Bonjo Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 harbi ha mystic di craft dı ne kdr gold gider acaba 200-300 milyon yetermi karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Bonjo said: harbi ha mystic di craft dı ne kdr gold gider acaba 200-300 milyon yetermi karar veremedim Sifirdan bir karakteri yaparken karakter basina 500M diye hesapalarsan rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 max paragon level kaç oldu yeni patch de? ve exp. da nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 800'dü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 maxrep said: max paragon level kaç oldu yeni patch de? ve exp. da nasıl olacak? Max paragon sinirsiz o yuzden ozellikle xp kasmak icin itemizasyon yapmaninda pek olayi yok, hele ki 800 paragondan sonra tum puanlarida dagitmis olacaginiz icin 801 lvl dan itibaren artik sadece main statlara verebilir hale gelineceginden hic anlami yok, paragonu birakip item icin oynamak daha mantikli geliyor ros'ta. Paragonda yandan yandan gelir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Teşekkürler bilgi için. - İtem düşme kalitesi yine değişmez. tournament I ve tournament VI ile. Ör: TI deki silah kalitesi ile TVI deki aynı olur. Ancak düşme sıklığı artar. Bunlarda magic find olasılığından tabiki. Yüksek zorluk seviyesine girmek çinde ya iyi itemin olacak yada paragon levelin fazla olacak ?! Doğru mu? Gold find in fazla olup gamble yapacaksın :) yoksa o da olmaz yada craft yapamazsın.. Sonuçta level 60 lık itemler expansionla blizzard ın hep yaptığı çöp olacak. Akabinde ve detayında WoW gibi level 90 a kadar gider bu expansionlar. Doğru mu ? (yazım ve imla hatalarım için şimdiden özür. işdeyim acalece yazdım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 bir başka roumda. item özelliklerinde - özelliklerinde turuncu nokta lı özellik ne demek? komple turuncu yazılı özellik ne demek? tüm yazan özelliklerde bu turuncu nokta. ibare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 nihlathak said: Bonjo said: harbi ha mystic di craft dı ne kdr gold gider acaba 200-300 milyon yetermi karar veremedim Sifirdan bir karakteri yaparken karakter basina 500M diye hesapalarsan rahat edersin. eskiden ah den item alıyorduk da öyle paralar gidiyordu şimdi sadece mystic e craft a gambling e gitcek , betada oynayanlar 400m çok rht yeter diyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Ah de kalkınca 0 dan 400m nasıl kasılacak onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 RoSda moblar 10k 10k düşürür sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 maxrep said: bir başka roumda. item özelliklerinde - özelliklerinde turuncu nokta lı özellik ne demek? komple turuncu yazılı özellik ne demek? tüm yazan özelliklerde bu turuncu nokta. ibare yok. Turuncu nokta dps, toughness, healing değerlerinin hesabında kullanılmıyor demekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 maxrep said: Teşekkürler bilgi için. - İtem düşme kalitesi yine değişmez. tournament I ve tournament VI ile. Ör: TI deki silah kalitesi ile TVI deki aynı olur. Ancak düşme sıklığı artar. Bunlarda magic find olasılığından tabiki. Yüksek zorluk seviyesine girmek çinde ya iyi itemin olacak yada paragon levelin fazla olacak ?! Doğru mu? Su an icin en fazla legendary normal zorlukta mf gearla run yapinca dusuyor. Difficulty arttikca dusme ihtimali artar gibisine geliyor insanin ama biz t6'da ya da t5'te normalde dusen legendary kadar item dusuremiyoruz, testlerini yaptik saka gibi rakamlar elde ettik normalde. Saatte 20'ye kadar legendary dropladigi oldu, saatte 2'lere kadar dustugude oldu. Ancak yine de ne olursa olsun en yuksek ortalamayi normal run'da aldik. Acaba dandik itemlar mi dusuyor dedik cunku her itemin drop rate'i bir degil, ama tutup arcane dmg immunity necklace'i ve thunderfury filan da dusunce, normal run'da her turlu itemin dusebildigini gormus olduk. maxrep said: Gold find in fazla olup gamble yapacaksın :) yoksa o da olmaz yada craft yapamazsın.. Gold find'a bosuna girmeyin, gamble gold ile degil bloodshard ile yapiliyor :) maxrep said: Sonuçta level 60 lık itemler expansionla blizzard ın hep yaptığı çöp olacak. Akabinde ve detayında WoW gibi level 90 a kadar gider bu expansionlar. Doğru mu ? (yazım ve imla hatalarım için şimdiden özür. işdeyim acalece yazdım.) 60 lvl itemlarin hepsi cop olmayacak, ozellikle socketli ve guzel utility'li weaponlar 70 oldugumuzda cok ise yarayacak cunku weaponlarin uzerindeki DMG modifierlari mystic sayesinde lvl 70 olarak rollatacagiz ve su an ornegin 1300dps olan bir TF'yi 2400dps yapabilecegiz. Bu yuzden su an dusurdugunuz soketli silahlara dps'i dusuk diye burun kivirmayin, skill based %30'a varan dmg veren silahlar var ornegin solarak's madness ve bunlar 70 oldugumuzda ilk kullanacagimiz weaponlarimiz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ben drop/exp hunt t4-5 breached keep açıp keep 1-2-3 ghom yapıp çıkıyorum saatte min 3-6 arası drop atıyor güzel yanı exp de hatrı sayılır. ps: cota farmlamadım o tip grind stilim değil çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 2.0.1de olmayıp expansionda yeni gelicek crusader dışında ne var, bilen az bir anlatsın plx. Adventure modda napıyorsun, nephalem riftde ne yapılıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Adventure modda bütün actler açık, bütün portalları görebiliyorsun hepsine istediğin zaman gidebiliyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam her actte 5 tane bounty var her biri xp gold yeni bir currency veriyor actteki bütün bountyleri tamamlayınca çanta veriyor içinden item falan çıkıyor legendary düşme şansıda var. Rift açmak için gereken nesnede bountyden elde ediliyordu sanırım. Riftede olay random bi dungeona girip boss kesiyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 8 gün sonra o kadar nephalem rift bounty mounty falan açılınca yine en karlı en faydalı şey düşük difficultyde cota/core/mother run yapmak olursa bir nesil adamlara söverek yaşayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 birisi cota vs. gibi run'ları açıklayabilir mi lütfen, çok cahilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 crypt of the ancients broken blade talk to alaric i sec alaricle konus sagda acılan yoldan fields of misery e gir orda crypt of the ancient war sag yukarıda. oraya gir check pointi al townportal at. bundan sonra oyuna resume dedigin zaman portaldan girince cotadasın. yapabildigin en yuksek tormentte gir cdleri patlat kesebildigin kadar mobu kes cık. sadece xp farmı icin bu. cotada item kasman zor. torment6 da 4 kisilik grupların 2b xp/hr a ulastıgı soyleniyo. benim tercihi 2 runım var item/xp dengeli sevdigim icin. 1- ilk act ilk quest 2. secenek runfold bisey. wretched motherları kes tum her yere gir cık son boss u kes reset tekrar. 2- core of arreat runi. 3. act sondan bi onceki quest kill azmodan. fazla chest var ortalama mob var. chestleri aca aca kos mobları toplayıpca kes resetle sondan geri kosmak(azmodandan hemen once bi checkpoint var ordan) biraz daha hızlı oluyo ha bi de pony kosuyorum ben whimsyshire ama ben ortamı sevdigimden kesinlikle ineffective bi run. ilk act 2 questten sonra her hangi bi yer. gir ilk yere teleport. dungeon var mı bak orda 2 chest ve ya goblin olabiliyo. whimsyshire a kos. ac icerdeki herseyi temizle pinata bulmaya calıs. resetle. tabi burda daha effective runları bilenler vardır ben biraz daha keyfen oynadıgım icin cok iyi degil ozellikle son soyledigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 teşekkürler, süper olmuş bu bana da bu şekilde bir şey lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 madcow un ilk yazıdığını tercih ediroum tek kaldığımda. party veya arkadaş olunca act3 tercihim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 reset questse bastım, neden bastım hiç bir fikrim yok ama questleri resetledi, gitti alayı. geri gelmiyor mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Yaptıkça geliyor. Hem daha iyi diabloyu kestikten sonra legen düşme şansı %100 oluyor her reset sonrası. Biri act 4te oyun açsın gir 1 2 qust bitir sonra kendin aç kaldığın yerden diabloya kadar git kes legen düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 BalisticGel said: Yaptıkça geliyor. Hem daha iyi diabloyu kestikten sonra legen düşme şansı %100 oluyor her reset sonrası. Biri act 4te oyun açsın gir 1 2 qust bitir sonra kendin aç kaldığın yerden diabloya kadar git kes legen düşsün. Hic ugrasma boyle, biri acsin act 4 diablo'dan oyunu, direk diabloyu kesin, sana legendary atar zaten sende quest olmadigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Şimdi diyelim oyunu ilk defa bitirdim act 5 dahil, quest reset edince, sıfırdan mı başlamam gerekiyor ? Yoksa doğrudan herhangi bir act den devam edebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 sıfırdan başlıyosun, seçecek questin olmuyor çünkü resetleyince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar