Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
open beta bitişiyle head start arasında Ops Week diye bir uygulamala başlatıyorlar,

kendi belirledikleri zamanlarda, bazı şeyleri denemek için belli sürelerde serverları açacaklar, hatta yeni serverlar da olacakmış.

detayı için : https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/49028-ops-week-faq/
Mesaj tarihi:
bayağıdır betayı oynayamadım forumu da takip edemiyorum. pre order yapıyım diyorum hangi site en uygun fiyatlı şu an?

bir de son patchlerde optimizasyonda gelişme oldu mu? open beta öncesinde kasıyordu bayağı yüksek ayarlarda.
Mesaj tarihi:
Serverlar açık wipe gelmiş... son büyük patch ten sonra grafik performansı iki katına çıkmış direkt. gtx 660 ekran kartı ile 70 fps oynuyorum maximum grafik ayarlarında.
Mesaj tarihi:
Oyunu denemek için yükledim bugün karakter açma ekranından ileri gidemedim resmen. Bütün raceler niye kambur,belleri içeri doğru göçük ve ince belliler? Resmen rahatsız etti kendime göre race bulamadım. Cassian açıyım dedim oyuna bir girdim adam sağ sol sekerek yürüyor basur gibi. Bir tek ben mi rahatsız oldum bu olaydan?
Mesaj tarihi:
Oyunun mizacı öyle aslında. Daha çok çizgi film havasında grafik ve animasyonlar. Daha age of conan tarzı gerçekçi grafik arayanlar için çok hoş gözükmeyebilir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...