dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 açıldı doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 prozac#2994 yer açılırsa bi mesaj atın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 2-3 sayfa geride YENİ GELDİĞİM yazıyor olduğu için yazma gereği duymamıştım, inaktifleri temizlerken klanin kendi başlığındaki güncel postlara zaten bakıyordur gibi saçma bir düşünceye kapılmışım. böyle salak bir şekilde aynen klandan atılınca ve insan limitinin tamamen forumdan oluştuğunu hiç zannetmeyince (bu başlık önceki bir tanesinin devamı değilse 6 sayfaya 150 kişi ilginç zaar) geri giresim de hiç yoktu, salih ısrar edip adam attılar gir diye, gireceksin dedi diye girdim geri. paragonla bilmem neyle uğraşana kadar klanın en çok online olan saatinde ve gün içinde ara ara yazar birileri, başlık açtık aktifler post atsın der, verirsin 1 hafta süre atmayan herkesi dehlersin. sonradan mesaj atanları da alıverirsin geri. bunu 400 yıldır mmo oynayan bir adama yazıyor olduğuma gerçekten inanamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 küstün mü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 400 yıldır mmo oynadığım için uğraşasım gelmemiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Online gorunmuyorum diye atanin cuku dussun. Thardas bisey tag. Atmayin dursun orda garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 griswoldu ben hep görüyordum hakkat ayıp olmuş sfsdf. bence sıfırdan bir başlık açıp forumdan olanları tespit edip kalanını sallamak lazım. forumdan olmayıp sohbeti hoş insanlar da illaki vardır onu da göz önünde bulundurmak lazım. bilemedim valla aman sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Pati dısından cok kişi var bence online gorunen zaten 50 kısı falan. Yenıden bır konu acıp oradan yenıden değerlendırılebılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bence sercanı atalım clandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Bence sercanı dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ona varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 3 madalyası olmayanları kikleyin ilk asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 merhaba, diabloya dönüş yaptım bende(her ne kdr ros alıcak param olmasa da şimdilik) baktım pati clanı varmış oyun içinden de attım requesti. Anaxibia#2898 kullanıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Clana gir(e)meyenler için de community oluştursak? Oradan yazışsak? Nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 clanzedelerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Açın bi beygir gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 clan finderda sadece en yüksek üyesi olan clanlar gözüküyor. diğer clanları görme şansımız yok mudur? filter'a rastgele kelime saçmalayıp bulma dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Gaudium #2186 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 benı de ekleyın clana beklemedeyım suan nick evildead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 odiflame#2829 ekleyin crusader 70 level eşlik ederim size :) torment 2 solo yapabiliyorum üzeri kastırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Clanda değilim ancak her şekilde yardımcı olurum. T3 için 3 kişiyi boostlarım. T4 yardım olursa yaparız. Sizden beraber yaptığımız arkadaalar da var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 başvurdum b.tag Muratti... clanda yer varsa onaylarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mugrod Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Battletag Mugrod#2558 başvurmuştum eklerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Şu anda full guild. Son online olma zamanını görmeden, aktif olmayan oyuncuları da kolayca çıkaramıyoruz. Davet gelmezse sizi sevmediğimizden değil, yerimiz olmadığından. Sevmiyor da olabiliriz gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Aslında Clan dışında bir de Pati Community kursak. Orada bildiğim kadarı ile üye sınırlandırılması da yok. Clan'a giremeyenler de iletişimi sürdürebilirler bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar