FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Bana saniyesinde geliyor mail. Spama düşüyor olmasın, gerçi bakıyorsundur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 yok ya spamda fılan yok.. geliyor da 1 saat sonra benim mailin host edildiği yerde sorun var heralde gmail filan kullanmıyorum kendi sitemin domaini ondan heralde .. mail gelene kadar gönderdiği kodun süresi bitiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Saolun beyler, bu arada oyunu yeniden mi indiriyor napıyor ? Sanki pathlemiyor gibi geldi not : birde ben de regionda na ve press var. bu cursede eu'da var diyor anlamadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 kaptim.. insallah ui yenilenmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 serverlar açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 degisiklik yok ui de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 beta yı oynamanın bir esprisi var mı? siteye bakarken gw2 indirimini gördüm :P. ilgilenen varsa 25$ yapmışlar gw2 yi bu haftalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Vayy iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Engineer ve spellslinger'i baya beğendim ama esper çok hoşuma gitmedi, oyun genel olarak çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Bana direk wow gibi geldi valla çok uzun dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Ben oturup alpha da beta da oynamadım fakat fikir sahibi olmak için twitch de takıldım. Baya yüksek seviyede insanlar vardı (karakterler silinmiyormu bilmiyorum). Fakat gördüğüm kadarıyla wow dan daha eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Medic açtım önce baya hoşuma gitti. Esper açtım sonra eh fena değil oynanabilir. Spellslinger deneyeyim dedim. Hoşuma gitti. Şimdi de Stalker deneyeceğim. Hoşuma giderse vah halime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Densiz said: (karakterler silinmiyormu bilmiyorum). Fakat gördüğüm kadarıyla wow dan daha eğlenceliydi. Karakterler silinmiyor.Oyun eğlenceli katılıorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 http://i.imgur.com/ASUkmar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 FesTivaL said: Densiz said: (karakterler silinmiyormu bilmiyorum). Fakat gördüğüm kadarıyla wow dan daha eğlenceliydi. Karakterler silinmiyor.Oyun eğlenceli katılıorum sana. nasıl yani betada kastığın karakterle oyuna başlayınca kaldığı lvl'den devam mı ediyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 abi sene 2014, come on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ben sadece bu haftaki son betayı oynadım ilk defa.. daha önceki oyunlarda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum... benim bildiğim oyun çıktığında baştan başlarsın, hatta pre order yaparak 3 gün önceden oyuna başlamanın anlamı da budur, önce lvl kasmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 oyun release olduğunda bütün beta/alpha karakterleri silinir/resetlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 e bu arkadaşlar karakterler silinmiyor diye neyden bahsediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 beta phaseleri arasında silinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 yeni acilmis eksikler var ama guzellesir umarim wildstar wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 isim ve guild register ile ilgili twit var WildStar @WildStar @crazed_aurin Pre-ordering will allow you to register names/guilds 2 weeks prior to head start. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 tinu said: nasıl yani betada kastığın karakterle oyuna başlayınca kaldığı lvl'den devam mı ediyor! Betada silinmiyor. Eksik yazmışım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 deluxe pre order yapıcam da var mı bildiğiniz indirimli bir yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar