khazadum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Selam, Abi felaket duygular içerisindeyim. Hanım 6 haftalık hamile ve ben Baba oluyorum. İçim içime sığmıyor lan vay anasını. Konu hakkında tecrübeli kişilerden bol bol yardım almak istiyorum. Hepinize benden bir baklava ısmarlayın. Sağolun teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 olur öyle, bide doğuma giderken ayakların tutmayacak, doğumdan sonra belki bir iki damla göz yaşı akıtırsın :) sonra gelsin eğlence bide tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 analı, babalı büyüsün. eminim güzel bir duygudur ve büyük bir sorumluluk gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 tebrikler. bilal gibi yetiştirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 tebrikler, hayırlı bir insan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 sağlıklı ve güzel bir gelecek dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 tebrikler, vatana hayırlı bir evlat yetiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ben alıştım artık baba olma duygusuna. forumda 7 8 tane oğlum var. zar zor büyütüp bu yaşlara getirdim kerataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Abi yengenin ruhi durumları günden güne değişebilir, git geller olabilir alışık olmadığın şekilde davranabilir biraz alttan alacaksın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ben de böyle acayip duygular içerisine girecek miyim acaba çok merak ediyorum ya. yaşamayan bilemiyor galiba. heyecan yapmayacakmışım gibime geliyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 tebrikler, analı babalı büyüsün şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yannış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 hayırlı olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Abow milletin cocugu oluyor yav. Ufakliga simdiden hayatinda mutluklar, sana ve esine simdiden onumuzdeki 1-2 sene icin sabir dilerim. Cok ihtiyaciniz olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Tebrikler 1 sene felam yenge ne derse eyvallah dicen. afedersni ağzına sıçsa bişi deme ota boka ağlayabilir, alttan al aman diim sinir felam yapma, baarma. işler boka sarabilir. çok değişik bi zaman bu hamilelik, doğum felam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 tebrikler şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Analı babalı dedeli nineli büyüsün abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun, allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 congratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 hayırlı olsun; kardeşimin çocuğu oldu ağladım ben baya.kendi çocuğum olursa naparım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 kozalak said: ben de böyle acayip duygular içerisine girecek miyim acaba çok merak ediyorum ya. yaşamayan bilemiyor galiba. heyecan yapmayacakmışım gibime geliyor nedense. Abi ben çocukluğumda bile sakin bir kişiliğe sahiptim. İnanılmaz bir duygu umarım sende yaşarsın. Kendimi tanıyamıyorum. İçim içime sığmıyor. Umarım herşey yolunda gider bir sıkıntı yaşamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Osuran_boğa said: hayırlı olsun; kardeşimin çocuğu oldu ağladım ben baya.kendi çocuğum olursa naparım bilmiyorum cevabı nikinde gizli. asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar