Namessar Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bu arada ekleyeyim, yanlış anlayan olmasın, level 1 char icin konusuyoruz. paragon leveling degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 patch cok iyi olmus ya. akiyor oyun. ros almak farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 clan kurdunuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?85,7485835 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 haftasonu biraz bakındıkda ben mantığı anlamadım, şimdi karakter 60 dı ama eski gearı yeni düşen gearlara göre baya kötüydü. ortalama bir gear topladım, torment 2 yapabilir hale geldim ama torment 2 i yavaş yapıyorum barbarianla. dps/survival dengesi iyi kurulmuş olmasına rağmen dps düşük kalıyor bir sürü buildle. itemlarım ortalama ama iyi değil, sebebi bu. sıkıntımın olduğu noktaya geliyorum, saatlerce oynadım torment 1 ve 2'de oyuna ilk girdiğim 5 saatte düşenlerden başka upgrade bulamıyorum. ah'de falan baya bir şey aldım düşmeyen slotlara ve baya vakit harcadık ama yok yani düşmüyor upgrade. onlarca sarı, belki 10'a yakın legendary düşürdüm. burada kriter nedir, yani lootun qualitysini ne belirliyor? torment zorluk kademesi mi? torment 2'de 1h ler düşüyor 600-900 dps, 2h ler düşüyor belki 1-1.1k. satılan itemlara bakıyorum 1.6k'a 2h var, 1.3'e 1h var. pahalı olanlarda değil bunlar. itemization progressi yeni sisteme göre nasıl ilerliyor? torment 1'e başlar, torment 2'e item dizer, sonra torment 2'de daha iyi itemlar düşer torment 3'e geçersin şeklinde mi yoksa başka bir element var mı? bir de item kasarken nasıl kasmalı? boss runlar hala mantıklı mı yoksa moblara - questlere mi oynamalı? ps: duo oynuyoruz bu arada, yanımdaki kişide wizard, efektif t2 sololuyor ama t3 sololayamıyor (efektif bir şekilde). saatlerce t2'den bir tane upgrade bulamadı o kadar droba rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Çok bayık olmuş insan bir iki random map koyar. Ayrıca ilk çıktığında 2.5M harcayıp yaptığım herşeyi sololayan wizardim çöp olmuş çok canım sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 arka sayfada piç oldu, biri vakti olduğunda yanıtlarsa sepetine basarım rep'i. bingildak said: haftasonu biraz bakındıkda ben mantığı anlamadım, şimdi karakter 60 dı ama eski gearı yeni düşen gearlara göre baya kötüydü. ortalama bir gear topladım, torment 2 yapabilir hale geldim ama torment 2 i yavaş yapıyorum barbarianla. dps/survival dengesi iyi kurulmuş olmasına rağmen dps düşük kalıyor bir sürü buildle. itemlarım ortalama ama iyi değil, sebebi bu. sıkıntımın olduğu noktaya geliyorum, saatlerce oynadım torment 1 ve 2'de oyuna ilk girdiğim 5 saatte düşenlerden başka upgrade bulamıyorum. ah'de falan baya bir şey aldım düşmeyen slotlara ve baya vakit harcadık ama yok yani düşmüyor upgrade. onlarca sarı, belki 10'a yakın legendary düşürdüm. burada kriter nedir, yani lootun qualitysini ne belirliyor? torment zorluk kademesi mi? torment 2'de 1h ler düşüyor 600-900 dps, 2h ler düşüyor belki 1-1.1k. satılan itemlara bakıyorum 1.6k'a 2h var, 1.3'e 1h var. pahalı olanlarda değil bunlar. itemization progressi yeni sisteme göre nasıl ilerliyor? torment 1'e başlar, torment 2'e item dizer, sonra torment 2'de daha iyi itemlar düşer torment 3'e geçersin şeklinde mi yoksa başka bir element var mı? bir de item kasarken nasıl kasmalı? boss runlar hala mantıklı mı yoksa moblara - questlere mi oynamalı? ps: duo oynuyoruz bu arada, yanımdaki kişide wizard, efektif t2 sololuyor ama t3 sololayamıyor (efektif bir şekilde). saatlerce t2'den bir tane upgrade bulamadı o kadar droba rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Özel bir durum yok aslında, tamamen bal yani. Standart H&S mantığı. Elindeki itemlere neye izin veriyorsa o seviyede oynamak gerekiyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Buraya yazıyorum, şimdi yoklukta hayvan gibi oynuyoruz, bir ay sonra expansion çıktığında hepimiz EUH OYNADIK İŞTE 40 EURO PARA VERMEYE GEREK YOK LAN dicez. Şimdi loot yeniyken bayıla bayıla oynuyoruz, 2-3 hafta sonra çükütayın über kemeri dışında düşen bütün legendary beltlere saydırıcaz. Olcak bunlar muhtemelen :p 40 $ fiyatı EUya direk 40 euro diye dayamalarına biraz daha sövülsün yeterince sövülmedi diğer başlıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bingildak said: arka sayfada piç oldu, biri vakti olduğunda yanıtlarsa sepetine basarım rep'i. bingildak said: haftasonu biraz bakındıkda ben mantığı anlamadım, şimdi karakter 60 dı ama eski gearı yeni düşen gearlara göre baya kötüydü. ortalama bir gear topladım, torment 2 yapabilir hale geldim ama torment 2 i yavaş yapıyorum barbarianla. dps/survival dengesi iyi kurulmuş olmasına rağmen dps düşük kalıyor bir sürü buildle. itemlarım ortalama ama iyi değil, sebebi bu. sıkıntımın olduğu noktaya geliyorum, saatlerce oynadım torment 1 ve 2'de oyuna ilk girdiğim 5 saatte düşenlerden başka upgrade bulamıyorum. ah'de falan baya bir şey aldım düşmeyen slotlara ve baya vakit harcadık ama yok yani düşmüyor upgrade. onlarca sarı, belki 10'a yakın legendary düşürdüm. burada kriter nedir, yani lootun qualitysini ne belirliyor? torment zorluk kademesi mi? torment 2'de 1h ler düşüyor 600-900 dps, 2h ler düşüyor belki 1-1.1k. satılan itemlara bakıyorum 1.6k'a 2h var, 1.3'e 1h var. pahalı olanlarda değil bunlar. itemization progressi yeni sisteme göre nasıl ilerliyor? torment 1'e başlar, torment 2'e item dizer, sonra torment 2'de daha iyi itemlar düşer torment 3'e geçersin şeklinde mi yoksa başka bir element var mı? bir de item kasarken nasıl kasmalı? boss runlar hala mantıklı mı yoksa moblara - questlere mi oynamalı? ps: duo oynuyoruz bu arada, yanımdaki kişide wizard, efektif t2 sololuyor ama t3 sololayamıyor (efektif bir şekilde). saatlerce t2'den bir tane upgrade bulamadı o kadar droba rağmen. Abi düşen itemdan ziyade beyazları topla salvage et archon gear yap. Bracer, glove, shoulder, chest en iyi itemlar öyle yapılıyor. 4'ü için biraz farmla. Zaten onları farmlarken hem key düşürür hellfire ring'i yaparsın hem de legendary; set vs. düşer. Yeterince iyi proclu craftların ve iyi bir main/off handin olduğunda t4 yapabilir hale gelirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 eyvallah infernal key yapıp ring'i craft edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Ring olayı bu ara biraz alingirli yalnız. Torment6da craft parçalrının düşmesi %50 chance mı ne diye blue post vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 5 nv toplamaya gerek kalmadığı için bol bol yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Buff geldi %50 xp *Bonus XP ends March 24, 2014. The +50% Boost applies to the PC and Mac only. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 tormentten vs gelen 1600 ün üstüne mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Ya bu patchle gelen bütün yeni legendaryleri classlara göre gösteren bir yer yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Sparkcaster said: tormentten vs gelen 1600 ün üstüne mi bu Evet üstüne, community event olarak buff görünüyor karakterde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Tori said: Ya bu patchle gelen bütün yeni legendaryleri classlara göre gösteren bir yer yok mu? Ben de geçen merak edip araştırmıştım. battle.net'e daha hepsini koymamışlar, d3db.com'da da güncelleme yapılıyormuş yeni itemlar için. Sanırım expansion'ın çıkışını bekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Sparkcaster said: tormentten vs gelen 1600 ün üstüne mi bu Partide 5 kisi daha varmis gibi hesaplaniyor. 4 kislik partide 1600*1.3 degilde 1600*1.8 oluyor su an, exp cikana kadarda devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 1600 26000 civarı oluyo gem ve leoric signetle. 2 milyar xp/saate kadar çıkılır sanırım bi farm grubuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Tori said: Ring olayı bu ara biraz alingirli yalnız. Torment6da craft parçalrının düşmesi %50 chance mı ne diye blue post vardı. Torment 6'da da kabus gibi olur o bosslar. Hele zoltun kulle ııyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Sparkcaster said: 1600 26000 civarı oluyo gem ve leoric signetle. 2 milyar xp/saate kadar çıkılır sanırım bi farm grubuyla 2B xp zor gibi, yani mira farmla belki diyecegim ama gene zor, ac kapa vakit kaybediyorsun orda da. Chest run'la zaten imkansiz aramasi bulmasi elite'i cekmesi derken vakit aliyor. T6 Elite'leri ilk gunden peynir ekmek gibi kesince agir buffladilar su an inanilmaz vuruyor eliteler. Stun mtun yetmiyor keza env. dmg'lari dagitiyor adamlarin plague'dir thunderstorm'dur elektriktir. En baba monklar bile duramiyor onunde moblarin adam gibi, T6 büküyor. Bilemiyorum su an en iyi run gene mira gibi ama o da inanilmaz bayiyor, ben 10 tane ard arda yapamiyorum bunaliyorum direk. Ilk chest run cok iyiydi fixledikleri, 200+ mob kesmek icin full out kasiyorduk, 200'u kac gectik vs diye hirs yapiyordu insanda, nefes almadan oynatiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Hellfire ring için ne yapmamız gerekiyor 2.0.1 de? MPler kalktı Naphelem Valor kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Nv stack olayını kaldır eskiden ne yapıyorsan onu yapacan torment seviyede %25 den %50 ye kadar yükseliyor drop chance torment aralıklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Dun tavsiye uzerine archon recipelari aldim. Gear topladim baya. T1 baya faceroll otesi oldu 3 pack bile zorlamiyor. T2 buyuk ihtimal artik akici olacaktir. Hellfire ringe ggelince. Ilk iki anahtari t1 de ilk kesiste 3. Anahtari 2. Kesiste dusurdum. Design a gidecek vaktim olmadi ama anahtarlar cok kolay dustu t1 e ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar