Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ctrl f1 yapsanız ya istanbul superonline pingleri nasıl?

archeage'de de kaç gecedir pingler deli artıyor. bugün guest keyle wildstar'a girdim sabah 50 olan ping şimdi 120 görünüyor. battleping'e laf attım ama akşamları default bağlantı sıçıyor sanki.

sizde pingler nasıl? istanbul, superonline fiber.
Mesaj tarihi:

Birkaç fotoğraf paylaşayım, oyun hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler grafiğin güzelliğini de görmüş olsun. Üstüne basınca fotoğraflar büyür

Mesaj tarihi:
bemre said:

Birkaç fotoğraf paylaşayım, oyun hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler grafiğin güzelliğini de görmüş olsun. Üstüne basınca fotoğraflar büyür

senin grafikler ultra leşde herhalde yada biri gelip tüm o çimleri ezmiş.
Mesaj tarihi:
oyunda memory leak problemi var, 1 saat falan oynadiktan sonra ram kullanimi 8gblara vuruyor. simdilik cleanmem ile sorunu cozebildim ama acil kesin cozum lazim betada da vardi bu olay...
Mesaj tarihi:
knox said:

oyunda memory leak problemi var, 1 saat falan oynadiktan sonra ram kullanimi 8gblara vuruyor. simdilik cleanmem ile sorunu cozebildim ama acil kesin cozum lazim betada da vardi bu olay...

3~ saattir açık ram kulalnımı 3,4gb. sende sorun olmasın?
Mesaj tarihi:
knox said:

ekran karti driverlarindan kaynaklanan bir leak var diye okumustum bi arastir bence
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...