lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 nasıl migrate yapıyoruz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 hayda ravenousta full bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 lord_gorthaur said: nasıl migrate yapıyoruz??? free migration geldiyse senin server için karakter seçme ekranı-->sağ üst köşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 rave full ama 10 dk sıra verdi bana şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 abi char seçme için 2 saat bekliyoruz / migrate içinde 24 saat olabilir diyorlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Zhur dayım kafam rahat ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Rav'de 15 dk sıra var, kabul edilir bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 hazakı bıraktım bende rav'a geçiyorum ya :( yeni çar açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 dominion a gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 dominion suxor exile seçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ok domi açıyom / nick TalaT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 oh be. contagion'a geçtim. mis gibi. sıra yok birşey yok. medium server. 1-2 aya max heavy olur. rahat rahat oynarım. hazak çekilecek çile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 evim fakir evim http://i.hizliresim.com/NVdXYO.jpg http://i.hizliresim.com/oQa5zm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ctrl f1 yapsanız ya istanbul superonline pingleri nasıl? archeage'de de kaç gecedir pingler deli artıyor. bugün guest keyle wildstar'a girdim sabah 50 olan ping şimdi 120 görünüyor. battleping'e laf attım ama akşamları default bağlantı sıçıyor sanki. sizde pingler nasıl? istanbul, superonline fiber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ttnet hipernet ile 56ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 demin çıkarken benimki de 60 lara düştü. akşam 7 - 11 arası gg oluyor kaç akşamdır anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Birkaç fotoğraf paylaşayım, oyun hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler grafiğin güzelliğini de görmüş olsun. Üstüne basınca fotoğraflar büyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 cimler, taslar filan muhtesemmis gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bemre said: Birkaç fotoğraf paylaşayım, oyun hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler grafiğin güzelliğini de görmüş olsun. Üstüne basınca fotoğraflar büyür senin grafikler ultra leşde herhalde yada biri gelip tüm o çimleri ezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 oyunda memory leak problemi var, 1 saat falan oynadiktan sonra ram kullanimi 8gblara vuruyor. simdilik cleanmem ile sorunu cozebildim ama acil kesin cozum lazim betada da vardi bu olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 29 oldum oyun cok zevklı cok.. alın la bu oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 knox said: oyunda memory leak problemi var, 1 saat falan oynadiktan sonra ram kullanimi 8gblara vuruyor. simdilik cleanmem ile sorunu cozebildim ama acil kesin cozum lazim betada da vardi bu olay... 3~ saattir açık ram kulalnımı 3,4gb. sende sorun olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 knox said: oyunda memory leak problemi var, 1 saat falan oynadiktan sonra ram kullanimi 8gblara vuruyor. simdilik cleanmem ile sorunu cozebildim ama acil kesin cozum lazim betada da vardi bu olay... ekran karti driverlarindan kaynaklanan bir leak var diye okumustum bi arastir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 guest passlerin hepsi kullanilmis :( guest pass plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 grafikler gerçekler en son izlediğim looney tunes çizgi filmindeki gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar