Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

housing sistemi acayip eglenceli ya .. oyunu süper yapmışlar abi. ilerledikce level olarak iyice üstüne üstüne geliyo herşey.. ulan şunuda yapsam hay bunuda yapsam ama ilk şunu yapayım falan..
Felaket eglenceli şuan.. wow un vanilla zamanları gibi.

Abi biri şu Fabkitlerin nasıl kullanıdıgını sölesin alla aşkına bulamadımş. Base Level dedigi şeylemi alalaklı acaba kullanamama olayı
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th said:

Aldığıma pişman oldum bu oyunu hiç sarmadı bayık birşeyler yapıyorsun ama ne yaptığını kendinde anlamıyorsun combat sistemi neden böle turn based gibi anlamadım ahaha parama yazık oldu neyse

Lind3r0th said:

Nerde oynuyorsunuz siz solo oynadıgım ıcınde olabılır soleyınde orda baslıyım outdoor pvp den nefret ederım ama artık yapacak birşey yok :) guilde filan da alın mahskd

Lind3r0th said:

Turnbased değilde combat sistemi hoşuma gitmedi ısınamadım oyuna wow dan sonra çoğu mmo sarmıyor zaten combat sistemi olsun diğer şeyler olsun :( neyse diablo da takılayım ben :)

Beynim patladı.

Wildstar'ı da 1.5 saat falan oynadım çok beğenmedim açıkçası da combatı falan güzel hiç değilse, assigned tuşlara düzgün zamanda basma combatı değil.

Ama KARI oyunu işte KARI
Sosyal ağlarda paylaş

OYNAYACAKSIN

bu arada options'da hold to cast continuously diye bir özellik var, 1'e basılı tutarsan 1'deki ability'i sürekli kullanıyor. sürekli tek tek basan nooblar varsa. betada falan birkaç kere yazmıştım.

bu arada ben exile'a geçtim adasd

domi fena eziliyor dediler bendeki gençlik ateşi de kalmadı bu oyunu bozarım diyemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...