LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 "Towards the end of last year, the developer revealed they have been working on “the next version of a famous IP” since June 2010. According to sources, we have been told this is Red Dead Redemption 2." http://emgn.com/gaming/rumor-red-dead-redemption-2-coming-to-next-gen/#0BEAaysId1pcxiB0.99 Biraz erken thread için ama bariz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=pWZu96Qwwjw böyle komik şeyler var mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Şu oyun rafta tozlandı artık oynamalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 pc ye çıksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 PCYE ÇIKARIN PEZEV*NKLER RAGE AÇTIM KUSURA BAKMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ben de yarıda bırakmıştım. bi ara vakit bulup baştan başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 sunun mmorpg si yarar ortaligi. bu kadar uygun settings yok. mexicali amerikali kizilderili bas 3 faction anam anam.. avcilik, kamp, dag tepe senin zaten, kuslari vur kasabalara gir. off of. birde kullan tatooine renk paletini (favori gezegenim) oleyim ugrunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 raidlerde de fransiz, ingiliz ordusu dovelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Madcat said: http://www.youtube.com/watch?v=pWZu96Qwwjw böyle komik şeyler var mıymış şunu oynayan tam bir gerizekalı. gülüşünü silkeleyeyim yemin ederim sinirim bozdu akşam akşam beyinsiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aquila said: raidlerde de fransiz, ingiliz ordusu dovelim. hmm raidleri dusunmedim :D olmayiversin ya da piskopat silahsorler olsun dedigin gibi grup savasida mumkun tabii. baska ne olabilir raid icin.. hmm bunun eklentisinde zombiler var :D red dead redemption 1 in expansionu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 RDR2 ps4e geldiğinde karım beni net boşar ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ilkini oynayamadık :( pc master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bu, dark souls, last of us ve bir kaç oyun için daha ps 3 aldım bitirdim sattım, şimdi tam zamanı bence bu işler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aynen katiliyorum. bende ilk ciktiginda almistim oyle atil duruyordu. 10 senelik konsolun en iyi oyunlarini cektim attim icine basindan kalkilmiyor. birde sunu fark ettim en azindan bende, assassins creed ornegin pcde oynayamadim ben ama bunda daha rahat eglenceli geldi. sanirim konsola yapilip pc ye aktarinca etkisimi yitiyor nedir anlamadim. hersey yatarak oynamada sanirim, koltuk olayi bitiriyor. koltuk gamer. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 abi tabiki bu tarz oyunları konsolda oynanır, pc pc diye bi taraflarını yırtan pc'cilere söylüyorum, get consoled! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 benimde yarim kaldi bu ya, kaldigim yerden devam etmek lazim.. yalniz su keltos cok pis sinir etti beni oyundan soguttu resmen sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Smoke said: RDR2 ps4e geldiğinde karım beni net boşar ya :/aynen ya western de sevmiyo zaten ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 dizi saatlerinde oynamaca yaparız biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abaw.. kocalar bitmis. dizi saatinde oyun oynamalar, oyun yuzunden bosamalar, kocasinin zevkini istemeyenler. laptoptan, padden, pc den izlesinler abi. mis gibi sen rahat o rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar