aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 neutrino said: Yarın öbürgün f2p olursa 45€ boşa gitmiş gibi hissedeceğim alırsam ya.. bekle o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Buldunuz killisini ariyonuz valla temiz oyun iste, basin gecin tatava yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 open beta bitişiyle head start arasında Ops Week diye bir uygulamala başlatıyorlar, kendi belirledikleri zamanlarda, bazı şeyleri denemek için belli sürelerde serverları açacaklar, hatta yeni serverlar da olacakmış. detayı için : https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/49028-ops-week-faq/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=1IgVS9yNFGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Patch gelmiş, abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 oha 2.7gb patch gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Serverlar açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 targete class iconu konmuş iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bayağıdır betayı oynayamadım forumu da takip edemiyorum. pre order yapıyım diyorum hangi site en uygun fiyatlı şu an? bir de son patchlerde optimizasyonda gelişme oldu mu? open beta öncesinde kasıyordu bayağı yüksek ayarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Aral'ın fiyatı iyi. Geç getirdiler yoksa ben Aral dan alırdım. pepsi şifresi fln girilince fiyat daha da aşağı düşüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Argoel said: Teşekkürler greenman den aldım. Devam ediyormuş bu arada ihtiyacı olan olursa %20 indirim kodu FUSWJT-B1DU64-JBV8UY bitmediyse burası uygun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 greenmangaming 100 küsür tl'ye geliyor aldım oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 pepsi kodu ile bir yerde 88tl ye geliyormuş. Aralmıdır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 pepsi kodu gönderin bana alayım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 aralda geliyor galiba öyle. headstart kaçıyor + kargo bekliyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Serverlar açık wipe gelmiş... son büyük patch ten sonra grafik performansı iki katına çıkmış direkt. gtx 660 ekran kartı ile 70 fps oynuyorum maximum grafik ayarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 performans sorunu düzelmiş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 warrior power strike hızlandırılmış iyi olmuş. server wipe değil de bütün herşey tek serverda toplanmış galiba benim eski charlar hepsi tek serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Aralda acaba kod gönderiyorlar mı headstart için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Oyunu denemek için yükledim bugün karakter açma ekranından ileri gidemedim resmen. Bütün raceler niye kambur,belleri içeri doğru göçük ve ince belliler? Resmen rahatsız etti kendime göre race bulamadım. Cassian açıyım dedim oyuna bir girdim adam sağ sol sekerek yürüyor basur gibi. Bir tek ben mi rahatsız oldum bu olaydan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Oyunun mizacı öyle aslında. Daha çok çizgi film havasında grafik ve animasyonlar. Daha age of conan tarzı gerçekçi grafik arayanlar için çok hoş gözükmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Yanliz degilsin, almadim su yuzden bana berbat geliyor karakterler ve animasyonlari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bi almak lazım ya her halükarda :) Aral ile konuşayım olmazsa bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 http://www.greenmangaming.com/ bu siteye bakıyorum şuanda. buradan hiç oyun almadım. güvenilirmi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar