Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 iyide oyun ilk açıldığı saniye girip nihilium diye guild açamamasına ne engel olucak ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 son 3 sayfada donen muhabbet http://i.imgur.com/r3etimq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Oyuna dönelim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Ha bu arada ANNEN guild ismini ben aldım lazım olursa söyleyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ""ANNE" dalga gecilebilecek bir kelime degil diye dusunuyorum yakismadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ya bu forumtr, donanımhaber göçü ne zaman başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 adam nadastan taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 sleeper agent demek ki bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 beyler şimşekleri üstüme çekmek istemiyorum fakat bu oyun meh be kardeşim.. niye wow oynamayıpta bunu oynayayım veya 15 gun sonunda sacma sapan questleri yapmak zorunda kalacam yine.. zaten karton grafik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 raid seviyesi ve kombat dışında wow'dan pek farklı değil zaten. üzerine bir şey çekecek bir durum yok, betaya girdiğim 2013 kasımından beri bu başlıkta yazıyorum bu durumu. wow'dan sıkılmış adama güzel bir alternatif işte. hepimizin eski, püskü ama sağlam ayakkabıları var ama gidip yenilerini alıp giyiyoruz çünkü değişiklik iyidir. 10 yıldır sıkılmadıysan aynı dünyadan wildstar'ın öyle sana sunacağı çok bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 wowda bu kadar action öğelerri olsa bunu oynamazdım. ayrıca cartoon grafikler babında wowdan daha fazla o yüzden ben de nasıl bir oyuncu tepkisiyle karşılaşacak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 deluxe paket alanlar bir bakabilir mi? deluxe diye aldım ama account sayfasında böyle gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Bende Deluxe olarak gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 o sayfa neden türkçe ya ingilizce de İ diye bir harf var mı? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 @Trias Ben de deluxe aldim, goruntu su sekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 oyunu alanlar, en uygun nerede satılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 greenman gamingde %20 discount voucher'i vardı ama hala var mı bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Teşekkürler greenman den aldım. Devam ediyormuş bu arada ihtiyacı olan olursa FUSWJT-B1DU64-JBV8UY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 addonlarla ilgili bi sorum var, mesela Bijplates'i indirdim, isimlerle ilgili ayarları yapıyorum ama oyunu her kapatıp açtığımda ayarlar default'a dönüyor tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum, var mıdır çözümü bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 bck said: beyler şimşekleri üstüme çekmek istemiyorum fakat bu oyun meh be kardeşim.. niye wow oynamayıpta bunu oynayayım veya 15 gun sonunda sacma sapan questleri yapmak zorunda kalacam yine.. zaten karton grafik.. WoD release gününe kadar insanları oyalasın diye var wildstar. Ben betasını beğenmiştim wildstarı ama hali hhazırda wow varken alıpta ilk günden oynamam bunu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 wow varken bu oyun 6 ay içinde f2p olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 oyuna vakit ayırana f2p sayılır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 takip ettiğim kadarıyla exile tarafı yoğun olacak gibi çogu guild exile tarafına geçiyor nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 sağlam göz lazım ya. 5-6 saat oynasam beynim yanar muhtemelen. Biraz yumuşatmaları lazım şu grafikleri. Wowda DK geldikten sonraki poligon artışlarında bu olmuştu. Ekran ayarlarını kısıyordum, heryerden kol bacak bişiler çıkyıordu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar