün köpek. başlarına ne geldiği umrumda değil gibi bir laftan sonra başka bir hayvanla alakalı laf ettiği için gergeye karşıyım. köpekbalıklarının önemini senden veya gergeden daha çok biliyorum. hemen atara kalkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 hepsi toplanıp napılsın türevleri mi alınsın bu arada? anlamsız insan nüfus artışı var dünyanın yarısı aç falan. onları da toplatalım mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar