bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 T1 le t6 arasi sadece drop chance mi degisiyor yoksa quality de degisiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Ben quality de bir fark göremedim t1-3 aralığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 mirayı 20 saniyede kesiyorum ama toplam run 2dk sürüyo yine. saatte 550 milyon xp falan oluyor. ama cidden şu an bunlara vakit harcamak çok manasız geliyor, zira indie bir firma olan ggg kadar bile content koymamışlar oyuna. ladder release de gelmeyecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 20 gün sonra ek paket gelecek. Daha ne contenti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 exp de de content yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 hns de 2 act ekledim content iste dogru bir mantik degil. Ggg nin map sistemi gibi bir sistem gerekiyor ama yapmayacaklar belli oldu. Randomly generated endless content olmasi gerek rutine bilmemesi icin. 2 actle olmaz o is. Ben exp i satin almiycam zaten hak etmiyorlar benim gozumde. Su hali oyunun release olmasi gerekiyordu. 2 yıl mi oldu daha yeni release olmasi gereken duruma geldi. Daha coooook yolu var. Buna vereceğim parayi oynamaya vaktim olmasa bile gider poe nin storeuna yatiririm icim rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 İlk hali iyidi oyunun. Sonra lootu nerflediler ordan sonra boka sardı oyun. AH'siz diablo 3'ün zevkide olmaz. Zaten oyunu 2 saat oynuyup bayıyorsun (artık). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 poe 2 haftada bir en az 1 üzerine build inşa edilebilen primary skill koymaya çalışırken exp packte her classa sadece 1 skill (ki çoğu tırt) ve 3 pasif vermek ayıp bildiğin. aaa firmaların süper oyun motoru yapıp tırt content yapması ve indie firmaların süper content yapıp tırt oyun motoru koyması resmen güzel şeylere sahip olamamızın müsebbibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 poe'de bayık currency sistemi berbat, AH yok sürünüyorsun, casual unfriendly resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Adventure mod, Naphelem Riftler, Bountyler de var yeni actin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ah gerek yok çünkü poe da casual adam için hele hiç gerek yok bariz düşen itemler biraz da şansın varsa yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Ah bariz diablo 3'ün getirdiği en iyi şeydi. Yani ben baya eğlendim ucuza al pahalıya sat felan zevkliydi. Özellikle kullanılan itemların bop olmaması baya kötü etkiledi ekonomiyi. Ama yani baya zevkliydi ilk 1-2 ay, hatta rmah çıktıktan 1 ay sonrasına kadar baya zevkle oynadım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Gamble gelse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Craft varya zaten gamble gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ııh aynen diablo 2 / torchlight mantığında olanından istiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 craftı kaldırsınlar o zaman. O craft olayı yüzünden en az 500 Euro kaybettim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Malzeme düşmüyöru t5-6 kastık 5-6 tanede anca bi yüzük çıkdı bu arada siege zoltan olan kan kusturuyo sknin ww tek atıyo wizle yeni legendaryleri toughness takıp bufflu dpsyi 150-200k civarına düşürmek zorunda kaldım barb ve monk bufflarla 1.9-2milyon civarı toughness oluyo(140~k hp) çatır çatır ölüyorsun dikkat etmezsen bi komboda ya % olarak vuruyorlar yada bug oldu.. hellfire yüzüğün statlar bufflanmış 350 dex 30 critdmg 6 crit 12% aredmg mı ne yüzüng çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ad3m said: Gamble gelse ya. Geliyor, adi lazim degil bas harfi Kadala. Content yok degil exp'de var aslinda. Simdi kalkip 1 koca act var nefalem riftler bountyler ivirlar zivirlar demeyecegim keza bunlari herkes biliyor. RoS baska bir oyun. Mantigi tamamen farkli D3 Vanilla'dan ve biz bu farki henuz goremiyoruz keza hala oyunun gidisatini AH ve LifeSteal belirliyor. Bu ikiside bittiginde, zurnanin zirt dedigi yere gelecegiz. Simdi best in slot itemlarla gezdigimiz icin dunya bize guzel. 20 tane leg dusuyor 1 tanesini kullaniyor kullanmiyoruz. Elde mavi itemlarla oynarken ne item dustuyse onu kullanmak zorunda kaldigimizda ne demek istedigim cok daha iyi anlasilir. Gozunu oper hale geliriz simdi burun kivirdigimiz o "cacik" legendary'lerin. Gamble yaparken icinden 3 kuluvallah okurken bulacak insanlar kendini RoS'ta. Hadi diyelim uc bes iyi item farmladik, havalara girdik. Gene facetank yapamayacagiz. Ya moblar outlast olacak, ya playerlar. Combatlar bu kafa donecek diye dusunuyorum high torment seviyelerinde cunku life on hitle ve regenle LS'nin 10 da biri gelir anca lvl 70'te. Kocaman kocaman hp pool'larimiz gittigi yere kadar goturecek bizi, bittiginde de bitecek ama diyorum ya hem facetanking yapip hem dps yapmak nearly impossible olacak. O yuzden RoS baska bir oyun, grafikleri diablo 3 evet ama kafasi apayri ve 70'te gercekten eglendirecek gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Kadala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 GF daha bi şıkır şıkır niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Şu ssteki ise gamble mantığı olmamış gold basmak lazım bu işe gold.Çatır çatır tüm paranı harcayıp bi bok çıkmayınca ağlayacaksın ya da tam tersi :D Ama olsun gamble şart ya farklı bir hava katıyor olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Gamble'ın olduğunu bilmiyordum. Çok iyi oldu bu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Remus said: Ah bariz diablo 3'ün getirdiği en iyi şeydi. Yani ben baya eğlendim ucuza al pahalıya sat felan zevkliydi. Özellikle kullanılan itemların bop olmaması baya kötü etkiledi ekonomiyi. Ama yani baya zevkliydi ilk 1-2 ay, hatta rmah çıktıktan 1 ay sonrasına kadar baya zevkle oynadım oyunu. Item loot sisteminin bu kadar içler acısı olmasının nedeni de ilk başta oyunu AH düşünerek hazırlamış olmalarıydı, Loot 2.0 ile normal Diablo keyfine döndü sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 aynen ben mesela okadar zaman oynamayıp sistem bu şekilde olduğu için oyunu satın aldım, warrior ile oynarken int item düşmesinin neresi zevkli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar