moriarty Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 HoeZ said: ne zaman evlendin de cocuk haberi aldın çocuk seks yapınca oluyo abi evlenince vermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 arcane said: gençlerin dikkatine, forumdan prezervatif tavsiyesi alacak haldeyseniz yakın tarihte baba olmanız kuvvetle muhtemel sdfsdfds. abi tebrik ediyorum, gece gece kahkaha attırdın ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 arcane said: gençlerin dikkatine, forumdan prezervatif tavsiyesi alacak haldeyseniz yakın tarihte baba olmanız kuvvetle muhtemel sdfsdfds. Ben böyle gol görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 oha arkadaş. aylar falan da tutuyor. çocuğun rahme düşüş aşamasını belgelmiş herif forumda jsnfhjandfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 arcane said: gençlerin dikkatine, forumdan prezervatif tavsiyesi alacak haldeyseniz yakın tarihte baba olmanız kuvvetle muhtemel sdfsdfds. aggro reset:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Oğlumuz acele etmez ise 3 ay sonra dünyaya geliyor. Yaklaştıkça heyecan tavan yapmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 hoşçakalın topiğini açan arkadaş mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 pattisliborek said: Beyler şu an 3g ayfon ile yazıyorum banyodayım. Az önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Kız prezo taktırmadı. Şimdi içeri geçip prezolu denicem. İlk posta çok hızlı geldim ya Çocuk büyüğüdünde gösterirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 masa said: pattisliborek said: Beyler şu an 3g ayfon ile yazıyorum banyodayım. Az önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Kız prezo taktırmadı. Şimdi içeri geçip prezolu denicem. İlk posta çok hızlı geldim ya Çocuk büyüğüdünde gösterirsin. buna link yok di mi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 kiz ne guzel dusurmus kucaga elemani. helal olsun. tek seferde gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 bu hikayede kim kimi slikmis belli degil sdafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20100309031800/darkheresy/images/0/0c/Its_a_trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 neutrino said: masa said: pattisliborek said: Beyler şu an 3g ayfon ile yazıyorum banyodayım. Az önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Kız prezo taktırmadı. Şimdi içeri geçip prezolu denicem. İlk posta çok hızlı geldim ya Çocuk büyüğüdünde gösterirsin. buna link yok di mi dsf ayıp ettin nurcancım http://forum.paticik.com/read.php?20,7079429,7079906#msg-7079906 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 O degilde cocugu arcane koymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 mukemmelbiratlayis said: arcane said: gençlerin dikkatine, forumdan prezervatif tavsiyesi alacak haldeyseniz yakın tarihte baba olmanız kuvvetle muhtemel sdfsdfds. aggro reset:D ASDHUASHDUHA NİCKE BAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 pontipati said: neutrino said: masa said: pattisliborek said: Beyler şu an 3g ayfon ile yazıyorum banyodayım. Az önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Kız prezo taktırmadı. Şimdi içeri geçip prezolu denicem. İlk posta çok hızlı geldim ya Çocuk büyüğüdünde gösterirsin. buna link yok di mi dsf ayıp ettin nurcancım http://forum.paticik.com/read.php?20,7079429,7079906#msg-7079906 nurcan olduğunu bilsem verirdim linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 ben verdim linki lan zaten hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 04/11/2014 gunu saat 21.58'de Omerimiz dunyaya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 şu devirde çocuk yapmak büyük cesaret. allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Aluriel said: annesi belli mi? AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 tebrikler :)-D bu arada foto yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Ömer'e sağlıklı ve güzel bir hayat dilerim, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 hunharca gülecektimde gülemedim uzun ömürolu olsun oğlun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bu topic'e koymasın çocuğun fotosunu ya. İleride google image search gelişirse bir daha yüzüne bakamaz oğlunun hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar