nienna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 clone wars ost ile deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ravenious Exile tarafındaki arkadaşlar friend liste ekleyebililer beni, dungeon olur open pvp olur bg olur, her türlü aktivitede yardıma hazırım... ign: shopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Turnbased değilde combat sistemi hoşuma gitmedi ısınamadım oyuna wow dan sonra çoğu mmo sarmıyor zaten combat sistemi olsun diğer şeyler olsun :( neyse diablo da takılayım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Arkadaşlar Contagion-EU exile tarafında oynayan varmı? varsa ekleyebilir nick: Gaddar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 housing sistemi acayip eglenceli ya .. oyunu süper yapmışlar abi. ilerledikce level olarak iyice üstüne üstüne geliyo herşey.. ulan şunuda yapsam hay bunuda yapsam ama ilk şunu yapayım falan.. Felaket eglenceli şuan.. wow un vanilla zamanları gibi. Abi biri şu Fabkitlerin nasıl kullanıdıgını sölesin alla aşkına bulamadımş. Base Level dedigi şeylemi alalaklı acaba kullanamama olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Nerde oynuyorsunuz siz solo oynadıgım ıcınde olabılır soleyınde orda baslıyım outdoor pvp den nefret ederım ama artık yapacak birşey yok :) guilde filan da alın mahskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 sen artık hakkını kaybettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Lind3r0th said: Aldığıma pişman oldum bu oyunu hiç sarmadı bayık birşeyler yapıyorsun ama ne yaptığını kendinde anlamıyorsun combat sistemi neden böle turn based gibi anlamadım ahaha parama yazık oldu neyse Lind3r0th said: Nerde oynuyorsunuz siz solo oynadıgım ıcınde olabılır soleyınde orda baslıyım outdoor pvp den nefret ederım ama artık yapacak birşey yok :) guilde filan da alın mahskd Lind3r0th said: Turnbased değilde combat sistemi hoşuma gitmedi ısınamadım oyuna wow dan sonra çoğu mmo sarmıyor zaten combat sistemi olsun diğer şeyler olsun :( neyse diablo da takılayım ben :) Beynim patladı. Wildstar'ı da 1.5 saat falan oynadım çok beğenmedim açıkçası da combatı falan güzel hiç değilse, assigned tuşlara düzgün zamanda basma combatı değil. Ama KARI oyunu işte KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 OYNAYACAKSIN bu arada options'da hold to cast continuously diye bir özellik var, 1'e basılı tutarsan 1'deki ability'i sürekli kullanıyor. sürekli tek tek basan nooblar varsa. betada falan birkaç kere yazmıştım. bu arada ben exile'a geçtim adasd domi fena eziliyor dediler bendeki gençlik ateşi de kalmadı bu oyunu bozarım diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bizde de exile eziliyor emkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 drea benim nick, ekleyin, para gönderin guiild kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ben de mi baksam mı ya... alpha mı beta mı ne hesabım vardı girilmiyor di mi onunla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 guest key var 7 gün beleş oynuyosun açarsan ravenous exile aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ravenous da exile oldum nickim shindei :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 şimdi de account suspend oldu gold selling den allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 abi o işlere bu kadar erken girilmez.. şu oyun baya bi subs alsın kontrolden çıksın iyice o zaman satın ne satıcaksanız hepi topu 3 realm var lan zaten.. bu adamlar gece gündüz burda yatıyodur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ravenous da exile olarak tek başıma savaşıyorum tutun elimden lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ravenousda baya pati oldu. Ben çok fazla ilgilenemiyorum. İlgilenebilcek biri guild açsada bi komün olsak toplansak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 7 gün doldu. 16 granok bıyıklı warrior dayı gibi duruyor orada giremiyorum gözler dolu. oyun iyi bu arada. baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 guest keyi olan var mi bakicam begenirsem devam edesim var bide engineer yada stalker dusuneyorum keyifli mi durumlar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 hayatımda ilk defa türkiyeden stabil şekilde 40 ms le mmo oynadım lan, ne güzel bir duyguymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Haftada 1 gun oynayabiliyorum resmen ya. Dün gene 12.5da dondüm eve isten. Hala 19 levelim. Bu kadar oynamak istedigim ama oynayamadigim oyun uzuuun zamandır yoktu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bingildak said: guest key var 7 gün beleş oynuyosun açarsan ravenous exile aç hani key? bi de kutunda büyük hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 i7 4700mq 2.4 işlemci nvidia gtx765 16gb ram ile oyun medium ayarlarda kasıyor arkadaş notebookla oyun oynanmazmış ben bunu anladım. Ama enteresan bir kasış böyle biyere bakarken 50 fps olan oyun kafayı çevirip başka biyere bakınca 10 fps'e düşüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 i5 2550k , gtx560 ti ve 4 gb ramle 50-60 fps arası highda oynuyorum. Laptop almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar