dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Buradan devam. Tartışıcam diye saçmalayanlar için direk bölüm banı isteyeceğim sabah, az adam olun nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Umarım hakaret edenler için de aynı bani istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 spastik kambur karakter olayini kim soktuysa oyunlara boyu devrilsin. adam gibi yapin lan sunlari, iki buklum beli berkilmis karakterle kahramanlik mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Kayırıcam arkadaşlarımı, tanımadığım herkesi göndericem bölümden, maaşıma maaş katıcam, en güçlü ben olucam, egomu şişiricem, wildstar dev lerden gelen parayla da eso ce alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kahraman dediğinin yüreği güzel olur :P yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bitti abi olay. dert etme artik herkes anlasti sonunda. money is king. http://www.youtube.com/watch?v=cpbbuaIA3Ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kanuniye credd satarak game time alicam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 aquila said: spastik kambur karakter olayini kim soktuysa oyunlara boyu devrilsin. adam gibi yapin lan sunlari, iki buklum beli berkilmis karakterle kahramanlik mi olur. Troll rogue ile iyi oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Abi sanki cia'nin resmi tartışma forumu. Yahu alt tarafı oyun tartışıyoruz. Geyik de mi yapmayalım. Hakaret olmadiktan sonra bırak takilsin millet, geyigini yapsın. Ne ciddi adammissin ve kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kambur karakter gorunce sirtim agriyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 argümana warhammer veya tbc wow'a geçmeden önceki yerinden devam edelim, eğer warhammer veya tbc wow ile ilgili sorular varsa onları da alabilirim: bingildak said: lightNdark said: Ya bıngıldak ESO sağmıyor yada sağmayacak dedimmi ben? Neden kurmadığımız cümleleri senin ağzından duyuyoruz hep? ESO'da sağacak Wildstar'da sağacak ne bu amme hizmetimi bekliyoruz firmalardan... Casual oyuncu gametime'ı az olduğu için el mecbur subs vericek, yada millet herşeye sahipken kenarda ezik ezik takılacak olay bu bunu anlamak görmek için alim olmaya gerek yokki sen öyle diyorsun demedim. subscription business plan sahibi diğer piyasdaki örneklerle karşılaştırıyorum mantıklı bir argüman ortaya çıkması için. neden hala casual oyuncuların "sağıldığını" anlamadım. developer business plan'ı açıklamış: "bak kardeşim oyun bu kadar, hizmet bedeli de bu kadar" demiş. kullanıcı bunu okuyarak ve değerlendirerek satın almış. alan memnun, satan memnun. hangi noktada kullanıcı "sağılmaya" başlıyor? sen mesela 50 liraya bir ayakkabı bulmuşsun, cebine 50 lira koyup ayakkabıyı satın almaya gidiyorsun, bende sana 50 liraya ayakkabıyı satıyorum. sen bu noktada "sağıldığını" mı düşünüyorsun? eğer wildstar dredd sistemini koymasa casual yine aylık ücreti ödeyip oynayacaktı, alternatif olarak bir sistem sunduğu için (daha fazla seçenek sunduğu için) nasıl kötü bir politika izlemiş oluyor? ben 2008'den beri casual oyun oynuyorum, hiçbir noktada millet herşeye sahipken ezik, ezik takılmadım. sende böyle bir deneyim mi oldu, neye dayanarak böyle bir fikir yürüttün? en casual adamlardan biri mesela kanuni forumda, adam şimdi oyunu oynasa sırf birileri daha fazla zaman verip daha iyi itemlara sahip oluyor diye kendisi "ezik ezik kenarda takılmış" mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kanuninin nesi casual lan. her oyunda haldır haldır max levela koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 First page Bu arada harbi oyunla alakasız tartışma olmasın şurada. Her sefer bir umutla giriyorum aynı tartışmalar sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 biz oyunu dl etmeden adam ben bitirdim diye birakiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kendi diyor ben casualım diye, ondan onu örnek verdim. herhangi bir casual yani, fark etmez kim olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Neyse yattım ben. Savcılığa bildirdim. Başıma bir şey gelir de sabah beni buralarda göremezseniz sorumlusu draghdir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 tum creddlerinize talibim. sorunsuz sikintisiz alirim. sonra %50 ucuza geri satarim np.. yeterki mutlu olun. oyunun amaci yani mutluluk eglence, geyik absurd karakterle savas, maymun barsagi toplama, amcanin esegini bulma, saraba tipa bul getir sok, vazgectim ac icelim, suraya git 34 km geri gel aaa bak orada baska bi quest daha var alirmisin, tabii sok journalima, ne olacak kosarim ben, heroyum ama koyde pilicde kovalarim, kertenkelede, pvpye gir, oldur ol puan topla git item al, la oyunlar boyle biz ne dert ettik. quest hurts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bingildak said: argümana warhammer veya tbc wow'a geçmeden önceki yerinden devam edelim etmeyelim... bence Wildstar içerik class vs konuşun artık arada kaynar gider öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 chualarin warrior olamamasi cok buyuk eksiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Sparkcaster said: kanuninin nesi casual lan. her oyunda haldır haldır max levela koşuyor. ben gizli tilkiyim abi sen biliyorsunda bunlar saf daha bi sus. 24 saatin 22 saati bosum ben o iki saatte spordayim. ahaha, parada harcadim, cinlide tuttum, goldda aldim, esime healer kastirip yanimda healer pette yaptim. pisim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Class konuşalım harbiden; spellslingera buff istiyorum ben forumlarda topic açtım destek verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 lightNdark said: bingildak said: argümana warhammer veya tbc wow'a geçmeden önceki yerinden devam edelim etmeyelim... bence Wildstar içerik class vs konuşun artık arada kaynar gider öyle ok geçmişe yönelik postlarımı okumaya devam et, eğer güzel bir şeyler bulursan lütfen benimle de paylaş öm olarak. öm atma dedim ama böyle özel araştırmalara gireceğini bilmiyordum. hatırlamıyorum geçmişe yönelik şeyleri. benimde hoşuma gitti 6 yıl önceki halimi görmek. self-five verdim asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 aynen artik ne olur oyun konularinda oyun konusalim. dreagloth sende istersen mmo konularinda oyun harici tartisma konusu diye bir sey ac. mmo endustrisi, oyuncu kriterleri, begeniler, beklentiler, fiyat politikalari vb seyleri isteyen tartissin orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 asdfsdfa ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 classlar konusunda martta yeni build gelecek son iki buildde dengeler deli gibi değişti. warrior sistemleri baştan inşa edildi resmen, adam edildi. stalker'ın hit-register problemleri address edildi ama hala geliştirilmeye yeri var. engineer'ı baya bozdular, botlarda sıkıntılar var. bunları düzeltmeleri gerekiyor classın oturması için. esper şu an çok iyi duruma gelmiş halde, ilk oynadığım builde kıyasla baya oturmuş class. gerek healing gerek dps noktasında çok başarılı - oynaması son derece eğlenceli. hiç sıkılmadan kastım ki gerçekten wildstar questlerini yaparken çile çeker gibi yapıyorum vanilla wow-tier sıkıcı questleri var. esperden keyif alarak oynadığım için tam zamanlı başına oturamadığım halde 2 günde 17 yaptım. martta gelecek buildde classlar çok daha dengeli olacak diye düşünüyorum, en önemlisi yeni UI build gelecek. asıl hissiyatı o değiştirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar