Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok ya spamda fılan yok.. geliyor da 1 saat sonra benim mailin host edildiği yerde sorun var heralde gmail filan kullanmıyorum kendi sitemin domaini ondan heralde .. mail gelene kadar gönderdiği kodun süresi bitiyor :)
Mesaj tarihi:
Saolun beyler, bu arada oyunu yeniden mi indiriyor napıyor ? Sanki pathlemiyor gibi geldi

not : birde ben de regionda na ve press var. bu cursede eu'da var diyor anlamadm
Mesaj tarihi:
Ben oturup alpha da beta da oynamadım fakat fikir sahibi olmak için twitch de takıldım. Baya yüksek seviyede insanlar vardı (karakterler silinmiyormu bilmiyorum). Fakat gördüğüm kadarıyla wow dan daha eğlenceliydi.
Mesaj tarihi:
Medic açtım önce baya hoşuma gitti.
Esper açtım sonra eh fena değil oynanabilir.
Spellslinger deneyeyim dedim. Hoşuma gitti.

Şimdi de Stalker deneyeceğim. Hoşuma giderse vah halime.
Mesaj tarihi:
FesTivaL said:

Densiz said:

(karakterler silinmiyormu bilmiyorum). Fakat gördüğüm kadarıyla wow dan daha eğlenceliydi.

Karakterler silinmiyor.Oyun eğlenceli katılıorum sana.

nasıl yani betada kastığın karakterle oyuna başlayınca kaldığı lvl'den devam mı ediyor!
Mesaj tarihi:
ben sadece bu haftaki son betayı oynadım ilk defa..

daha önceki oyunlarda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum... benim bildiğim oyun çıktığında baştan başlarsın, hatta pre order yaparak 3 gün önceden oyuna başlamanın anlamı da budur, önce lvl kasmak için.
Mesaj tarihi:
isim ve guild register ile ilgili twit var

WildStar
‏@WildStar
@crazed_aurin Pre-ordering will allow you to register names/guilds 2 weeks prior to head start. :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...