Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Corsair AX 1200

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Bir ay öncesinde psu'yu patlattım nasıl oldu ben de bilmiyorum dediklerine göre geri tepme yüzünden olmuş. Allah'tan anakart gg olmadı. Garantiye yolladık dediler ki Coarsair'in Türkiye distrübitörü iflas etmiş yurt dışına gidecek. Ocak 20'de teslim ettim garantiye bugün aradım daha yollamamışlar bile neymiş efendim Corsair'den cevap gelmesi bekleniyormuş. Bir hafta önce Corsair'e tech support'a ticket açmıştım seri no vermiştim adamlar bana RMA kodunu sordular ürünün. Firmayı aradım istedim bu salaklar veremediler kodu çünkü daha ne olduğunu bilmiyorlardı. Bugün mail attım aldığım yere sert bir dille giydirdim kendilerine eğer yarına kadar geri dönüş olmazsa ücreti iade edeceklerini söylediler ki bunu haftalar önce talep etmeme rağmen öyle bir şey söz konusu olamaz demelerine rağmen...

Şimdi bu ürünü bulabilme şansım var mı tekrardan? Yoksa alternatif ne önerirsiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

@Moriarty; double 670 ve double xeon var. 1200 tam yetiyordu diyebilirim.

@paramecium; Öyle talep ettim zaten firmadan. Şu an piyasada tek TT'nin psu'su var 1200W olarak. Bu saate kadar cevap bile vermediklerine göre bundan sonra bırak yollamayı geri dönüş yapacağını bile sanmam Corsair'in. Sen gene alabilmişsin ram'leri.
Sosyal ağlarda paylaş

Corsair'den ürün alınca kendilerine mesaj atıp rma almak daha hızlı. Ben h100i, corsair ax1200i ve bazı ürünlerin değişimini amerikayı arayıp yaptırdım. kargosunu onlar ödüyor ups ile gönderiyorsun 2 günde hollandaya varıyor aynı gün ya da ertesi gün sana yenisini gönderiyorlar. bizim gümrükten 1 ya da 2 gün içinde geçip sende oluyor.

Toplam süreç haftasonu araya gelmezse 5 gün falan sürüyor.

Evga ve Corsair gibi markalardan ürün alınca kendileri muhattap olacaksın hiç Türkiye'yi işe karıştırma.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

Eğer yalan söylemiyorlarsa ve oyalamak için uydurmamışlarsa tamam demekte sakınca yok. Baktın gelmedi ve bahanelere başladılar o zaman hiç kanma laflarına. Yoksa beklediğinle kalırsın.

Yarım saat önce aradılar gelmiş pazartesi öğlen ellerinde olacakmış. Neyse en azından geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

inyormaynd said:

Nessaftw said:

Dilerim bi erteleme olmaz hadi bakalım :))

Gittim aldım bugün. Yepisyeni jelatininde teslim ettiler. Akşam ufak bir montaj beni bekliyor.

Hadi bakalım hayırlı olsun. DH'de birkaç kişi var hala cevap bekliyor onlara da senin konuyu gösterdim ithalatçı firmanın yakasına yapışsınlar diye :))
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

ne kadar elektrik faturası geliyor. Mahallende revolution oluyordur heralde.

sistem ne kadar W harcarsa o kadar yansır faturaya. yani sistem 500w'lık güç çekiyorsa ister PSU 1500w olsun sadece 500w'lık güç, elektrik faturasına yansır. o değerler psu'nun çekebileceği maksimum güç kapasitesi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@Nessaftw, iyi yapmışsın birilerine yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

@zipzip; yapamadım montajını. Normalde bütün çıkışları dolu oluyordu psu'nun gene her kabloyu olması gereken yere taktım fakat sıvı soğutma çalışmadı ama açıldı. Fan girişlerine güç verince de alet çalışmıyor sanırım servise götürmem gerekecek tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...