Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Hangi oyun olsun quest logu açında oradaki 64646320321 quest direk intihar sebebi. Senelerdir sırf şu olay yüzünden oyun oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Ben alırsam PvP'si için alacağım, 40v40 warplot clusterfuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Oyun o kadar bağladıkı beni 2 gündür girmiyorum :P birde deluxe aldım gaza gelip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 hangi ırkla oynuyodun linderoth ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Abi quest ler elbette bir eso değil ama yok path quest leri yok challlanglar bilmiyorum sarıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ravenous da exile dim stalker açtım en son ama mortisin dediği gibi artık bünye kaldırmıyor sağ taraf quest dolu mapı açıyorsun boğuluyorsun filan yetemiyorum artık birde tek başına sıkıyor hoş guild olsa ne olacak yine solo kasıcan :P diablo daha rahat vur kır gidiyorsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi bak sana bi tavsiye.. Tam benim bayık modumdaymışsın bende mordesh stalker açmıştım.. Şimdi Human açtım ve medic oynuyorum. İnanılmaz keyifli oldu oyun..O mordesh bi uyuzluk var.. Movement olsun tripleri yürüyüşü falan human açınca sanki bambaşka bi oyun oynuyomuş gibi oldum. Oyun şuan Teamfortess'ın mmorpg olmuş hali gibi human oynarken =) bide medic alınca tam oluyo edit : mortis ne ya mordesh dicem işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi madem hepimiz aynı nedenden dolayı bayabiliyoruz şöyle bir guildi kuralım da ortak chatimiz olsun oyun oyunda, arada onun geyiğini falan yaparız, yakın levelda adam varsa da bir aksiyona falan gireriz en kçtü parti atarız etrafta mob keseriz falan ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 gönderin bana gold kuralım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Guild kuracak para çıkana kadar Chat odası kurun işte Paticik diye. Aynı gchat gibi işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ne kadar gerekiyor ? ben bilmiorum ne kadar param birikti level 7 de hehe, 3-5 ability satın aldım başka para gitmedi die hatırlıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 gelsene =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ofisteyim ya giremiorum oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Guild kurma 10g. İlk mount 10g. İlk mountu alabilmek için, o level gelene kadar herşeyi satmak gerekiyor denmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Gangren said: Guild kuracak para çıkana kadar Chat odası kurun işte Paticik diye. Aynı gchat gibi işliyor. circle kuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 nickleri yazın invite edeyim circle a mortiss'e attım alla alla does not exist diyor online olması gerekiyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 nickimin mortiss olması çok üzücü bi de karakteri yaratırken tipi seçip oradan customize mı edioduk onu unuttum, random atanan tiple başladım karaktere ben sandım 1 sonraki ekranda tipimi seçtirecek. kızıl saçlı koca burunlu çilli emo saçlı ve yeşil gözlü , irlandalı bi human medic açmış oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 MortiSSSSS benimde oynadığım karakter bingildak ya, ne koysam ne koysam derken kaan bekliyordu aman dedim bingildak yazdım geçtim. yabancılar yine bing deyip duracak arama motoru gibi. musallat olan türkler cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 oyunda olanlar "bingildak" a msj atsın circle a invite atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ben halen guestim NO FRIENDZ 4 ME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 drea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Gangren said: Guild kurma 10g. İlk mount 10g. İlk mountu alabilmek için, o level gelene kadar herşeyi satmak gerekiyor denmişti. yok abi. birikiyor rahat rahat. her yeni gelen skilli almayacaksınız ama. sadece kullanacaklarınızı alın skiller pahalı. onun dışında ben craft yaptım. ev dizdim. hala mountluk para var. ev mev craft uğraşmazsan mount+guild olur rahat. Daha ah ile de uğraşmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi hayatımda gördüğüm en kötü support team. 1 ticket'a 3 gün dönemediler. Aynı mail'i atıyorlar "ilgilnecek-ilgilenecez" spam'a bağladılar. bir mmo keyfimiz vardı p.. ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 LAN PVP NE EĞLENCELİYMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 serverlar mı gitti ? bağlanamıyorum bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar